60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende cuma için heyecanlıyım ilk hafta diyetisyenimin verdiği listeyle 1.400 verdim ama sanki bu hafta daha az olacak... ama olsun gitsinde... grm grm gitsede razıyım
Aynen ama bu hafta nedense çok olumsuz hissediyorum bakalim yarin ne olacak

Listeni bize fikir olmasi acisindan paylaşabilir misin?

dünkü menüm...........
sahur:
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1\3 yufka
kk peynir
çay
1 portakal
İftar:
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
4 kuru kayısı
1 çay kaşığı kadar tarçın
Yarım çay bardağı süt
15 dakika sonra:
yarım tabak tavuklu bezelye yemeği
1 kase yoğurt
3-4 yaprak marul

1.5 litre su
1 fincan 5 li çay
önceki günkü menüm...........

Sahur:
1 haşlanmış yumurta
Kk kutusu peynir
Üçte bir ev yufkası
1 elma
İftar:
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
4 kuru kayısı
1 çay kaşığı kadar tarçın
Yarım çay bardağı süt
15 dakika sonra:
Yarım tabak etli bamya yemeği
1 kase yoğurt

kızlar konu dışına çıkıcam ama merak ettiğim bi konu var. biz çocuk düşünüyoruzda :)
şimdi 8 ocak regl tarihim 15 gün sonra 23 ocak da tekrar regl oldum. şimdi ben gebelik testi için 23 şubatın geçmesini mi beklicem. bilgisi olan varmı.

Rutin regl tarihin 8 ocak galiba.. 15 gün aralikla boyle kanamalarin oluyor mu, yoksa bu istisna miydi?.. Son kanama 23 ocagi baz almak daha mantikli. Eğer regl duzenindekinden farkli (renk, sure, agri) bi kanamaysa bu ve öncesinde de korunmadiysan başka bir şeyin işareti olabilir..

sabah 1 simit şekersiz çay.
az öce de 1 dilim bitter çikolata.(çok faydalıymış bitter o yüzden tatlı ihtiyacımı karşılasın diye yedim.)

canım cevabın için teşekkür ederim normalde düzenliydi. normali 8 ocak ağrılı falanda olmadı 3 gün sürdü bitti. ben şimdi gebelik testi için 23 şubatımı beklemeliyim. bu arada 5 aydır falan korunmuyoruz.

Hamile kalmak için uygun günlerini bilirsen ihtimal daha da artar. Yani yumurtlama donemi her kadinda ayni degil. 28 gunde bir regl olan kadin icin 14. Gun ovulasyon derler ama bu bi genelleme. Ben 32-33 gunde bir adet goruyorum. Bu yuzden hamilelik düşündüğümde 2 ay boyunca kendimi takip ettim. Akinti takibi. Farkettim ki, ovulasyon gunlerim 19-20-21. Gün civari. O günlerde esimle bir araya geldik ve hamile kaldim..

Senin zaten bi çocuğun var galiba, maşallah..

evet canım var. o profildeki küçüklük hali. şubatta 5 yaşına girecek. kısmet olursa 2.yi düşünüyoruz.
(kızlar kusura bakmayın konuyu dağıttım ama bilgi almak için affedin beni)

23 subati beklemen mantikli. (Ama ben olsam duramam şuan da bi test yapardim ) sonraki kanama yerleşme kanamasi olabilir mi diye dusunup sordum.. Hayirlisi olsun..

Kizim 2,5 yasinda 3,5-4 yasina gelince ben de bi çocuk daha istiyorum. Allah nasip ederse ve eşimi ikna edebilirsem

evet canım var. o profildeki küçüklük hali. şubatta 5 yaşına girecek. kısmet olursa 2.yi düşünüyoruz.

konu hakkında bilgim yok.bu yüzden cevap veremedim çiğdemcim..Allah gönlünüze göre versin..

Olsun canım ne olacak.Biz de börekler , lahmacunlar, tatlılar tuzlular, müdürün dışarıda olmasına kadar konuyu amacından baya uzaklaştırıyoruz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…