Olur olur millet 1 ayda veriyorsa biz 2 ayda vercez yapcak bisey yok mevlam böyle yaratmışayyy canım darısı benim başıma resmen 6 rakamından nefret eder oldum. sende benim gibi zor verenlerdensin. 60 bi insem gerisi gelir diye düşünüyorum.
Selam millet...bugün izinliyim, evdeyim.
Selam canım,
Aynen ama bu hafta nedense çok olumsuz hissediyorum bakalim yarin ne olacakBende cuma için heyecanlıyım ilk hafta diyetisyenimin verdiği listeyle 1.400 verdim ama sanki bu hafta daha az olacak... ama olsun gitsinde... grm grm gitsede razıyım
Günaydın bebekSelam canım,
herkese günaydın
Günaydın bebek
Selam canım,
herkese günaydın
Günaydın bebek
günaydın erkencisin buğün.
Günaydın cnm. Bugün müdür dışarı çıktı da erkenciyiz.günaydın erkencisin buğün.
Rutin regl tarihin 8 ocak galiba.. 15 gün aralikla boyle kanamalarin oluyor mu, yoksa bu istisna miydi?.. Son kanama 23 ocagi baz almak daha mantikli. Eğer regl duzenindekinden farkli (renk, sure, agri) bi kanamaysa bu ve öncesinde de korunmadiysan başka bir şeyin işareti olabilir..kızlar konu dışına çıkıcam ama merak ettiğim bi konu var. biz çocuk düşünüyoruzda :)
şimdi 8 ocak regl tarihim 15 gün sonra 23 ocak da tekrar regl oldum. şimdi ben gebelik testi için 23 şubatın geçmesini mi beklicem. bilgisi olan varmı.
canım cevabın için teşekkür ederim normalde düzenliydi. normali 8 ocak ağrılı falanda olmadı 3 gün sürdü bitti. ben şimdi gebelik testi için 23 şubatımı beklemeliyim. bu arada 5 aydır falan korunmuyoruz.Rutin regl tarihin 8 ocak galiba.. 15 gün aralikla boyle kanamalarin oluyor mu, yoksa bu istisna miydi?.. Son kanama 23 ocagi baz almak daha mantikli. Eğer regl duzenindekinden farkli (renk, sure, agri) bi kanamaysa bu ve öncesinde de korunmadiysan başka bir şeyin işareti olabilir..
Hamile kalmak için uygun günlerini bilirsen ihtimal daha da artar. Yani yumurtlama donemi her kadinda ayni degil. 28 gunde bir regl olan kadin icin 14. Gun ovulasyon derler ama bu bi genelleme. Ben 32-33 gunde bir adet goruyorum. Bu yuzden hamilelik düşündüğümde 2 ay boyunca kendimi takip ettim. Akinti takibi. Farkettim ki, ovulasyon gunlerim 19-20-21. Gün civari. O günlerde esimle bir araya geldik ve hamile kaldim..
Senin zaten bi çocuğun var galiba, maşallah..
23 subati beklemen mantikli. (Ama ben olsam duramam şuan da bi test yapardimcanım cevabın için teşekkür ederim normalde düzenliydi. normali 8 ocak ağrılı falanda olmadı 3 gün sürdü bitti. ben şimdi gebelik testi için 23 şubatımı beklemeliyim. bu arada 5 aydır falan korunmuyoruz.
evet canım var. o profildeki küçüklük hali. şubatta 5 yaşına girecek. kısmet olursa 2.yi düşünüyoruz.
(kızlar kusura bakmayın konuyu dağıttım ama bilgi almak için affedin beni)
teşekkür ederim canım benim.konu hakkında bilgim yok.bu yüzden cevap veremedim çiğdemcim..Allah gönlünüze göre versin..
Olsun canım ne olacak.Biz de börekler , lahmacunlar, tatlılar tuzlular, müdürün dışarıda olmasına kadar konuyu amacından baya uzaklaştırıyoruz zaten.evet canım var. o profildeki küçüklük hali. şubatta 5 yaşına girecek. kısmet olursa 2.yi düşünüyoruz.
(kızlar kusura bakmayın konuyu dağıttım ama bilgi almak için affedin beni)
teşekkür ederim canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?