aman aman Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versinde gönlümden kız geçiyor. bi kızım olsun çok istiyorum.bu sene oğlan yılı sanki..doğuran oğlan doğuruyor..seninkine arkadaş olur artık
ay aynı sorun bende de vardı eşimi ikna ettim. bence düşünüyorsan denemelere başla zaten 1 sene hamileliği say 5-6 ayda da tutsa zaten o yaş da olur. bak biz ara verdik tutmadı.hem aradaki yaş d-farkı da çok olmasın. bence ufakdan ufakdan eşine anlatmaya başla.23 subati beklemen mantikli. (Ama ben olsam duramam şuan da bi test yapardim) sonraki kanama yerleşme kanamasi olabilir mi diye dusunup sordum.. Hayirlisi olsun..
Kizim 2,5 yasinda 3,5-4 yasina gelince ben de bi çocuk daha istiyorum. Allah nasip ederseve eşimi ikna edebilirsem
Herkese Merhaba....
Nihayet diyet moduna girebildim...
Başlangıç; 12/2/15
Kilom ;66.500 kg bu sabah tartıldım...
Bitiş; 30/5/15
Hedef kilom;56.000 kg
Günde 650 kalori atacağım....
Normalde hergün 1500-1600 kalori alıyordum.. Bugün şuan 600 de kaldım...
Akşam meyve yerim bir elma bir portakal...
Yoğunluktan her gün buraya yazamayabilirim ama her pazartesi kilomu bildireceğim...
hepinizi öptüm..
hoş geldin canım kilo bildirimi cuma günleri yoğun olmazsan bildirisin. akşam yemeği yemiyormusun. meyveyle mi geçiştiriyorsun.
hoşbuldum.... Cuma günleri yoğun oluyorum işte, giremeyebilirim, lütfen beni de listeye yazar mısınız,
tşk ettim... Her akşam olmasa da genelde haftada 3-4 gün meyve ile kapatacağım, diğer günler balık yerim salatayla
haftada 2-3 kez balık yiyorum, seviyorum.... balık hem sağlıklı hem de diyet sırasında bence önemli gıda
Merhaba,
herkese günaydın,
ben yarın diyetisyende tartılacağım, o yüzden bugün kilo bildirimi yapmayacağım, yarın fırsat bulursam yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?