60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay aynı sorun bende de vardı eşimi ikna ettim. bence düşünüyorsan denemelere başla zaten 1 sene hamileliği say 5-6 ayda da tutsa zaten o yaş da olur. bak biz ara verdik tutmadı.hem aradaki yaş d-farkı da çok olmasın. bence ufakdan ufakdan eşine anlatmaya başla.

Herkese Merhaba....

Nihayet diyet moduna girebildim...
Başlangıç; 12/2/15
Kilom ;66.500 kg bu sabah tartıldım...
Bitiş; 30/5/15
Hedef kilom;56.000 kg
Günde 650 kalori atacağım....

Normalde hergün 1500-1600 kalori alıyordum.. Bugün şuan 600 de kaldım...
Akşam meyve yerim bir elma bir portakal...

Yoğunluktan her gün buraya yazamayabilirim ama her pazartesi kilomu bildireceğim...

hepinizi öptüm..

hoş geldin canım kilo bildirimi cuma günleri yoğun olmazsan bildirisin. akşam yemeği yemiyormusun. meyveyle mi geçiştiriyorsun.

hoş geldin canım kilo bildirimi cuma günleri yoğun olmazsan bildirisin. akşam yemeği yemiyormusun. meyveyle mi geçiştiriyorsun.

hoşbuldum.... Cuma günleri yoğun oluyorum işte, giremeyebilirim, lütfen beni de listeye yazar mısınız,
tşk ettim... Her akşam olmasa da genelde haftada 3-4 gün meyve ile kapatacağım, diğer günler balık yerim salatayla
haftada 2-3 kez balık yiyorum, seviyorum.... balık hem sağlıklı hem de diyet sırasında bence önemli gıda

evet balık salata bir de roka en güzel üçlü bence. ben meyve yediğimde doymuyorum aç hissediyorum kendimi birde geç yatınca açlıkdan midem yapışıyor. bende akşam çorba yoğurt ve galetayla geçiştirmeye çalışıyorum.

hoşbuldum arkadaşlar....

Benimde ilk 2 akşam çok zor olmuştu meyve ile karnım guruldadı, midem sırtıma yapıştı sanki ama 3. gün bu şekilde hissetmedim.. Sonra alıştım..

Bugunun monusu;

kahvalti:
3-4 kasik menemen
3 zeytin
1 dilim ekmek
cay

ara:
1 portakal

öğle:

1 tabak corba

aksam:
2 köfte
salata
2 kuru incir
1 dilim ekmek

Kahvaltı:
Yarım poğaça
Bir kupa şekersiz çay

Öğle:
Yarım beşamelli ıspanak
5 yk nohut
1 adet patlıcan dolması (çok ufaktı) + 1 adet yaprak sarma

Ara:
Bir kupa şekersiz çay

Akşam:
1 yemek kaşığı nohut
Bir tabak bolca salata
Bir kase yoğurt

45 dk leslie 3 mil
1,5 lt su

1 elma 1 portakal

Hayırlı cumalar günaydın herkese okula giderken bildirim yapayım dedim dun tartılmıştım bgn fırsat bulamadım
Başlangıç:62.8
Bu hafta: 61.8
Reglden dolayı duşmedi kilo artış olmadığına şukur
Hedef:58
Hedefi yukselttim zira 55 olamam imkansız

Merhaba,
herkese günaydın,
ben yarın diyetisyende tartılacağım, o yüzden bugün kilo bildirimi yapmayacağım, yarın fırsat bulursam yapacağım

Günaydın

Bu hafta tartı sonucum 71.9
Yani bu hafta "0" kilo verildi

Adet dönemininden dolayı olabilir

Olsun moral bozmadan aynen devam

Günaydın

Başlangıç: 66,8
Geçen hafta: 61,1
Bu hafta: 58 dermişim

Malesef annemgilde kaldığım işin onların eski tartı ile tartıldım birde baktım 58 görünüyor. Sahtede olsa sevindim bu kiloya Evde Cumartesı günü bildirim yapıcam kilomu. Ama şuda var Annemlerde 60 geliyordum normalde hadi bakalım hayırlısı yarını çookk merak ediyorum.

günaydın kızlar 5 günün ardından akşam hüzünle sonuçlandı doğum günü vardı pastalar çiğ köfteler o yüzden beni saymayın bu hafta.

Bildir yediğim hurmalar, bu yil ... tirmalar adli haftalık sonucumu acikliyorum..

Baslangic: 70
Gecen hafta: 67.9
Bu hafta: 68
Gelen: +100 gr
Hedef: 63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…