Günaydın. Ben de dün bir şey yaptım hiç pişman değilim. Onun için üzülme yalnız değilsin.günaydın kızlar 5 günün ardından akşam hüzünle sonuçlandı doğum günü vardı pastalar çiğ köfteler o yüzden beni saymayın bu hafta.
Helal sana, hem oruclarini tutuyorsum hem de kilo veriyorsungeçen hafta:67.1
bu hafta:66.2
fark:900 gram
Günaydın. Ben de dün bir şey yaptım hiç pişman değilim. Onun için üzülme yalnız değilsin.
süpersin. tebrikler......geçen hafta:67.1
bu hafta:66.2
fark:900 gram
Benimde özel günümdü. Bu hafta cozuttum.işman mıyım?= hayırcanım benim sağol yalnız değilmişim:) bu hafta bildirim yapmayacağım. özel gündü ne yapıyım. zaten arkadaşların çoğu 14 şubatta kaçıracaklar.
Bildir yediğim hurmalar, bu yil ... tirmalar adli haftalık sonucumu acikliyorum..
Baslangic: 70
Gecen hafta: 67.9
Bu hafta: 68
Gelen: +100 gr
Hedef: 63
geçen hafta:60.8
bu hafta:58.9
fark:-1.9
hedef:52
geçen hafta:60.8
Aaa! Sana bi haller olmuş kiz?!Günaydın. Ben de dün bir şey yaptım hiç pişman değilim. Onun için üzülme yalnız değilsin.
Ahahaaahacanım benim sağol yalnız değilmişim:) bu hafta bildirim yapmayacağım. özel gündü ne yapıyım. zaten arkadaşların çoğu 14 şubatta kaçıracaklar.
süpersin tam yerine oturdu bu cümle :)
Harikasingeçen hafta:60.8
Aaa! Sana bi haller olmuş kiz?!
Helal helal, hakkindir
Ahahaaahabenim bu bakımdan hic ümidim yok. Esimin evli olduğumuz sure boyunca yildonumlerimizi hatirlama istatigi yaklasik 2 yilda 1, yani %50
Harikasintebrikler..
:)))) insan sıkıyo sıkıyo sıkıyo 1 günde patlıyor. iyi düzenli gidiyorsun sen. 1 gün yeme telafi edersin. bak öğlen 1 tabak sebze çorbası içtim. şimdi de 1 elma yedim halen aç değil. akşam kaçırdım.üstünede güzel bir kahvaltı. akşam yemem dengelerim.İçime gergedan oturdu sanırım.1 tabak baklava yedim. Lahmacun yedim. 2 tane tarçınlı kurabiye yedim.Sanırım bu hafta bir de azar yiyeceğim. Yemediğim o kaldı çünkü.
tebrikler sende güzel vermişsin. sen diyetisyenemi gidiyorsun yoksa evde kendine göremi ayarlıyorsun. paylaştığın liste güzeldi.geçen hafta:60.8
konuyla alakasız olur mu canım çok önemli bir uygulama aslında mantıklı günlük ne kadar adım attığımızı biliriz. haftalık bir ortalama çıkarıp günlük o sayının altına inmeyiz.Konuyla çok alakasız ama Noom Walk diye bir uygulama var telefona indirdim. Kaç adım attığımı gösteriyor. Süper bir şey.
konuyla alakasız olur mu canım çok önemli bir uygulama aslında mantıklı günlük ne kadar adım attığımızı biliriz. haftalık bir ortalama çıkarıp günlük o sayının altına inmeyiz.
canım kendim bişeyler uyduruyorumtebrikler sende güzel vermişsin. sen diyetisyenemi gidiyorsun yoksa evde kendine göremi ayarlıyorsun. paylaştığın liste güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?