60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim sağol yalnız değilmişim:) bu hafta bildirim yapmayacağım. özel gündü ne yapıyım. zaten arkadaşların çoğu 14 şubatta kaçıracaklar.
Benimde özel günümdü. Bu hafta cozuttum.işman mıyım?= hayır

dünkü menüm.........
sahur:
üçte bir yufka
kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı bal
çay
2 portakal
iftar:
yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
4 kayısı
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
15 dakika sonra:
yarım tabak mercimek yemeği
yarım tabak közlenmiş yoğurtlu kırmızı biber

1.5 litre su
1 fincan 5 li çay

Günaydın. Ben de dün bir şey yaptım hiç pişman değilim. Onun için üzülme yalnız değilsin.
Aaa! Sana bi haller olmuş kiz?!
Helal helal, hakkindir

canım benim sağol yalnız değilmişim:) bu hafta bildirim yapmayacağım. özel gündü ne yapıyım. zaten arkadaşların çoğu 14 şubatta kaçıracaklar.
Ahahaaaha benim bu bakımdan hic ümidim yok. Esimin evli olduğumuz sure boyunca yildonumlerimizi hatirlama istatigi yaklasik 2 yilda 1, yani %50
süpersin tam yerine oturdu bu cümle :)

geçen hafta:60.8
bu hafta:58.9
fark:-1.9
hedef:52
Harikasin tebrikler..

Aaa! Sana bi haller olmuş kiz?!
Helal helal, hakkindir

Ahahaaaha benim bu bakımdan hic ümidim yok. Esimin evli olduğumuz sure boyunca yildonumlerimizi hatirlama istatigi yaklasik 2 yilda 1, yani %50

Harikasin tebrikler..

İçime gergedan oturdu sanırım.1 tabak baklava yedim. Lahmacun yedim. 2 tane tarçınlı kurabiye yedim.Sanırım bu hafta bir de azar yiyeceğim. Yemediğim o kaldı çünkü.

İçime gergedan oturdu sanırım.1 tabak baklava yedim. Lahmacun yedim. 2 tane tarçınlı kurabiye yedim.Sanırım bu hafta bir de azar yiyeceğim. Yemediğim o kaldı çünkü.
:)))) insan sıkıyo sıkıyo sıkıyo 1 günde patlıyor. iyi düzenli gidiyorsun sen. 1 gün yeme telafi edersin. bak öğlen 1 tabak sebze çorbası içtim. şimdi de 1 elma yedim halen aç değil. akşam kaçırdım.üstünede güzel bir kahvaltı. akşam yemem dengelerim.

Konuyla çok alakasız ama Noom Walk diye bir uygulama var telefona indirdim. Kaç adım attığımı gösteriyor. Süper bir şey.

Konuyla çok alakasız ama Noom Walk diye bir uygulama var telefona indirdim. Kaç adım attığımı gösteriyor. Süper bir şey.
konuyla alakasız olur mu canım çok önemli bir uygulama aslında mantıklı günlük ne kadar adım attığımızı biliriz. haftalık bir ortalama çıkarıp günlük o sayının altına inmeyiz.

konuyla alakasız olur mu canım çok önemli bir uygulama aslında mantıklı günlük ne kadar adım attığımızı biliriz. haftalık bir ortalama çıkarıp günlük o sayının altına inmeyiz.
Evin holünde bile yürüyorum deli gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…