bir de fatsecret diye bi program var kalori hesabımı çıkarıyo onunla daha iyi anlıyorum ne yediğimi içtiğimi kendimi dizginliyorumEvin holünde bile yürüyorum deli gibi.
çok sağol canım benim sende iyi vermişsinsüppppeeerrrrr..bu hafta umutsuz umutsuz konuşuyordun..tebrik ederim
Yedin baklavalari enerji patlamasi Oldu tabi yurursun bnde bgn deli gibi yedlm regl bgn yarin ondan tablKonuyla çok alakasız ama Noom Walk diye bir uygulama var telefona indirdim. Kaç adım attığımı gösteriyor. Süper bir şey.
Yedin baklavalari enerji patlamasi Oldu tabi yurursun bnde bgn deli gibi yedlm regl bgn yarin ondan tabl
Vermek ne kelime almış bile olabilirim benadet dönemindeyim ama ondan diyip geçiyorum, yarın sabah tartılayım da gerçekler yüzüme bi vursun.
Kızlar siz karnınız kıyılınca neler yiyorsunuz? Ben çikolataya saldırıyorum bu aralar, hayır sivilce falan yapacak bi de başıma.
Gruba hoşgeldin canım biraz kendinden bahsedebilirsin herkes kendi kuralını kendi koyuyo burda kendi cezasını kendi cekiyo vicdanen rahatlatıyoruz kendimizi burda yediğimiz her şeyi yazarakArkadaşlar bende size katılmak istiyorum.157boy kilo 63 neler yapmam gerekiyor gruba katılmak için
Bende burdayımmmHaftasonu rehaveti, kimsecikler yok.
Kacamakta misiniz kizlar?
Günaydın canım.Günaydın kızlar,
Haftasonunuz nasıl geçti
Diyetisyenime gittim bendeniz 2500 kilo vermişim,
Şaka şaka ama keşke gerçek olsa,
400 gr verebilmişim , 59,500 oldum.
anlaşılan bu ayı 59 la kapatacağım gibi, hayırlısı olsun,
ama kararlıyım, gramlada olsa zayıflayacağım inşallah
vazgeçmek yok yola devam diyorum,
kızlar aslında üzülmem lazım, 2 koca hafta da 400 gr nedir ki,
ama yalnız olsam üzülürdüm, yalnız değilim ki
sizler varsınız ,iyi ki varsınız
Sana da günaydın@pinoliGünaydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?