60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlar....
haftanın ilk günü nasılsınız bakiimmmm. hafta sonunu pek kaçamak yapmadım. akşam 3-4 gibi yedim yemeğimi. hafta sonu 2 öğün yiyorum geç kahvaltı olunca. sabah simit yedim. az önce de ağzıma bitter çikolata attım 1 dilim. öğlende balık yicem.

Slm hanımlar,
Kilo verenleri tebrik ediyorum canı gönülden. Bendeniz ise kilo vermeyi bırak almışım üstüne.Sabah 70,6 gördüm tartıda. Kovmayın beni nolur.. Son 2 haftadır iş yerinde yaşıyorum resmen ne bulursam onu yedim. Ekmek arası köfteler dürümler lokmalar havada uçuştu. Yemesem aç kalacam onada dayanamıyorum . Bu ara işler çok yoğun yorgunluktan bitap düştüm. Sabahta başdönmesi ve migren ağrısıyla kalktım .Eczanede ölçtürdüm 2 dk. düşük çıktı.10-6 imiş. Dr git dedi ama gidemedim tabiki.İş yerinde sade bir kahve içtim ağrıkesici hap yuttum. Biraz gözüm açıldı gibi.

geçmiş olsun canım kendine dikkat et. o yoğunluk da bir de yemesen daha kötü olurdun. sende işler hafifleyince başlarsın artık.

cumartesi menümü yazmayayım beni buralardan atarsınızama pazar topladım kendimi.menü yazayım.................
sabah:
1 yumurta
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ekmek
2 közlenmiş biber
2 kk peynir
ara:
1 portakal
akşam:
4 ızgara köfte
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

gayet iyi ben abartı görmedim. sende benim gibi 2 öğün yemişsin.

merhaba arkadaşlar nasılsınız
benim kilom hala 61,7
inanılmaz sıkıldım ve yoruldum
o yüzden buraya gelip hiç paylaşımdada bulunmadım
ilk zamanlar çok iyi veriyodum
şimdi görenler gayet iyisin diyo ondan belkide neden kısıyorum ki diyo olabilirim ondan belki diyet yapmak istemiyorumdur...

Kahvaltı:
2 dl tam tahıllı ekmek
Kk peynir sütaş
4 siyah zeytin
Domates
Şekersiz çay

Öğle:
1 adet ıspanaklı pide ( bi parça bişeydi)
Yarım ıspanaklı börek(ufaktı baya)

Akşam:
Karnabahar 1 tabak
1 kase sarımsaklı yoğurt

Gunaydin guzeller!!!!
Is saatlerim yuzunden son zamanlarda buralardan bayaa uzak kaliyorum. Eve gelincede yorgunluk falan...
Bu hafta 100 gr vermisim sadece.
Kiz pinoli , dun diyetisyene gittinmiii?????

Gunaydin guzeller!!!!
Is saatlerim yuzunden son zamanlarda buralardan bayaa uzak kaliyorum. Eve gelincede yorgunluk falan...
Bu hafta 100 gr vermisim sadece.
Kiz pinoli , dun diyetisyene gittinmiii?????
Gittim canım. Günaydın bu arada. Özlettin kendini. 800 gram verdim.

selam millet

"sen böyle iyisin" cümlesi diyeti bitiriyor...90 dan 62 ye indim ve hedefim 55 ti.aynı cümle beni de yedi...diyeti bıraktım..72 yi görünce ayıldım..şimdi yine buralardayım..aman dikkat mlkemcim

wwwwaaaaauuuuuuwwww tebrikler hepbera

tenk yu...tenk yu..tenk yu...

Reactions: mhn
dünkü menüm..........
sabah:
yarım yağda yumurta
kk peynir
2 dilim ekmek çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe kuru fasülye
3-4 kaşık pilav
ara:
yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
2 kaşık yulaf kepeği
akşam:
1 kepçe sulu köfte
1 kase yoğurt
3-4 marul

1.5 litre su
1 fincan 5li çay

Neeeyyyyyy 800 gr miii
Ayyy ben kendimi nerelere atayimm yaa, kiz 172 boyda, habirede zayifliyor.
Şımartma beni tatlım.61.400 şu an. 55'e az kaldı gibi.Ama diyetisyenim yeter diyor. Vallaha bıktı benden sanırım.

Reactions: mhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…