Slm hanımlar,
Kilo verenleri tebrik ediyorum canı gönülden. Bendeniz ise kilo vermeyi bırak almışım üstüne.Sabah 70,6 gördüm tartıda. Kovmayın beni nolur.. Son 2 haftadır iş yerinde yaşıyorum resmen ne bulursam onu yedim. Ekmek arası köfteler dürümler lokmalar havada uçuştu. Yemesem aç kalacam onada dayanamıyorum . Bu ara işler çok yoğun yorgunluktan bitap düştüm. Sabahta başdönmesi ve migren ağrısıyla kalktım .Eczanede ölçtürdüm 2 dk. düşük çıktı.10-6 imiş. Dr git dedi ama gidemedim tabiki.İş yerinde sade bir kahve içtim ağrıkesici hap yuttum. Biraz gözüm açıldı gibi.
Slm hanımlar,
Kilo verenleri tebrik ediyorum canı gönülden. Bendeniz ise kilo vermeyi bırak almışım üstüne.Sabah 70,6 gördüm tartıda. Kovmayın beni nolur.. Son 2 haftadır iş yerinde yaşıyorum resmen ne bulursam onu yedim. Ekmek arası köfteler dürümler lokmalar havada uçuştu. Yemesem aç kalacam onada dayanamıyorum . Bu ara işler çok yoğun yorgunluktan bitap düştüm. Sabahta başdönmesi ve migren ağrısıyla kalktım .Eczanede ölçtürdüm 2 dk. düşük çıktı.10-6 imiş. Dr git dedi ama gidemedim tabiki.İş yerinde sade bir kahve içtim ağrıkesici hap yuttum. Biraz gözüm açıldı gibi.
cumartesi menümü yazmayayım beni buralardan atarsınızama pazar topladım kendimi.menü yazayım.................
sabah:
1 yumurta
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ekmek
2 közlenmiş biber
2 kk peynir
ara:
1 portakal
akşam:
4 ızgara köfte
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Gittim canım. Günaydın bu arada. Özlettin kendini. 800 gram verdim.Gunaydin guzeller!!!!
Is saatlerim yuzunden son zamanlarda buralardan bayaa uzak kaliyorum. Eve gelincede yorgunluk falan...
Bu hafta 100 gr vermisim sadece.
Kizpinoli , dun diyetisyene gittinmiii?????
Neeeyyyyyy 800 gr miiiGittim canım. Günaydın bu arada. Özlettin kendini. 800 gram verdim.
merhaba arkadaşlar nasılsınız
benim kilom hala 61,7
inanılmaz sıkıldım ve yoruldum
o yüzden buraya gelip hiç paylaşımdada bulunmadım
ilk zamanlar çok iyi veriyodum
şimdi görenler gayet iyisin diyo ondan belkide neden kısıyorum ki diyo olabilirim ondan belki diyet yapmak istemiyorumdur...
Şımartma beni tatlım.Neeeyyyyyy 800 gr miii
Ayyy ben kendimi nerelere atayimm yaa,kiz 172 boyda, habirede zayifliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?