Hayır canım yağdan değil bu hafta maalesef. Kas ve su. Ama ben onu haftaya kapatırım. Zaten şu an sporcularınkine yakınmış yağ oranım.Bütün kıyafetlerim felaket duruyor üzerimde.Bu hafta kot pantolon almayı düşünüyorum. Darısı isteyen herkesin başına.pinoli demekki düzenli ve sağlıklı beslenince oluyormuş. Maşallah 800 gr. yağdan mı verdin?
aminnnnnHayır canım yağdan değil bu hafta maalesef. Kas ve su. Ama ben onu haftaya kapatırım. Zaten şu an sporcularınkine yakınmış yağ oranım.Bütün kıyafetlerim felaket duruyor üzerimde.Bu hafta kot pantolon almayı düşünüyorum. Darısı isteyen herkesin başına.
aminnnnn
Hayır canım yağdan değil bu hafta maalesef. Kas ve su. Ama ben onu haftaya kapatırım. Zaten şu an sporcularınkine yakınmış yağ oranım.Bütün kıyafetlerim felaket duruyor üzerimde.Bu hafta kot pantolon almayı düşünüyorum. Darısı isteyen herkesin başına.
Ne güzel bende hayal ettim dediklerini çok güzel bir sonuçaminnnnn
aamiiinnnn
Ne
Ne güzel bende hayal ettim dediklerini çok güzel bir sonuç
Insallah 55 leride görursun canim benim. Ama ne yalan söyliyeyim kiskanmadim degil yaniiiiiiiiiŞımartma beni tatlım.61.400 şu an. 55'e az kaldı gibi.Ama diyetisyenim yeter diyor. Vallaha bıktı benden sanırım.
Kız neden saçımı çektin.Menü daha önce yazmıştım ama istersen yine yazarım.Insallah 55 leride görursun canim benim. Ama ne yalan söyliyeyim kiskanmadim degil yaniiiiiiiii
Söyle 1 gunluk menunu yazda birde ben uygulayayim yaa, aynisini. Haftaya farki kapatacak gibiyiz... Ne yapsam nerelere gitsem bilemedim.
Kız neden saçımı çektin.Menü daha önce yazmıştım ama istersen yine yazarım.
Kiskancliktan cektim canim saclarini...Kız neden saçımı çektin.Menü daha önce yazmıştım ama istersen yine yazarım.
Geçmiş olsun canım. Bol bol soğan sarımsak ye. Bağışıklık sistemin güçlensin.Atesim var, halsizim, grip olcam sanirim, ilac ve sicak yesil cay iciyorum.
Rica ederim şekerim.Sagol canim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?