60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pinoli demekki düzenli ve sağlıklı beslenince oluyormuş. Maşallah 800 gr. yağdan mı verdin?
Hayır canım yağdan değil bu hafta maalesef. Kas ve su. Ama ben onu haftaya kapatırım. Zaten şu an sporcularınkine yakınmış yağ oranım.Bütün kıyafetlerim felaket duruyor üzerimde.Bu hafta kot pantolon almayı düşünüyorum. Darısı isteyen herkesin başına.

aminnnnn

aamiiinnnn

Merhaba arkadaşlar , daha öncede burda zayıflayıp geri kilo alanlardanım malesef
Dün tekrar diyete başladım .Fırsat buldukça size katılmak ve menümü paylaşmak isterim.Ayrıca dün sipariş verdiğim ve bugün elime ulaşan detox çayına yarın sabah başlayacağım bakalım faydası olacak mı Bol yağ yakımlı günler ....

Bugünkü menüm :
Sabah (07:00): 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 dilim tam buğday ekmeği + 4 ad.siyah zeytin
Ara (10:30) : 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 dilim peynir (Kansızlık olduğu için peynir ve yumurta arasında en az 2 saat var kalsiyum demir emilimini azaltıyormuş)
Öğle (12:30) : 1 kase tavuksuyu çorba + 1 pors.brokoli salatası + 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
Ara (15:30) : 1/2 paket çubuk kraker
Akşam ( 19:00) : Taze fasulye + Marul salatası
Ara ( 21:00) : 1 brd.Tarçınlı az yağlı süt
Not: Daha önce diyetisyene gitmiş 4 kg vermiştim aynı listeye başladım. Hayırlısı bakalım.
Bu arada şu an 66,7 kg.yum hedefim 58 kg.

Şımartma beni tatlım.61.400 şu an. 55'e az kaldı gibi.Ama diyetisyenim yeter diyor. Vallaha bıktı benden sanırım.
Insallah 55 leride görursun canim benim. Ama ne yalan söyliyeyim kiskanmadim degil yaniiiiiiiii
Söyle 1 gunluk menunu yazda birde ben uygulayayim yaa, aynisini. Haftaya farki kapatacak gibiyiz... Ne yapsam nerelere gitsem bilemedim.

Insallah 55 leride görursun canim benim. Ama ne yalan söyliyeyim kiskanmadim degil yaniiiiiiiii
Söyle 1 gunluk menunu yazda birde ben uygulayayim yaa, aynisini. Haftaya farki kapatacak gibiyiz... Ne yapsam nerelere gitsem bilemedim.
Kız neden saçımı çektin.Menü daha önce yazmıştım ama istersen yine yazarım.

Reactions: mhn
SABAH

1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3-4 zeytin (zeytinde çok yağ varmış.Ama ben zeytinsiz yaşayamadığım için zorla listeye koydurdum)
Maydonoz
Domates
Salatalık
2 ceviz

Değişimli olarak peynir yerine hindi salam yiyorum ya da sucuk.Bende kansızlık olduğu için çay içmiyorum kahvaltıda.En az 1 saat sonra içiyorum.

ÖĞLEN

8 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
1 kase yoğurt
salata (yağsız)
1 dilim ekmek ya da 2 yemek kaşığı pilav\makarna

AKŞAM

3 köfte kadar et (1 porsiyona denk geliyormuş. Balık,tavuk ta olur.Ya da 8 yemek kaşığı bakliyat)
1 kase yoğurt
salata (yağsız)
1 dilim ekmek ya da 2 yemek kaşığı pilav\makarna

Aralarda da dönüşümlü şeyler yiyorum.

Cay konusunda sen iyi yapiyorsun yaa. Ben caysiz asla yapamam, evde oldugum zamanlar nerdeyse elimden dusmez bardak. Cok acik ve sekersiz iciyorum ama genede yemekle beraber icmemek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…