60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse affet beni, bak hastayimda zaten napim kiskandim sen oyle 800 gr deyince. Saka saka canim benim senin adina cok mutlu oldum, insallah 55 leride goruruz.
Sağol canım. İnşaallah sen 50'yi bile görürsün.Her şey gönlüne göre olsun.

Reactions: mhn
slm kızlar ya 70 kg şuan 60 olmam gerekiyor öğrenciyim başka şehirdeyim ve bilirssiniz öğrenci evinde ne uyku düzeni var ne yemek nasıl düzene sokucam ki
Artık diyete tekrar başlama zamanım geldi ya 21 yaşındayım daha bu kilo fazla bana bacaklarım aşırı kalın

Reactions: mhn
dün kahvaltı:
1 dl karışık tahıllı ekmek
kk peynir
4 siyah zeytin
domates
şekersiz çay

öğle:
zeytinyağlı kereviz bir tabak
bir tabak yoğurt

akşam:
2 parça tavuk ızgara
bolca salata

1 elma 1 portakal

2 lt su
leslie 3 mil 45 dk

Ben de dun regl oldum. Agzim bos kalmasin istiyorum. Su haftayi bi atlataydim..

selam kızlar dün yoğundum iş yerinde giremedim zaten sayfa da çok ilerlememiş. dün yorgunluktan kaçırdım zaten. bugün iyim.
sabah evde hazırlamış olduğum sandviç çavdar emeği arasına
ara öğün 1 elma
öğlen ekmek arası balık yedim.

Tekrar Merhaba,
Bugünkü menüm :
Sabah (06:45): Detoxçay (yarım saat sonra kahvaltıymış)
Sabah (07:15): 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 dilim peynir
Ara (10:30) : Toplantım olduğu için ara öğün yapamadım
Öğle (12:30) : 1 kase şehriye çorba + 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği (İşyerimdeki ana yemek çok yağlı olduğu için almadım)
Ara (15:30) : 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 dilim peynir
Akşam ( 19:00) : 1/2 porsiyon ciğer + marul salatası
Ara ( 21:00) : 1/2 armut
Bugün menüm pek sağlıklı değil gibi ama napayım çalışırken biraz zor oluyor.

Selam kızlar bayadır giremiyorum
Reglim yeni bitti vallahi neler neler yedim diyetten eser yok, yarın bidaha bi bismillah diyeyim.
Kızlar bi de bana hani bi gün boyunca sadece içecekle besleniyosun o diyet hakkında bilgi verir misiniz? Ya da ben şöyle bi internete bakayım.

bende 27 ocakta tartıya çıktığımda 69 kiloyu görünce buna dur demem gerektiğini farkettim.şuan 66,5 kiloyum hedefim 54 daha önümde çook yol var Pes etmeyin kızlar hepimiz incecik olucazz sadece biraz sabır gerektiriyor.

Kızlar merhaba nasılsınız.. Ben burayı çok boşladım kızmayın bana :-( on beş tatil girdi eve gittim oh bol bol yedim anne yemeklerini snra geldim okullar kar tatili yine yemeğe alıştım buraya girecek yüzüm kalmadı :-( en son 69.3 idim baktım 71.6 oluvermişim tatilde çekilememiştim.
şimdi bu pazartesiden itibaren tekrar başladım inş ödem toplamışımdır sadece de atarım hemen 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…