Ahhh canim ahh, hastayim hiic halim yok. Öglen arkasa gittim sözum vardi, 2 saat zor kalabildim, eve gelip attim koltuga kendimi.
Sagol canim benim...Kuzum geçmiş olsun.Dikkat et kendine.
Merhaba arkadaşlar , daha öncede burda zayıflayıp geri kilo alanlardanım malesef
Dün tekrar diyete başladım .Fırsat buldukça size katılmak ve menümü paylaşmak isterim.Ayrıca dün sipariş verdiğim ve bugün elime ulaşan detox çayına yarın sabah başlayacağım bakalım faydası olacak mıBol yağ yakımlı günler ....
Atesim var, halsizim, grip olcam sanirim, ilac ve sicak yesil cay iciyorum.
Benide aranıza alın(((((((
Bende katilanilirmiyim?
Kızlar merhaba nasılsınız.. Ben burayı çok boşladım kızmayın bana :-( on beş tatil girdi eve gittim oh bol bol yedim anne yemeklerini snra geldim okullar kar tatili yine yemeğe alıştım buraya girecek yüzüm kalmadı :-( en son 69.3 idim baktım 71.6 oluvermişim tatilde çekilememiştim.
şimdi bu pazartesiden itibaren tekrar başladım inş ödem toplamışımdır sadece de atarım hemen 
Günaydın herkese bu grupta tartı günü ne zamanlarda yapılıyordu.liste yapılıyormu
Merhaba kızlar hayatını diyet halinde geçiren, genetik 100 kilo olduğuna inanan savaş halinde şişman olmaya karşı koyan biriyim ve yine diyetteyim azıcık motive olmaya ihtiyacım var ... Almanya'da yaşıyorum 3 vardiye halinde hemşire olarak çalışıyorum, ortalama günde 15000 adım atıyorum buna rahmen normal Yemeğe başladığımda kilo almaya başlıyorum.. Ama diyet üzerine sanırım kitap yazabilirim denemediğim Yöntem yok gibi... Artık kilo vermek cocuk oyuncağı bildiklerim bana kalmasın paylaşmak isterim tabi dinlemek isteyen olursabu arada 67 oldum bile hedefim yaza yine 55 olmak
Sagol canim benim...
selam millett
hoşgeldin canım.menülerini takip ediyorum.çok güzel hepsi de..
geçmiş olsun canım..
hoşgeldiniz kızlar...
birazı ödemdir zaten..gerisini de kısa zamanda verirsin.syeni alınan kilolar çabuk gidiyor
tartı günümüz yarın canım.liste yapılıyor..sabah kendini de eklersin
selam millett
hoşgeldin canım.menülerini takip ediyorum.çok güzel hepsi de..
geçmiş olsun canım..
inş canım yarın bakalım duruma artık :/
hoşgeldiniz kızlar...
birazı ödemdir zaten..gerisini de kısa zamanda verirsin.syeni alınan kilolar çabuk gidiyor
tartı günümüz yarın canım.liste yapılıyor..sabah kendini de eklersin
Kilo vermek kolay sorun genelde verilen kiloyu orada tutma çabası tabi.... Biz şimdilik kilo verme Döneminde olduğumuz için eh birazda meslek alışkanlığı olarak size bir kaç mineral ve vitaminlerden bahsediyim... Şu doktorların tv de Çıkışta ekmek yemeden zayıflayamazssınız değişlerini bi irdeleyelim ..... Aaaa niyeki... Halbuki biz ekmeği kesip zayıflıcaktık... :)) sorun şu ki baklagillerden aldığımız birçok enzim ve vitamin yağ yakım görevi alıyormotivasyon kolay canım..sen bildiğin tüyoları yaz bize..hoşgeldin
Yani ek B12 tableti mi içeceğiz. Pek anlamadım.Kilo vermek kolay sorun genelde verilen kiloyu orada tutma çabası tabi.... Biz şimdilik kilo verme Döneminde olduğumuz için eh birazda meslek alışkanlığı olarak size bir kaç mineral ve vitaminlerden bahsediyim... Şu doktorların tv de Çıkışta ekmek yemeden zayıflayamazssınız değişlerini bi irdeleyelim ..... Aaaa niyeki... Halbuki biz ekmeği kesip zayıflıcaktık... :)) sorun şu ki baklagillerden aldığımız birçok enzim ve vitamin yağ yakım görevi alıyor
Tanıyalım
hiç düşündünüzmü bu yağ yanar da nerelere gider
Bu yağ yanar Vitamin b 12 transportation olur yağları Karaciğere tekrar şeker olması için transport eder Eeeee ne kadar transportumuz olursa okadar taşıyabilirizzz..... Yeni Zayıflama yöntemi ile günde 1 -2 enjeksiyon b12 vitaminiyle ayda 5 kg kaybetmek mümkün. Tabi şimdi biz kendimize iğne yapmıyoruz b12 vitamini Alıp içiyoruz kestiğimiz Tahıl ve ekmek ile yağ imha transportlarımız diyette azalıyor telafi etmek lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?