60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünkü Menüm
sabah
1 bardak yeşil çay
ara
su su su
öğlen
4 kaşık etli yemek 2 dilim ekmek
ara
1 bardak form çay
akşam
çorba-bulgur pilavı (3kaşık)
kitap: 21 günde NLP

Akşam midem kazınsa hiç birşey atıştırmadım. Gece midem kazındı dolaptaki ekşi elma geldi aklıma ama kaptanımın gece meyve yemeyin demesi üzerine hemen vazgeçtim su içip yattım.

600 e kadar ip atladım :)

Evet diyet halinde b12 almak kilo verirken yardımcı oluyor aslında vitamin b 12 Vücutta yoksa yağ yakımıda yok demektir haftada 2 kere b 12 almak depoları dolduracaktır

Hım ben demekki o yüzden halsiz kalıyorum çok. Bende şüpheliyorum B12 eksikliğinden.

merhaba arkadaşlar ematox alkali deneyimimim fiyasko çıkması sinir etti beni
63 kilo ile yola devam edicem... şevkim kırıldı ama yapacak bişi yok... hem inanmayıp hem bunu nasıl yaptım kendime kızıyorum
hep o haber yüzünden...

Baslangic: 78.5
Geçen hafta: 71.6
Bu hafta: 69.5
Giden: 2.1
Toplam giden: 9
Hedef: 59

arkadaşlar en son buraya 3 hafta önce bildirim yaptım 69.3 idim ama tatilde diyet bozuldu hiç bkmadım geçen hafta 71.6 yı görünce tekrar başladım bu kadar çok kilo ödem oldugu için verdim galiba

bugün şirkete yiyebilcğim bişi getiremedim
amaaa
yarından itibaren diyet+spor başlıcam...
sizin desteklerinizlede 53 kiloya düşüp bu serüveni noktalıcam

yonca54 ekmek hiç mi yemicez B12 benim genelde yüksek çıkyo tahlillerimde en son 3 ay önce tahlil yapıldı yinede kullanmalımıyım

mErhaba bugün cuma,
tartıldım ve 60,300 çıktım,
Yani +900 gr
kendimi nerden atsam diye düşünüyorum
Canım günaydın. Üzülmek yok. Çok mu kaçamak yaptın ki? Ya da periyot dönemin mi acaba? Sayfa çok ilerliyor hepsini okuyamadığım için soruyorum.

Günaydın cnm. 6000 ip mi? vauuvv. Ben daha o kadar sayıya ulaşamadım.

bu hafta adetliydim.çarşamba tartıldım ve gördüğüm rakama inanamadım.dün lapa yaptım.şükür o gördüğüm sadece suymuş..
dünkü menüm........
sabah..Pirinç lapası
öğle..Pirinç lapası
akşam..Pirinç lapası

yoncacım b12 ile ilgili yazdıklarını ilk defa duyuyorum.haftada 2 kere vitamin alıcam canım..gitsin yağlarrrr

Kizlar nolcak benim bu halimmmm
171boy 23 yas 64 kilo
Beni en cok rahatsz eden bel ve karin bolgem.. Kan sekeri dusuklugum var ac kalamiorum, 2 kilo versem hmn gozlermn alti cokuyo, bide yemektn sonra tatlisiz duramiyorm. Nasi vericm bn bu kiloyu su ve evde fitness yararli olur mu sizce

selam kızlar. yerimde sayıyorum. 66,5 ile başladım haaaaaala 66,5 im. 64,3 e düşmüştüm 68,5u görüp tekrar indim.hoffff. mehter takıı bile 2 ileri bir geri ilerliyor ben hep ileri geri yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…