selam canım şans eseri gördüm seni öncelikle cevap vermek istiyorum boyuna göre kilon normal vki ne görede normal sınırdasın 2 kilo verdiğinde çökmenin nedeni 2 kilo verince vkı(vucut kitle indeksi) e göre zayıf katagorisine giriyorsun yani bence yanlış topiktesin diyet değil spor yapman lazım sıkılaşma lazım yağları kasa çevirmen lazım bence kilo vermeye çalışma ayrıca o bel yağlanması karbonhidratlı besinlerden dolayı oluyor üzgünüm ama tatlıyı mümkün olduğunca çıkarman lazım hayatından her türlüKizlar nolcak benim bu halimmmm
171boy 23 yas 64 kilo
Beni en cok rahatsz eden bel ve karin bolgem.. Kan sekeri dusuklugum var ac kalamiorum, 2 kilo versem hmn gozlermn alti cokuyo, bide yemektn sonra tatlisiz duramiyorm. Nasi vericm bn bu kiloyu su ve evde fitness yararli olur mu sizce
Sizi görünce daha iyi oluyorum.selam fıstık..akşam yazdığını görmemişim..pirinç lapası yemekle meşguldümsen nasılsın
selam kızlar. yerimde sayıyorum. 66,5 ile başladım haaaaaala 66,5 im. 64,3 e düşmüştüm 68,5u görüp tekrar indim.hoffff. mehter takıı bile 2 ileri bir geri ilerliyor ben hep ileri geri yapıyorum.
selam canım şans eseri gördüm seni öncelikle cevap vermek istiyorum boyuna göre kilon normal vki ne görede normal sınırdasın 2 kilo verdiğinde çökmenin nedeni 2 kilo verince vkı(vucut kitle indeksi) e göre zayıf katagorisine giriyorsun yani bence yanlış topiktesin diyet değil spor yapman lazım sıkılaşma lazım yağları kasa çevirmen lazım bence kilo vermeye çalışma ayrıca o bel yağlanması karbonhidratlı besinlerden dolayı oluyor üzgünüm ama tatlıyı mümkün olduğunca çıkarman lazım hayatından her türlükolay gelsin canım spora yazıl bence özellikle fitness pilates ayrıca evdede yapabilirisn bazı videolarla kolay gelsin
Sorma...15tatili memlekette hasta ziyareti donuste cocuklarin hastalığı derken nerdeyse 1ay uzak kaldim.dedigim gibi yerimde sayiyorum.sen neler yapiyorsun?[/QUOTE][QUOTE="pinoli, post: 39544958, member: 622z nerelerdeydin sen??
Selam kizlar bende araniza katiliyorum bugun.2 hafta oldu diyete baslayali.giden 1kg.arada kacamak yaptim tabi.ama ona da sukur.bu hafta kacamak yok bakalim hayirlisi.daha once dukanla 3 ayda 13kg verdim.50kg a dustum.hamilelik derken 28 kg aldim.su an 66kg im.hedef 55.ben dukanla kilo verebilecegime inaniyorum.onun icin yine dukan yapicam.baska turlu olmuyor cunku.dukanda biraz midemi bulandirdi ama yapcak bisiy yok.kararliyim.azimliyim.55 olucam.herkese kolay gelsin.bol eksili gunler hepinize.
Günaydın milletGünaydın kızlar.
Günaydın kızlar.
Günaydın millet
Slm hanımlar,
Herkescikler iyidir inşallah..
Merhabalaar , ben yeni katıldım. Boyum 1.61 kilom 64 kaç defa diyete başladım kendimce ama hep bi yerde. Patlak verdi ne yazııki . Buraları takip ediyordum ama üye değildim. En sonunda tak etti dedim bi katılıyım belki yardımcı olur. Öğrenci oldugum için buldugumla yetiniyorum ya da dışarda yiyorum. Bu dışardan yemeği bi de abur cuburu kesmem lazım ama çok iradesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?