60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canım şans eseri gördüm seni öncelikle cevap vermek istiyorum boyuna göre kilon normal vki ne görede normal sınırdasın 2 kilo verdiğinde çökmenin nedeni 2 kilo verince vkı(vucut kitle indeksi) e göre zayıf katagorisine giriyorsun yani bence yanlış topiktesin diyet değil spor yapman lazım sıkılaşma lazım yağları kasa çevirmen lazım bence kilo vermeye çalışma ayrıca o bel yağlanması karbonhidratlı besinlerden dolayı oluyor üzgünüm ama tatlıyı mümkün olduğunca çıkarman lazım hayatından her türlü kolay gelsin canım spora yazıl bence özellikle fitness pilates ayrıca evdede yapabilirisn bazı videolarla kolay gelsin

selam kızlar. yerimde sayıyorum. 66,5 ile başladım haaaaaala 66,5 im. 64,3 e düşmüştüm 68,5u görüp tekrar indim.hoffff. mehter takıı bile 2 ileri bir geri ilerliyor ben hep ileri geri yapıyorum.

Kız nerelerdeydin sen??

herkeze merhabalar

iyi haftasonları

bugün diyetime tekrar başladım hadi bakalım hayırlısı...
dün akşam 4 köfte 1 kaşık pilav yedim yatmadan öncede yoğurt kürümü yedim
artık öle aptal saptal şeylere inanmadan... düzgün beslenerek vericem kilomu
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek ve az peynirle kahvaltı yaptım
arada yeşil elma yeşil çay içtim
şimdi eve gidicem öğle yemeğimde tavuk olcak akşamda büyük ihtimalle tavuk olur
kaçamaksız günü bitiririm inşallah

hepinizi öptüm ... tekrar iyi hafta sonlarımız olsun diliyorum

[QUOTE="pinoli, post: 39544958, member: 622z nerelerdeydin sen?? [/QUOTE]
Sorma...15tatili memlekette hasta ziyareti donuste cocuklarin hastalığı derken nerdeyse 1ay uzak kaldim.dedigim gibi yerimde sayiyorum.sen neler yapiyorsun?

Valla iyiki gormussun bu mesaj cok iyi geldi bana. Diyet ve spor 2sini bi arada zor yurutuoyrdm max 1hafta dayaniodm ztn. Spor yapmayi sevdigim icin cok kolay olcak o zmn, tatliyida azalttik mi bu yaza hazir oluruz artk :))

[QUOTE="pinoli, post: 39544958, member: 622z nerelerdeydin sen??
Sorma...15tatili memlekette hasta ziyareti donuste cocuklarin hastalığı derken nerdeyse 1ay uzak kaldim.dedigim gibi yerimde sayiyorum.sen neler yapiyorsun?[/QUOTE]
İyiyim cnm. Ben de topikten ayrıldın sandım.

Selam kizlar bende araniza katiliyorum bugun.2 hafta oldu diyete baslayali.giden 1kg.arada kacamak yaptim tabi.ama ona da sukur.bu hafta kacamak yok bakalim hayirlisi.daha once dukanla 3 ayda 13kg verdim.50kg a dustum.hamilelik derken 28 kg aldim.su an 66kg im.hedef 55.ben dukanla kilo verebilecegime inaniyorum.onun icin yine dukan yapicam.baska turlu olmuyor cunku.dukanda biraz midemi bulandirdi ama yapcak bisiy yok.kararliyim.azimliyim.55 olucam.herkese kolay gelsin.bol eksili gunler hepinize.

Hoşgeldin canım.herkese iyi gelen bir yöntem var şükür.sana da koly gelsin, umarım istediğin kiloya en kısa zamanda inersin

Kalori takibi yapmaya başladım 3-4 gündür..
Kontrolü elime alıyorum artık. Matematik yapıcam birazda. ilk gün yediklerimi hesapladım 2000 kalori çıktı. Yuhh dedim kendime. Şimdi 1200-1500 civarı tutmaya çalışıyorum bakalım ne olacak.

Merhabalaar , ben yeni katıldım. Boyum 1.61 kilom 64 kaç defa diyete başladım kendimce ama hep bi yerde. Patlak verdi ne yazııki . Buraları takip ediyordum ama üye değildim. En sonunda tak etti dedim bi katılıyım belki yardımcı olur. Öğrenci oldugum için buldugumla yetiniyorum ya da dışarda yiyorum. Bu dışardan yemeği bi de abur cuburu kesmem lazım ama çok iradesizim

hoşgeldin canım.iradesizsen aramıza hoşgeldin.tam yerine gelmişsin

dünkü menümü yazayım...........
sabah :
1 lavaş
cevizli kuru peynir
domates
çay
ara:
1 portakal
akşam:
1 tabak mercimek yemeği
4-5 tane sarma
1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…