Sana katılıyorum azimle kavuşacağız İnşallah bende buna inanıyorum....
Ay varya yediklerini yazınca kaldım öyle :))))
Bende dün final olarak kıymalı makarna yapmıştım ve akşam üstüde çikolata yemiştim böyle bir tesadüf olurmu yaaa Cok güldüm Valla :)))
Ahh çikolatalar Ahh bende severim her türlüsünü ama şimdi mola verme zamanı.Ayyy hakikaten tasadüfr bak yaaa
benim en sevdigim yemek makarnadir ve tatli cikolata tarzi hatta her türlüsünü cok severim ama artik sevmicem hic birini... yok canim yok sikmak lazim bogazi tatili düsünelim yine fit olmamiz lazim...
Burada eskilerden birini gormek iyi mi kotu mu bilemedimherkese merhaba hanimlar...
gecen yil nisan ayinda burda diyete baslayarak temmuz'a kadar 10 kilo vermistim...65 ten 55 e düsmüstüm tabii taaa 82 lerden gelerek....
ama malesef kilomu koruyamadim 3-4 kilo geri aldim suan 58-59 kilo arasindayim ve burda tekrar diyetime adapte olmak istiyorum kaybettigim motivasyonum belki burdadir yine kim bilir ;-)
beni de alin araniza ...
Bu arada hedefim 50 -52 kilo arasi olmak ;-)
Gel artık ya. Ben bomba gibiyim vallaha.Buralardayim canim yaa. Bi iyilesemedim gitti, hiiic tadim yoktu. O yuzdende pek yazmadim.
Sen nasilsin????
Gel artık ya. Ben bomba gibiyim vallaha.Bu hafta yürüyüşe de başladım.Ama seni özledim kız.
Karatay diyetini ben hiç denemedim ama kuzenim bi süredir onu yapıyor. ondan önce dukan ı denemişti. ve karatay diyetiyle bayağı bi kilo verdi. ama harfi harfine her şeyi uyguluyor. Bu arada HERKESE GÜNAYDINiyi akşamlar kızlar..aranızda karatay diyetini deneyen oldu mu bn bi başlangıç yaptım bugün
Gunaydin canimm. Harikasin canim benim, bende basliyacam duzenli yuruyuslere insallah. Bu 1 hafta icinde odem ve evde yatmaktan tekrar 62 leri bile gördum dusunseneDoktor ödem oldugunu söyledi vucudumda, kilo degil biliyorum ama yinede o rakamlari görmek coooook uzdu beni.
Ama insallah kendimi bir kampa alicam tam iyilesince.
İyimiş :) bizde mi böyle denesek ne !?!?!çok ilham verici bir fotoğraf bence
Burada eskilerden birini gormek iyi mi kotu mu bilemedimhoşgeldin xnazx. Senin azmin inş bizi de atesleyecek. Ben de seninle ayni donemde verdigim kiloyu dikkat etmediğim için aynen geri aldım. İnş bu sefer öyle olmayacak.. Tecrübelerini bizimle paylaş lütfen..
Ahh çikolatalar Ahh bende severim her türlüsünü ama şimdi mola verme zamanı.
Evet yaza fit gireceğiz Hemde gecen yıla göre dahada fit ay şimdiden heycan yaptım...
Ama arada kinder süt dilimi yeriz yaaa sen yerdin rejimde :)))
Şimdilik iyi geceler diliyorum sana sabaha görüşürüz Buarada güzel oldu gelmen süpriz oldu bana....
Kinder süt dilimi falan kalorisi yüksek değil mi?Arada kinder süt dilimi ve redbull
bugun gune redbull ile basladim 112 kalori cepte simdilik
Kinder süt dilimi falan kalorisi yüksek değil mi?
çok ilham verici bir fotoğraf bence
hepbera oruç bitti sanırım senin... allah kabul etsin... darısı basıma...
Yaaaa yapmayın ama böyle. Bir arkadaşta lahmacun yedim demişti de 2 hafta yememek için direnmiştim.En son yedim.Şimdi de iskender demeyin ne olur.
Merhaba iyi haftalar kızlar,
Hafta sonu az kaçamaklı kapattım.
Bugün :
Sabah : (07:00) Detoks çayı (Yarın 1 hafta olacak başlayalı ama hiçbir işe yaradığını söyleyemem)
(08:00) 2 dilim çavdar ekmeği arası peynir ile tost
Öğlen : 1/2 kase tarhana çorbası + 3 kaşık kuru fasulye + 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
Akşam : 1 porsiyon sardalya + marul salatası
Ama bennn gram vermiyorum
Bugün kü menüm ;
Sabah
Bi kibrik kutusu beyaz peyir
5-6 zeytin
1 dilim kepek ekmek
Ara
Yeşilçay
Öğlen
Bi dilim kepek ekmek
Tuzsuz ayran
Akşam
5-6 kaşık pirinç pilavı
Bi tabak kuru fasulye
Hasta olduğum için bütün gün yattım
Gunaydin canimm. Harikasin canim benim, bende basliyacam duzenli yuruyuslere insallah. Bu 1 hafta icinde odem ve evde yatmaktan tekrar 62 leri bile gördum dusunseneDoktor ödem oldugunu söyledi vucudumda, kilo degil biliyorum ama yinede o rakamlari görmek coooook uzdu beni.
Ama insallah kendimi bir kampa alicam tam iyilesince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?