60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy hakikaten tasadüfr bak yaaa
benim en sevdigim yemek makarnadir ve tatli cikolata tarzi hatta her türlüsünü cok severim ama artik sevmicem hic birini... yok canim yok sikmak lazim bogazi tatili düsünelim yine fit olmamiz lazim...

Ahh çikolatalar Ahh bende severim her türlüsünü ama şimdi mola verme zamanı.
Evet yaza fit gireceğiz Hemde gecen yıla göre dahada fit ay şimdiden heycan yaptım...

Ama arada kinder süt dilimi yeriz yaaa sen yerdin rejimde :)))

Şimdilik iyi geceler diliyorum sana sabaha görüşürüz Buarada güzel oldu gelmen süpriz oldu bana....

Burada eskilerden birini gormek iyi mi kotu mu bilemedim hoşgeldin xnazx. Senin azmin inş bizi de atesleyecek. Ben de seninle ayni donemde verdigim kiloyu dikkat etmediğim için aynen geri aldım. İnş bu sefer öyle olmayacak.. Tecrübelerini bizimle paylaş lütfen..

Buralardayim canim yaa. Bi iyilesemedim gitti, hiiic tadim yoktu. O yuzdende pek yazmadim.
Sen nasilsin????
Gel artık ya. Ben bomba gibiyim vallaha.Bu hafta yürüyüşe de başladım.Ama seni özledim kız.

Reactions: mhn
Gel artık ya. Ben bomba gibiyim vallaha.Bu hafta yürüyüşe de başladım.Ama seni özledim kız.

Gunaydin canimm. Harikasin canim benim, bende basliyacam duzenli yuruyuslere insallah. Bu 1 hafta icinde odem ve evde yatmaktan tekrar 62 leri bile gördum dusunsene Doktor ödem oldugunu söyledi vucudumda, kilo degil biliyorum ama yinede o rakamlari görmek coooook uzdu beni.
Ama insallah kendimi bir kampa alicam tam iyilesince.

iyi akşamlar kızlar ..aranızda karatay diyetini deneyen oldu mu bn bi başlangıç yaptım bugün
Karatay diyetini ben hiç denemedim ama kuzenim bi süredir onu yapıyor. ondan önce dukan ı denemişti. ve karatay diyetiyle bayağı bi kilo verdi. ama harfi harfine her şeyi uyguluyor. Bu arada HERKESE GÜNAYDIN

Canım benim ne doktoruna gidiyorsun.Ben de çoooook ödem var.Kiraz sapı içiyorum ben de. Ama davul gibiyim ya.Bir an önce iyileşmeye bak tatlım.

Reactions: mhn

Nfk canim seni gördügüme cok sevindim
eski kadro grubun demirbaslari bizler yinr toplaniyoruz biraraya
kiz yorumun bile bana suan manyak gaz verdi an itibari ile diyetteyim yine ve bu sefer sonuna kadar gidicem basaricaz hep beraber...
yine burda tecrübelerimizi tabii ki paylasiriz birbirimize destek oluruz yaz kapida

Arada kinder süt dilimi ve redbull
bugun gune redbull ile basladim 112 kalori cepte simdilik

hepbera oruç bitti sanırım senin... allah kabul etsin... darısı basıma...

amin canım.şimdilik oruç bitti.ama hala bissürü borcum var..yeniden yapılandırdımartık kalanını seneye ödeyeyim

Yaaaa yapmayın ama böyle. Bir arkadaşta lahmacun yedim demişti de 2 hafta yememek için direnmiştim.En son yedim.Şimdi de iskender demeyin ne olur.

eğer bu hafta 66 yı göremezsem gidip iskender yicem demiştim.göremedim ama yiyemedim de

bu menüyle kilo vermemen mümkün değil canım.buna ya spor ekle bence ya da ara öğün..

geçmiş olsun canım.

ödem için pirinç lapasını tek geçerim..1 günde bazen 1.5-2 kilo gidiyor benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…