60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet ben de bayılacağım şimdi işyerinde. İskender iskender. Hep hepbera 'nın suçu Bir arada lahmacun diye diye canımı çektirdiler 2-3 hafta direndim ve yıldım sonunda

ben bugün hic dikat edemedim yediklerime 2 haftadir cok güzel uyguluyordum bugün cok yedim

sabah: 1 bardak ilik su
yesil cay peynirli gözleme
öglen: yogurt makarna 3 köfte

bol su ve yesil cay

bugün cok yedim oyüzden aksam yemeginde bisey yemicem
umarim hakim olabilirim kendime

Merhaba,
cla aldım buna ek olarak spor esnasın da kullanabılecegım bır l carnıtıne almak ıstıyorum.
bana onrenebılecegınız daha once kullanıp faydasını gordugunuz bı marka onerebılır mısınız

Merhaba,
cla aldım buna ek olarak spor esnasın da kullanabılecegım bır l carnıtıne almak ıstıyorum.
bana onrenebılecegınız daha once kullanıp faydasını gordugunuz bı marka onerebılır mısınız

Bugünün menüsü:

Kahvaltım:
- 2 dilim tam bugdayli ekmek
- 1 dilim salam
- 25 gr tulum peyniri
- 5 yeşil zeytin
- 15 gr cilekli reçel
- 1 salatalık

Ara:
- eti form Light kraker 1 paket
-100 ml süt
-eti lifalif yulafli ezme

Aksam yemeğim:
- kabak biber dolması
-150 gr yoğurt
Aksam yemeğimi birazdan yiyeceğim

Ve bir tane elma

Toplam alınan kalori 1222 kalori

570 kaloriden devam ara olarak 1 yt. Karpuz yedim ama sanki biraz fazla oldu tahminen 100 kc vardir heralde ....

Aksam da 1 yt. Ispanak yemegi 1 kase yogurt yerim...

Gece de acikirsam 1 elma ile 1000 kc tamamlarim... sanirim diyetimin ilk günü nü basariyla kapaticam ;-)

Karatay diyetini ben hiç denemedim ama kuzenim bi süredir onu yapıyor. ondan önce dukan ı denemişti. ve karatay diyetiyle bayağı bi kilo verdi. ama harfi harfine her şeyi uyguluyor. Bu arada HERKESE GÜNAYDIN
hım teşekkürlerç..bende yeni başladım uymaya çalışıyorum zorlamıyor fazla sadece çok sevdigim tatlıdan hep uzak durmak zor

İyi akşamlar herkese, öncelikle moralim feci bozuk olduğu için bir yerlere içimi dökmezsem kafayı yiyecektim. O yüzden belki biraz alakasız gelecek yazdıklarım.

Yaşım 22. Üniversite 4.sınıftayım (Bir sene hazırlık okudum, bu sene son inşallah). Boyum 1.57 şu anki kilom 63. Bunları yazıyorum çünkü yine kilo aldım ve o kadar üzgünüm ki anlatamam. Geçen sene yine bu sayfadan duyuru yaparak spora başlamıştım. Şu jillean micheganla 30günde 10santim incel programını yaptım. Ayrıca bende bir diyet var, joy diyeti; onu yaparak bir ayda 5 kilo verdim. Ardından normal rutinime geçtim. Haftasonları boş olunca yada okul çıkışı koşuya çıkıyordum. Her neyse. Yılbaşına kadar korudum. Sonra yılbaşından yaklaşık bir hafat önce kızkardeşim dolayısıyla bir aile problemi yaşadım. Ve kendimi yine eve kapattım. Zaten ne zaman moralim bozulsa bu kahrolasıca eve kapanmayı yapıyorum. E haliyle yine kilo aldım. İlk tartıda kendimi 60larda görünce mens öncesidir, ödemdir diye düşündüm. Şimdi bugün baktım ki ne yediklerimin haddi hesabı var, ne de bu artış ödem sebebiyle...

Bir haftadır sözde diyete başlayacağım. Yok yani. Geçen sene nasıl yaptım hiç bilmiyorum. Hayır bir gün dahi dayanamıyorum. Akşama deli gibi acıkıyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. Bir oturuşta insan gibi yemeyi geçtim doyunca kalkamıyorum. Nasıl sahip çıkacağım kendime? Bunun sonu kötü geliyor. İnanın çok bunaldım artık. Ayrıca bu sene hem mezuniyet, hem abimin düğünü var. Yani kilo vermemin o kadar gerekli olduğu bir zamanki.

Buraya kadar okuduysanız zamanınızı çaldım, affeyleyin. Bana yardımcı olun nolur. Nasıl kendime sahip çıkmayı tekrar öğrenebilirim? Diyet yaptım önceden ve başarılı oldum da. Ama şu an yine nasıl yapacağımı bilmiyorum. Şayet aklında bir fikir olan varsa seve seve uygularım. Tekrardan vaktinizi çaldım, affola. İpiyi akşamlar olsun..

Canım benim ne doktoruna gidiyorsun.Ben de çoooook ödem var.Kiraz sapı içiyorum ben de. Ama davul gibiyim ya.Bir an önce iyileşmeye bak tatlım.
Canim atesim birkacgun dusmeyince doktora gittim normal. Orada doktor tahlil falan yapilinca söyledi, ödem ve iltihap olgunu vucudumda. Yoksa ayri bir doktora gitmiyorum. Birde regl oldum, oda var. Ama sukur bayaa iyiyim.
Ya ben burda bulamadim maalesef kiraz sapi, yesil cay falan iste, insallah yardim eder ödem atmaya. Varmi baska bir fikriniz yardimci olcak.

hepbera canim sonradan gördum yazdigini. Nasil pisiriyorsun ki princ lapasini. Ayyy mecbur yapcam sanirim heryerim sis. Hiiiiccc canimda cekmedi ama lapayi.

Bugün kü menüm ;
Sabah
-Bi dilim kepek ekmek
-kibrit kutusu kadar beyaz peynir
-4 siyah zeytin
-bi bardak çay
Ara
-Yeşil çay
Öğlen
-İki dilim kepek ekmek
-Kibrit kutusu kadar b.peynir
-100 ml ayran
Ara
-Ülker muzlu süt
Akşam
-form limonlu
-100ml içim kefir

* artı olarak spor a başladım bugün. Yeşil çay içiyorum şimdi :))

kuzum bunlar çok az değil mi?

Canım maydonoz suyu da ödem söktürüyor.Deneyebilirsin.

Reactions: mhn
kuzum bunlar çok az değil mi?
evet haklısınız da ben yurtta kalıyorum ,iki gündür derse de gidemedim. iştahım yok (benim nası iştahım olmaz ona şaşırıyorum zaten) akşamda spora gittim akşam yemeğini kaçırdım ,gerçi yemekte güzel değilmiş,bende form yedim yani bunlar az diyip yersemde dışardan sipariş vermek zorunda kalacağım ondan sonrada hızımı alamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…