Kızlar valla iskender diye diye canımı çektirdiniz:)
Bugünkü menüm :
Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği arası peynirli tost ( Sabah kahvaltısını evde yapabilsem yumurta eklesem süper olacak ama oğlumu okula yetiştireyim derken servise zor yetişiyorum )
Ara : 1 dilim havuçlu kek (Yemeseydim iyiydi ama nefsime hakim olamadım)
Öğlen : 1/2 kase ezogelin çorba + 4 küçük köfte + 1/2 lavaş + 1 brd.ayran
Ara : 1 elma
Akşam : 1/2 tarhana çorba + zeytinyağlı bamya + 1 dilim tam buğday ekmeği
Hergün 2,5 litre su içiyorum bu arada.
Spor yapamıyorum malesef işten çıkıp eve git yemekti bulaşıktı sonra kızımın ödevleriydi derken gün bitiyor.
At at bekliyoruzAyyyy ben onu diyetisyenime soracaktım unuttum. Mail atsam mı ki?
At at bekliyoruz
Kahvaltim 2 haslanmis yumurta 150 kc
beyaz peynir ve kasar 100 kc.
5 zeytin 50
domates biber
420 kalori simdilik
hım teşekkürlerç..bende yeni başladım uymaya çalışıyorum zorlamıyor fazla sadece çok sevdigim tatlıdan hep uzak durmak zorKaratay diyetini ben hiç denemedim ama kuzenim bi süredir onu yapıyor. ondan önce dukan ı denemişti. ve karatay diyetiyle bayağı bi kilo verdi. ama harfi harfine her şeyi uyguluyor. Bu arada HERKESE GÜNAYDIN
Canim atesim birkacgun dusmeyince doktora gittim normal. Orada doktor tahlil falan yapilinca söyledi, ödem ve iltihap olgunu vucudumda. Yoksa ayri bir doktora gitmiyorum. Birde regl oldum, oda var. Ama sukur bayaa iyiyim.Canım benim ne doktoruna gidiyorsun.Ben de çoooook ödem var.Kiraz sapı içiyorum ben de. Ama davul gibiyim ya.Bir an önce iyileşmeye bak tatlım.
Bugün kü menüm ;
Sabah
-Bi dilim kepek ekmek
-kibrit kutusu kadar beyaz peynir
-4 siyah zeytin
-bi bardak çay
Ara
-Yeşil çay
Öğlen
-İki dilim kepek ekmek
-Kibrit kutusu kadar b.peynir
-100 ml ayran
Ara
-Ülker muzlu süt
Akşam
-form limonlu
-100ml içim kefir
* artı olarak spor a başladım bugün. Yeşil çay içiyorum şimdi :))
Canım maydonoz suyu da ödem söktürüyor.Deneyebilirsin.Canim atesim birkacgun dusmeyince doktora gittim normal. Orada doktor tahlil falan yapilinca söyledi, ödem ve iltihap olgunu vucudumda. Yoksa ayri bir doktora gitmiyorum. Birde regl oldum, oda var. Ama sukur bayaa iyiyim.
Ya ben burda bulamadim maalesef kiraz sapi, yesil cay falan iste, insallah yardim eder ödem atmaya. Varmi baska bir fikriniz yardimci olcak.
evet haklısınız da ben yurtta kalıyorum ,iki gündür derse de gidemedim. iştahım yok (benim nası iştahım olmaz ona şaşırıyorum zaten) akşamda spora gittim akşam yemeğini kaçırdım ,gerçi yemekte güzel değilmiş,bende form yedimkuzum bunlar çok az değil mi?
normal gold nescafem var da onu sadece tek içiyorum şekersiz kremasız ,gerçi uzun süredirde içmiyorum da o da yarar mı acabaa??icelim kizlar yesil cay... yapacak biri olsada kahve icsek daha iyiydi ama...
Ben sabahlari falan iciyorum bazen nescafe, ama icibe 1 tatli kasigida coffe ma.. katiyorum. Sekersiz.normal gold nescafem var da onu sadece tek içiyorum şekersiz kremasız ,gerçi uzun süredirde içmiyorum da o da yarar mı acabaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?