Ayyyy ben onu diyetisyenime soracaktım unuttum. Mail atsam mı ki?
Merhaba,
cla aldım buna ek olarak spor esnasın da kullanabılecegım bır l carnıtıne almak ıstıyorum.
bana onrenebılecegınız daha once kullanıp faydasını gordugunuz bı marka onerebılır mısınız
Daha mail atmadım. Ama kendisi çok yoğun zaten atsam da ne zaman cevap verir bakalım.Bir de o bayanın yazdığı şeyleri toparlayıp sormam lazım.Merak etmeyin cevap verince hemen yazacağım.canım diyetisyenin cevabını paylaşırmısın merak ediyorum...
günaydın güzeller
Evet ben de bayılacağım şimdi işyerinde. İskender iskender. Hephepbera 'nın suçu Bir arada lahmacun diye diye canımı çektirdiler 2-3 hafta direndim ve yıldım sonunda
İyi akşamlar herkese, öncelikle moralim feci bozuk olduğu için bir yerlere içimi dökmezsem kafayı yiyecektim. O yüzden belki biraz alakasız gelecek yazdıklarım.
Yaşım 22. Üniversite 4.sınıftayım (Bir sene hazırlık okudum, bu sene son inşallah). Boyum 1.57 şu anki kilom 63. Bunları yazıyorum çünkü yine kilo aldım ve o kadar üzgünüm ki anlatamam. Geçen sene yine bu sayfadan duyuru yaparak spora başlamıştım. Şu jillean micheganla 30günde 10santim incel programını yaptım. Ayrıca bende bir diyet var, joy diyeti; onu yaparak bir ayda 5 kilo verdim. Ardından normal rutinime geçtim. Haftasonları boş olunca yada okul çıkışı koşuya çıkıyordum. Her neyse. Yılbaşına kadar korudum. Sonra yılbaşından yaklaşık bir hafat önce kızkardeşim dolayısıyla bir aile problemi yaşadım. Ve kendimi yine eve kapattım. Zaten ne zaman moralim bozulsa bu kahrolasıca eve kapanmayı yapıyorum. E haliyle yine kilo aldım. İlk tartıda kendimi 60larda görünce mens öncesidir, ödemdir diye düşündüm. Şimdi bugün baktım ki ne yediklerimin haddi hesabı var, ne de bu artış ödem sebebiyle...
Bir haftadır sözde diyete başlayacağım. Yok yani. Geçen sene nasıl yaptım hiç bilmiyorum. Hayır bir gün dahi dayanamıyorum. Akşama deli gibi acıkıyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. Bir oturuşta insan gibi yemeyi geçtim doyunca kalkamıyorum. Nasıl sahip çıkacağım kendime? Bunun sonu kötü geliyor. İnanın çok bunaldım artık. Ayrıca bu sene hem mezuniyet, hem abimin düğünü var. Yani kilo vermemin o kadar gerekli olduğu bir zamanki.
Buraya kadar okuduysanız zamanınızı çaldım, affeyleyin. Bana yardımcı olun nolur. Nasıl kendime sahip çıkmayı tekrar öğrenebilirim? Diyet yaptım önceden ve başarılı oldum da. Ama şu an yine nasıl yapacağımı bilmiyorum. Şayet aklında bir fikir olan varsa seve seve uygularım. Tekrardan vaktinizi çaldım, affola. İpiyi akşamlar olsun..
hepbera canim sonradan gördum yazdigini. Nasil pisiriyorsun ki princ lapasini. Ayyy mecbur yapcam sanirim heryerim sis. Hiiiiccc canimda cekmedi ama lapayi.
Öğlen oldu kız ne günaydını. Birazdan öğle yemeği yiyeceğiz.
günaydin bu sabah
bir bucuk dilim cavdar ekmegi yedim
cok beyaz peynir kaynamis yumurta 1 dilim tavuk salami
öglende hafif biseyler yemegi düsünüyorum aksam basara bilirsem sade yesil cay
sabah tartida 61,4 gördüm cok morelim bozuldu 60 lardaydim günlerdir
akşam sade yeşilçay...zor olmaz mı
Ne zamandır diyet yapıyorsun bilmiyorum???denicem 5 küsür kilo verdim suan durdu kilo vermem aldim bile sanki motivasyonum cok düstü
tekrar motive olmak icin kilo vermem lazim
Hoşgeldin :))Merhaba Hanımlar,
Ara ara geliyorum ama bugünden itibaren her gün yazacağım.... Bende dikkat ediyorum yediklerime...
Günde 2 lt su tüketiyorum....
Bugün yediklerim;
Sabah;
kepek ekmeğe beyaz peynirli tost
öğleden önce 1 elma
yeşil çay
Öğlen;
Yağsız, limonlu sirkeli salata
yarım kase çorba
2 kaşık pilav + 1 kaşık patates püresi + 3 köfte
Akşam üzeri
1 adet portakal
Bu kadar yeter bugün
Tartılmam lazım ama tartılmadım hala, bu hafta sonu bakalım ne olacak...
Ne zamandır diyet yapıyorsun bilmiyorum???
Ama benden bir öneri bende rejime başlarken bir kaç hafta sonra kilom durdu baktım 1 haftadır kilom aynı o hafta sonu iki gün boyunca mola verip istediğim sekilde yedim rejim yapmadım ve iki gün sonra tekrar rejime başladım ve bu bende işe yaradı birden kilo vermeye başladım tekrardan.
Kilo duraklama dönemine girince vücudu şaşırtmak gerekiyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?