60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım diyetisyenin cevabını paylaşırmısın merak ediyorum...
Daha mail atmadım. Ama kendisi çok yoğun zaten atsam da ne zaman cevap verir bakalım.Bir de o bayanın yazdığı şeyleri toparlayıp sormam lazım.Merak etmeyin cevap verince hemen yazacağım.

Evet ben de bayılacağım şimdi işyerinde. İskender iskender. Hep hepbera 'nın suçu Bir arada lahmacun diye diye canımı çektirdiler 2-3 hafta direndim ve yıldım sonunda

amaaaannnn..kk peynir..light bilmem ne..hep bunlar mı olcek bu sayfalarda..iskenderin,lahmacunun hakkı yok mu

kıyamam ben sanaaaaaakşamları yoğurt karışımına başla canım.günlük menü yaz..sana destek oluruz..yaza fıstık gibi olursun inşallah

hepbera canim sonradan gördum yazdigini. Nasil pisiriyorsun ki princ lapasini. Ayyy mecbur yapcam sanirim heryerim sis. Hiiiiccc canimda cekmedi ama lapayi.

tam diyecektim kiii...beni okumuyor diyeyazmışsın..lapa yiyemezsen ilaç adı da verebilirim.tek dozla 2 kilo verirsin

Reactions: mhn
günaydin bu sabah
bir bucuk dilim cavdar ekmegi yedim
cok beyaz peynir kaynamis yumurta 1 dilim tavuk salami
öglende hafif biseyler yemegi düsünüyorum aksam basara bilirsem sade yesil cay

sabah tartida 61,4 gördüm cok morelim bozuldu 60 lardaydim günlerdir

akşam sade yeşilçay...zor olmaz mı

Merhaba Hanımlar,

Ara ara geliyorum ama bugünden itibaren her gün yazacağım.... Bende dikkat ediyorum yediklerime...
Günde 2 lt su tüketiyorum....
Bugün yediklerim;
Sabah;
kepek ekmeğe beyaz peynirli tost
öğleden önce 1 elma
yeşil çay

Öğlen;
Yağsız, limonlu sirkeli salata
yarım kase çorba
2 kaşık pilav + 1 kaşık patates püresi + 3 köfte

Akşam üzeri
1 adet portakal
Bu kadar yeter bugün

Tartılmam lazım ama tartılmadım hala, bu hafta sonu bakalım ne olacak...

Teşekkürler hepbera :-*

Bugün zaten güzelce kahvaltımda yulaflı krebimi yedim; öğlen meyve salatası, akşama da yoğurtlu kereviz yapacağım. İnşallah 1aya aldığım kiloları veririm.

denicem 5 küsür kilo verdim suan durdu kilo vermem aldim bile sanki motivasyonum cok düstü
tekrar motive olmak icin kilo vermem lazim
Ne zamandır diyet yapıyorsun bilmiyorum???
Ama benden bir öneri bende rejime başlarken bir kaç hafta sonra kilom durdu baktım 1 haftadır kilom aynı o hafta sonu iki gün boyunca mola verip istediğim sekilde yedim rejim yapmadım ve iki gün sonra tekrar rejime başladım ve bu bende işe yaradı birden kilo vermeye başladım tekrardan.
Kilo duraklama dönemine girince vücudu şaşırtmak gerekiyor ki.

Hoşgeldin :))

tsk ederim denicem duymustum vücütu soklamak gerekiyormus :)

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Kilom bu sabah itibariyle 62.3 hedefim 48 olmak. Şu an elme diyetini yapıyorum ama enerji açısından zararını gördüğüm için yarın karatay diyetine başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…