evet haklısınız da ben yurtta kalıyorum ,iki gündür derse de gidemedim. iştahım yok (benim nası iştahım olmaz ona şaşırıyorum zaten) akşamda spora gittim akşam yemeğini kaçırdım ,gerçi yemekte güzel değilmiş,bende form yedimyani bunlar az diyip yersemde dışardan sipariş vermek zorunda kalacağım ondan sonrada hızımı alamam ben
ya normalde zaten ben böyle duramam ki. hastalıktan hep. dikkat edecem ^^Canım benim tansiyonun düşer bayılırsın.Tavuk söyle ya da köfte. Protein alman lazım. 1 kk peynirle olmaz. Çok az.
icelim kizlar yesil cay... yapacak biri olsada kahve icsek daha iyiydi ama...
570 kaloriden devam ara olarak 1 yt. Karpuz yedim ama sanki biraz fazla oldu tahminen 100 kc vardir heralde ....
Aksam da 1 yt. Ispanak yemegi 1 kase yogurt yerim...
Gece de acikirsam 1 elma ile 1000 kc tamamlarim... sanirim diyetimin ilk günü nü basariyla kapaticam ;-)
Canimsin yaa, icmis kadar oldum.uç gel cnm. Ben yaparım.
Kahve bahane muhabbet şahane.Canimsin yaa, icmis kadar oldum.
Aynen canim. Bana göre hos sohbet en iyi stres aticilardandir.Kahve bahane muhabbet şahane.
Bir de ödem attırıcı bir şey olsaAynen canim. Bana göre hos sohbet en iyi stres aticilardandir.
Bir de ödem attırıcı bir şey olsa
Ahhh ah keskeee. hepbera princ lapasi önermis ama simdiden istahim kesildi. Yapabilirmiyim bilmiyorum.
Maydonoz var evde sabah kaynatacam bakalim, princ severim ben ama lapa deyince gözumde yagsiz, tuzsuz, tatsiz bisey canlandi. Yinede olmadi onuda yapcaz mecbur.ben pirinçten hiç hoşlanmam.Maydonoz suyu kesinlikle.
Hem bize pirinç lapalarını öneriyor kendisi iskenderler yiyor.(Arkandan konuştum hakkını helal et hepbera cığım.
Kuzum ben sana Türkiye'den kargolarım merak etme. Maydonoz suyunu da günde 2 bardaktan fazla içme.benim yaza kadar yiyebilme sansim yok maalesef iskender, o yuzden canim ceksede farketmiyor.
Olsaydi kesin yerdim ama haa...
Sagol tatlimmm,Kuzum ben sana Türkiye'den kargolarım merak etme. Maydonoz suyunu da günde 2 bardaktan fazla içme.
Sagol tatlimmm,diyet bitsin insallah ozaman yerim. Bu gidisle ben yaza zayifliya bilcemmi bakalim. Kaplumbaga benden hizli vallaha...
Yok canim benim umutsuz degilim asla. Vercem bu kilolari insallah, cok yavas gitmesine dedim. Hatta yavas falan gr gr gidiyordu, bu hafta ödem yuzunden 62.2 ciktim tekrardan ona takildim. Haa buarada kiz sen pazartesi gittinmi diyetisyene???Umutsuzluk yok. Hani beni geçecektin. Geride kaldın.
Evet gittim kuzum. Maşallah ne hafıza var kız sende. Hiçbir şeyi unutmuyorsun.800 gram ödem çıktı. 1.900 gram yağda azalma var.Ama hala 61.9 um.Yok canim benim umutsuz degilim asla. Vercem bu kilolari insallah, cok yavas gitmesine dedim. Hatta yavas falan gr gr gidiyordu, bu hafta ödem yuzunden 62.2 ciktim tekrardan ona takildim. Haa buarada kiz sen pazartesi gittinmi diyetisyene???
Maydonoz var evde sabah kaynatacam bakalim, princ severim ben ama lapa deyince gözumde yagsiz, tuzsuz, tatsiz bisey canlandi. Yinede olmadi onuda yapcaz mecbur.
Sabah-aksam icsem yeter sanirim dimi maydonoz suyunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?