60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benim tansiyonun düşer bayılırsın. Tavuk söyle ya da köfte. Protein alman lazım. 1 kk peynirle olmaz. Çok az.

karpuz mu?

ben pirinçten hiç hoşlanmam.Maydonoz suyu kesinlikle.
Maydonoz var evde sabah kaynatacam bakalim, princ severim ben ama lapa deyince gözumde yagsiz, tuzsuz, tatsiz bisey canlandi. Yinede olmadi onuda yapcaz mecbur.
Sabah-aksam icsem yeter sanirim dimi maydonoz suyunu.

benim yaza kadar yiyebilme sansim yok maalesef iskender, o yuzden canim ceksede farketmiyor.
Olsaydi kesin yerdim ama haa...
Kuzum ben sana Türkiye'den kargolarım merak etme. Maydonoz suyunu da günde 2 bardaktan fazla içme.

Reactions: mhn
Sagol tatlimmm, diyet bitsin insallah ozaman yerim. Bu gidisle ben yaza zayifliya bilcemmi bakalim. Kaplumbaga benden hizli vallaha...
Umutsuzluk yok. Hani beni geçecektin. Geride kaldın.

Umutsuzluk yok. Hani beni geçecektin. Geride kaldın.
Yok canim benim umutsuz degilim asla. Vercem bu kilolari insallah, cok yavas gitmesine dedim. Hatta yavas falan gr gr gidiyordu, bu hafta ödem yuzunden 62.2 ciktim tekrardan ona takildim. Haa buarada kiz sen pazartesi gittinmi diyetisyene???

Yok canim benim umutsuz degilim asla. Vercem bu kilolari insallah, cok yavas gitmesine dedim. Hatta yavas falan gr gr gidiyordu, bu hafta ödem yuzunden 62.2 ciktim tekrardan ona takildim. Haa buarada kiz sen pazartesi gittinmi diyetisyene???
Evet gittim kuzum. Maşallah ne hafıza var kız sende. Hiçbir şeyi unutmuyorsun.800 gram ödem çıktı. 1.900 gram yağda azalma var.Ama hala 61.9 um. Yağ (kg) 13.4. İlk başladığımda vücudumda 20 kg yağ vardı.

Maydonoz var evde sabah kaynatacam bakalim, princ severim ben ama lapa deyince gözumde yagsiz, tuzsuz, tatsiz bisey canlandi. Yinede olmadi onuda yapcaz mecbur.
Sabah-aksam icsem yeter sanirim dimi maydonoz suyunu.

kaynatarak içemeyebilirsin ben tadını hiç beğenmemiştim diyetisyenim 16dal maydanoz yarım limonun suyu 1 bardak ılık su yu blandırdan geçir iç demişti bunu sadace sabahları aç yapıyorsun istersen süzerekde yiyebilirsin ama ben posasıyla tükettim
kaynamış halinden daha iyi oluyor dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…