- 22 Şubat 2015
- 124
- 75
- 43
Hoşgeldiin :)) 48 çok zayıf değil mi kii ??Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Kilom bu sabah itibariyle 62.3 hedefim 48 olmak. Şu an elme diyetini yapıyorum ama enerji açısından zararını gördüğüm için yarın karatay diyetine başlayacağım.
Hoşbulduk teşekkür ederim :) bir kaç yıl öncesine kadar 48'dim ve çok zayıf değildim. Yine eski günlere dönmek istiyorum :)Hoşgeldiin :)) 48 çok zayıf değil mi kii ??
İnşallah . Boyun kaç?? :)Hoşbulduk teşekkür ederim :) bir kaç yıl öncesine kadar 48'dim ve çok zayıf değildim. Yine eski günlere dönmek istiyorum :)
Hoşgeldiin :)) 48 çok zayıf değil mi kii ??
boyum 155 cmİnşallah . Boyun kaç?? :)
hııı , ozaman evet gayet iyi olur ^^boyum 155 cm
evlilik bana yaramadı. Çok kilo aldım. İnşallah kısa sürede veririm.hııı , ozaman evet gayet iyi olur ^^
Çok beyaz peynir negünaydin bu sabah
bir bucuk dilim cavdar ekmegi yedim
cok beyaz peynir kaynamis yumurta 1 dilim tavuk salami
öglende hafif biseyler yemegi düsünüyorum aksam basara bilirsem sade yesil cay
sabah tartida 61,4 gördüm cok morelim bozuldu 60 lardaydim günlerdir
Ne zamandır diyet yapıyorsun bilmiyorum???
Ama benden bir öneri bende rejime başlarken bir kaç hafta sonra kilom durdu baktım 1 haftadır kilom aynı o hafta sonu iki gün boyunca mola verip istediğim sekilde yedim rejim yapmadım ve iki gün sonra tekrar rejime başladım ve bu bende işe yaradı birden kilo vermeye başladım tekrardan.
Kilo duraklama dönemine girince vücudu şaşırtmak gerekiyor ki.
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Kilom bu sabah itibariyle 62.3 hedefim 48 olmak. Şu an elme diyetini yapıyorum ama enerji açısından zararını gördüğüm için yarın karatay diyetine başlayacağım.
pardon cok AZ peynir olcakti o
Hoşbulduk teşekkür ederim :) 48 çok mu uzak bir hedef48 mi? Hoşgeldiniz bu arada.
Hoşbulduk teşekkür ederim :) 48 çok mu uzak bir hedef
Çok teşekkür ederim. Ben bir buçuk yıl öncesine kadar 48 kiloydum. Boyuma oranla çok da kötü bir kilo değil. İnşallah yakın zamanda tekrar 48 kilo olacağım. İnşallah herkes istediği kiloya kısa zamanda ulaşır.Hayır hayır. 48 çok az geldi gözüme de ondan. Ama boyunuzu şimdi gördüm.48'i ben ortaokuldaken filan görmüştüm en son da.Uzak bir hedef değil. Yaparsınız biz de yanınızda oluruz.
Böyle oldum aynen. Çok beyaz peynir ne dedim.Ben az yiyorum da peyniri. Çok yiyen görünce kıskandıydım.
karpuz mu?
Kahve sütlü şekerli 500 kalori mi pofffff?!?!Selam hanimlar su ana kadar ki yediklerim....
Sabah omlet 150 kc
peynir 80
domates 250 kc
Ögle 1 redbull 112 kc.
1 dilim cavdar ekmegi 100 kc.
Kahve 500 kc. Cunku kahve hem sütlü hem sekerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?