60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cancım bu yediklerin toplamda kaç kalori yapıyor, hesapladın mı? merak ettim
Valla dün az yemişim bu yüzden aksam Cok acdım yanlış yaptım bugün telafi ederim :)
Ben bir sitede üyeyim orda hergün liste yapıyorum kendime şuanda nedense giremiyorum bağlanmıyor kaç kalori yediğimi tam hatırlamıyorum orda yazıyor... 700 civarıdı sanırım!!!

amaaannn işleri anca bitirip gelebildim..selam kızlar....günaydın pinolim

Reactions: mhn

Canım ya ip atlarken 15 dakika yapıyorsun ya arada dinlenme yapiyormusun ???
Ve atlarken ne şekilde atlıyorsun hani iki ayak birden mi yoksa ???
Bende gecen ki rejimimde ip almıştım ama pek kullanmadım.
Merak ettim sen nasıl ne sekilde yapıyorsun ?

15 dakika içinde en az 4-5 kez durdum canım öyle durmadan yapamam yalan yok... İki ayak birden atlıyorum, ama bir seferde durmadan en az 80-100 atlıyorum... Mesela dinlenmeye geçtiğim anda sayaç duruyor dolayısıyla dinlenme anlarını hesaba katmıyorum, dün tam 15 dakika 120 kalori. Yani tam 1 saat yapabilsem 480 kalori .. Ama bu akşam 30 dakikaya zorlayacağım

gecmis olsun

bende burdaki yazilari okudukca motive oluyorum

hoşgeldin canım

hoşgeldin canım

Kızlar 69.7 kiloyum bende bu gruba dahil miyim

dahilsinn..hoşgeldin

Huu huuu kimse yokmu

hepbera da birkac gundur görunmuyor.

geldim geldim

geçmiş olsun adrucum

İyimiş ama evet zor bu yüzden sordum.
Bende bir iki kez atladım ve senin yaptığın gibi yapmıştım dinlenmeye geçince sayacı durduruyordum ama baya baya terletiyor ve yoruyor...
Belki bende bir ara başlarım bakalim

Cancım jump rope workout indir bence.. Telefonu cebime koydum zıplayınca sayıyor, zıplamayınca yada yürüyünce saymıyor.. Bu akşam çok iştahlandım 30 dakikadan fazla atlayabilirim

Bugünümün menüsü

Kahvaltı:

- 2 etimek form Light
- 25 gr beyaz Light peynir
- 1 adet salatalık
- 1 salam
- 25 gr zeytinli sos
- 15 gr vişne reçeli

Ara:

-1 adet elma
-200 ml mercimek çorbası

Ara:
-1 adet elma
-1 kinder süt dilimi :)

Aksam yemeğim:
-150 gr haşlanmiş tavuk
-1 adet haşlanmiş patates
-1 adet salatalık

Aksama koşu bandını kullanacam !!!!

Merhaba hanimlarrr...uzun bi aradan sonra geldimm..dun gunum vardi atlattim nihayet...gecti ama deldide gecti yani...acik diyeti neyim bozmus olabilirim birass....ama sozz bundan sonra cook dikkat ediyorum..bugun buarada bayaa bi spor yaptim.esimle 2 km yuruduk bide hayrima kaynanamin evini ddip kose pekledimepey kalori harcadim yani...yarin menu bildirimi yaparim insallah...gorusuruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…