- 9 Ekim 2014
- 306
- 273
- 53
Valla dün az yemişim bu yüzden aksam Cok acdım yanlış yaptım bugün telafi ederim :)Cancım bu yediklerin toplamda kaç kalori yapıyor, hesapladın mı? merak ettim
hepimize mutlu bir gün olsun ve günaydınlar.....
Ben dün akşam eve gittim sadece 4 kaşık sebze çorbası içtim, hepsi bu kadar..
Sonra 15 dakika ip atladım, iphone uma sayaç koymuştum (jump rope workout) , ip atlarken cebine koyuyorsun, sayaç sayıyor...Birde baktım 15 dakikada 120 kalori yakmışım, demek ki 1 saat atlasam 500 kalori ama insan çok yoruluyor.. Dün zaten normal almam gerekenden 400 kalori eksik yedim.. Ama ip atlamayı tavsiye ederim.. Zaten ben 2013 te verdiğim 6 kiloyu ip atlamaya borçluyum yaklaşık 2 ay boyunca her akşam atladım sular seller içinde kaldım ama gerçekten zayıflamıştım
Bugünkü menüye gelince;
Sabah haşlanmış 2 tane yumurta beyazı ve 1 domates;50 kalori
öğlen ; çorba ve sebze yemeği yerim
akşam; sebze çorbası + meyve
amaaannn işleri anca bitirip gelebildim..selam kızlar....günaydın pinolim
Canım ya ip atlarken 15 dakika yapıyorsun ya arada dinlenme yapiyormusun ???
Ve atlarken ne şekilde atlıyorsun hani iki ayak birden mi yoksa ???
Bende gecen ki rejimimde ip almıştım ama pek kullanmadım.
Merak ettim sen nasıl ne sekilde yapıyorsun ?
İyi aksamlar kızlar bugün migrenim tuttu disim ağrıyor buna şükür herkesin masallahi var kutluyorum azminiz için beni daha çok motive ediyorsunuz çıtır olacagim durmak yok yola devam bugünkü menü
sabah
bir haşlanmış yumurta
beş zeytin
domates
bir dilim tahlili ekmek
Şekersiz çay
öğlen
üç kasık makarna
Salata
üç kasık kıymalı patates
akşam
dört kasık makarna
bir kase mercimek çorbası
bir dilim ekmek
salata
ikibuçuk litre şu akşam çay demledik baş agrima iyi geliyor
leslie ile 5 mil yaptım pazara gittim çocuklarla disarda dolaştık hava güzeldi
Merhabalar hanimlar ben yasemin.tokatta katiliyorum aranizasuanda 69 kilooyumhamile kalana kadar hayatim boyunca zayiftim..57 iile hamile kaldim.dogum yapali uc sene ooldu.ancak ben hala burdactakildim kaldim.rejim diyet kelimesi bile bana yabanci...zaten bunlari dersem daha cok yiyesim geliyooneyse bende zayiflamak yeniden 36 38 beden giymek istiyorummm...bu aradada moral motivasyona ihtiyacim var...onun icin burdayim..yardimlarinizi bekliyoruuummm.
günaydın kızlar. bende kendimi tanıtarak size katılmak istiyorum.
evlendikten sonra 8 kilo aldım 68 oldum. diyete başladım kendi kendime 5 kilo verdim. şimdi 63 te kaldım. benim kilo alma sebebim iştahım. şimdi 63 üm hedefim 55 olmak. boyum 1.63. tempolu bi hayatım yok. genelde oturuyorum. bu grup çok aktif uzaktan takip ediyorum hep. şimdi dahil olmak istedim :)
Kızlar 69.7 kiloyum bende bu gruba dahil miyim
İyi aksamlar kızlar bugün migrenim tuttu disim ağrıyor buna şükür herkesin masallahi var kutluyorum azminiz için beni daha çok motive ediyorsunuz çıtır olacagim durmak yok yola devam bugünkü menü
sabah
bir haşlanmış yumurta
beş zeytin
domates
bir dilim tahlili ekmek
Şekersiz çay
öğlen
üç kasık makarna
Salata
üç kasık kıymalı patates
akşam
dört kasık makarna
bir kase mercimek çorbası
bir dilim ekmek
salata
ikibuçuk litre şu akşam çay demledik baş agrima iyi geliyor
leslie ile 5 mil yaptım pazara gittim çocuklarla disarda dolaştık hava güzeldi
Cancanım hoşgeldin.Nerelerdeydin ya özlettin merakta ettim.
İyimiş ama evet zor bu yüzden sordum.15 dakika içinde en az 4-5 kez durdum canım öyle durmadan yapamam yalan yok... İki ayak birden atlıyorum, ama bir seferde durmadan en az 80-100 atlıyorum... Mesela dinlenmeye geçtiğim anda sayaç duruyor dolayısıyla dinlenme anlarını hesaba katmıyorum, dün tam 15 dakika 120 kalori. Yani tam 1 saat yapabilsem 480 kalori .. Ama bu akşam 30 dakikaya zorlayacağım
gecmis olsun
bende burdaki yazilari okudukca motive oluyorum
Evet canim ise yaradi, sagol.hoşbuldum...lapa işe yaramış.tebrikler
diyeti bozunca canım sıkılıyor ve bişey yazmak istemiyorum..ama dün itibariyle sahalara döndüm
İyimiş ama evet zor bu yüzden sordum.
Bende bir iki kez atladım ve senin yaptığın gibi yapmıştım dinlenmeye geçince sayacı durduruyordum ama baya baya terletiyor ve yoruyor...
Belki bende bir ara başlarım bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?