60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bugünki menüm
sabah 2 yumurta yagsiz tavada
öglen tavuk gögsü yaninda bol yesillik
aksam yarim elma birtana greyfurt ve bir madalina

toplam 11000 adim atmisim ve aksam bende ip atladim ama nefesim 10 dakikaya ancak yetti

herkese kocaman günaydın......

Ben dün akşam kötü bir şey yaptım eve gittim annem yemek hazırlamış, 1/2 şinitzel , 2 kibrit kutusu kadar kırmızı et suda pişmiş, 3-4 kaşık pilav ve salata yedim sonra üstüne 2 tane çubuk çikolata çayla götürdüm .... Dayanamadım...

Bugün dünün acısını çıkarmam lazım..
Sabah;
2 tane suda pişmiş yumurta beyazı yedim.
Öğlen;
çorba + salata + sebze yemeği
Akşam;
Cezalıyım dünden , yemeyeceğim

Reactions: mhn
Akşama bir tane elma ye istersen :) boş kalmasın mide

Akşama bir tane elma ye istersen :) boş kalmasın mide

Belki yumurta haşlarım akşama.. Off ya ben nasıl yedim, nasıl yaptım kendime bunu...
Karnım düzleşmeye başladı... Midem simit gibi hörtlüyordu oda indi. Kot pantalonumu giyince gerginlik hissediyordum şimdi bir rahatlama var, sıkı değil....Dün ben fazladan 500 kalori ( diğer günlere göre)
götürdüm, akşam 2 saat ip atlamam lazım

Ben yürürken adımsayar kullanıyorum cancım, akşam parkta 40 dakika yürüyünce 200 kalori yakabiliyorum..
Jump rope workout'u atlarken açtım 15 dakika ip atladım 120 kalori... baya etkili

Bi kereye mahsus ya :) bundan sonra tutarsın kendini, bu bikaç gün daha özen gösterip telafi edersin

2 saat nasıl atlayacaksın.

dinlene dinlene artık ..Kilo vermek çok istiyorum...O kadar zoruma gidiyor ki... istediğim hiç bir şeyi giyemiyorum, dal gibi olmam lazım

Bu konuyu takıntı yapmayın lütfen. Siz bu konuya odaklandıkça vücudunuz tepki veriyor, kilo vermeniz zorlaşıyor.Bu hafta 66'yı kesin görürsünüz.

Herkese iyi günler dilerim :)

Bugünümün menüsü :

Kahvaltı :
-2 etimek form Light
-30 gr beyaz Light peynir
-25gr Zeytinli sos
-15 gr vişne reçeli
-1 salatalık
-1 dilim salam

Ara:
-1 adet Kivi
-yarım ayva

Ara:
-1 paket eti form Light çikolata kaplı bisküvi
-1 adet elma

Aksam :
- sabahkinin aynısı

Akşamda koşu bandında tempolu yürüyüş
Yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…