- 22 Şubat 2015
- 124
- 75
- 43
Akşama bir tane elma ye istersen :) boş kalmasın mideherkese kocaman günaydın......
Ben dün akşam kötü bir şey yaptım eve gittim annem yemek hazırlamış, 1/2 şinitzel , 2 kibrit kutusu kadar kırmızı et suda pişmiş, 3-4 kaşık pilav ve salata yedim sonra üstüne 2 tane çubuk çikolata çayla götürdüm.... Dayanamadım...
Bugün dünün acısını çıkarmam lazım..
Sabah;
2 tane suda pişmiş yumurta beyazı yedim.
Öğlen;
çorba + salata + sebze yemeği
Akşam;
Cezalıyım dünden , yemeyeceğim
Akşama bir tane elma ye istersen :) boş kalmasın mide
benim bugünki menüm
sabah 2 yumurta yagsiz tavada
öglen tavuk gögsü yaninda bol yesillik
aksam yarim elma birtana greyfurt ve bir madalina
toplam 11000 adim atmisim ve aksam bende ip atladim ama nefesim 10 dakikaya ancak yetti
Bi kereye mahsus ya :) bundan sonra tutarsın kendini, bu bikaç gün daha özen gösterip telafi edersinBelki yumurta haşlarım akşama.. Off ya ben nasıl yedim, nasıl yaptım kendime bunu...
Karnım düzleşmeye başladı... Midem simit gibi hörtlüyordu oda indi. Kot pantalonumu giyince gerginlik hissediyordum şimdi bir rahatlama var, sıkı değil....Dün ben fazladan 500 kalori ( diğer günlere göre)
götürdüm, akşam 2 saat ip atlamam lazım
Günaydııın, bu hafta 60-61 i görmek istiyoruum
Belki yumurta haşlarım akşama.. Off ya ben nasıl yedim, nasıl yaptım kendime bunu...
Karnım düzleşmeye başladı... Midem simit gibi hörtlüyordu oda indi. Kot pantalonumu giyince gerginlik hissediyordum şimdi bir rahatlama var, sıkı değil....Dün ben fazladan 500 kalori ( diğer günlere göre)
götürdüm, akşam 2 saat ip atlamam lazım
dinlene dinlene artık2 saat nasıl atlayacaksın.
dinlene dinlene artık..Kilo vermek çok istiyorum...O kadar zoruma gidiyor ki... istediğim hiç bir şeyi giyemiyorum, dal gibi olmam lazım
Gunaydin canimmmmGünaydın kızlar.
Gunaydin canimmmm
Cok iyi olur tatlimm. Yesil cay ictim ama sabah kahvesinin yerini hic bisey tutamaz.gel kahve içelim.
Bu konuyu takıntı yapmayın lütfen. Siz bu konuya odaklandıkça vücudunuz tepki veriyor, kilo vermeniz zorlaşıyor.Bu hafta 66'yı kesin görürsünüz.
Günaydın kızlar.
Günaydııın, bu hafta 60-61 i görmek istiyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?