60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben demiştim di mi? 66'nın bile altına inersiniz diye.

canımsın... ama gerçekten azmedince oluyor... Vücudumu vitaminsiz bırakmıyorum, protein alıyorum, meyve, et o yüzden zorlanmıyorum... En büyük başarı ekmek ve şekeri kestim. Çayı şekersiz içemiyorum diye normal çayı içmiyorum.
Ama sporu arttırmakta fayda var..

merhabalar...
ben komşu topikten 70-79
bizde kimsecikler yok hareket yok..motive olacağım başka topiğe bakayım dedim komşu olunca size geleyim dedim ama menülerinize bakınca vazgeçtim asla o kadar düşük kaloriyle diyet yapamam maaleef..size sağlıklı zayıflamalar kızlar:)

günaydın kızlar. cumanız mübarek olsun..

ben malesef aynı tas, aynı hamam modundayım.
spor da yapıyorum ama geçen haftaki rakam 67.7 de takılı kaldım. ne yapmam gerek acaba?

spor da yapıyorum ama geçen haftaki rakam 67.7 de takılı kaldım. ne yapmam gerek acaba?

Bazen vücut belli sayıda takılı kalıyor.Direniyor.Belki sizinki de odur diyeceğim ama 2 hafta direnç haftası değildir. Ben 63 kiloda bir buçuk ay kaldım neredeyse.Yılmak yok.

Herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar
Bende bu sabah tartıda 66 yı gördüm 600 gr almışım nerelere atsam kendimiii
Şuan tek dileğim bu 600 grmın ödem olması

vücudunu şaşırt hep yediklerinden daha farklı bir şey ye tabii kalorisine dikkat ederek. Spor yapıyor musunuz bilmiyorum eğer yürüyüş falan yapıyorsanız, başka bir şey yapın parklarda spor aletleriyle çalışın derim, vücut rejim moduna alıştı ondan tepki vermiyor artık

Bazen vücut belli sayıda takılı kalıyor.Direniyor.Belki sizinki de odur diyeceğim ama 2 hafta direnç haftası değildir. Ben 63 kiloda bir buçuk ay kaldım neredeyse.Yılmak yok.

evet cancım, rejimde belli bir süre kilo takılı kalıyor , 2 sene önce bende aynı böyle oldum, 1 ay hiç veremedim sonra bir sabah tartıldım yuh ne göreyim 4 kg birden düşmüşüm.. Vücudun daralıyor ama tartıda rakamsal değişiklik göremeyince noluyor diyorsun sonra bir anda oda düşüyor..

Bence ekmeği tamamen kesmeyin b12 vitamini eksikliği yaşayabilirsiniz. Bir de siz çok spor yaptığınız için proteine yüklenmek mantıklı gibi.

Bence ekmeği tamamen kesmeyin b12 vitamini eksikliği yaşayabilirsiniz. Bir de siz çok spor yaptığınız için proteine yüklenmek mantıklı gibi.

Benim ekmek yememi görsen sakın yeme dersin.... Elimi sürdüm mü durduramıyorum..
Yarım ekmek arası 1 kase zeytin yiyebilen bir insanım :), var sen anla....hem de bu ana öğün değil ayakta atıştırma :)

kesinlikle, daha verdiğim ne ki, 3 kilo
akşam yemeğini olabildiğince azaltmalıyım. yoksa gündüz rejimin dışına çıkmıyorum yani..
spor olarak da daha çok sıkılaştırıcı ve inceltici etkisi olan jillian michaels 30 day shred egzersiz programına başladım.
bebeğim var, aslında fırsat olsa çıkıp yürüyüş yapmak en güzeli. hava güzel, sahile ve koruya yakınım
ama işte, çocukla olmuyor

Benim ekmek yememi görsen sakın yeme dersin.... Elimi sürdüm mü durduramıyorum..
Yarım ekmek arası 1 kase zeytin yiyebilen bir insanım :), var sen anla....hem de bu ana öğün değil ayakta atıştırma :)
ahahahah

ben de ekmeksiz doymayanlardanım. şimdilerde 2 dilim yiyorum.
haftasonu zor oluyor, eşim evde kv kahvaltıya geliyor. hamur işi ve başka kahvaltılıklar hazırlıyorum
poğaça börek neyse kendimi tutuyorum da, böyle menemen mıhlama tarzı şeyler ekmeksiz yenmiyor..
daha doğrusu tadı olmuyor.

Bıraksam ben de yerim. Ama iradeli olmak lazım. Bir de zeytin diyet yapanlar için çok tehlikeli bir besin. Ha yağ yemişiz ha zeytin.

bende 800 gramm vermisim
benimde regl dönemim yaklasiyo canim cok tatli istiyo ama direniyorum
6 hafta sonra gelinligimi aliyoruz cok heycanliyim 4 kilo vermem lazim

cok güzel bir gün diliyorum herkeze bol bol kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…