60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar.Bugün sayfalarda gezinirken rastladım bu siteye.Uzun süredir kilo vermeye çalışıyorum ama bir türlü başaramadım dün saçımı kestirdim onu da berbat kesti kuaför :) moralim iyice düştü biraz okudum yazdıklarınızı günlük ne yediğinizi mi yazıyosunuz nasıl işliyor sistem bnde katılmak isterim ve hepimizin Kadınlar Günü kutlu olsun :)

kızlar yazmıştım daha önce ama buraya bildirim yapamdım ne yazıkkı ama kilo verdim 63.100 61.8 geldim bu sabah çok mutluyum cuma bıldırım yapacaktım ama pazara denk geldi bu sabah haslama yumurta 3 küp peynir 3 bardak çay ikidilim esmer ekmek mayddonoz roka karısık göbek salata azıcık simdi 5 fındık 5 badem yedim akşam yemeğimde tarhana çorbası salata azıckta haslma tavuk olcak :) sımdi güzel bir türk kahvesi içecegim işsere koyulcagımm

Ben kilo bildirimi yapamamıştım. 1 haftada sadece 500 gr gitmiş kaçamaklı bi haftaydı zaten bu arada herkesin kadınlar gününü kutluyorum

Bende herkesin kadınlar gününü kutlarım

Bugünümün menüsü

Kahvaltı:
-2 etimek
-30 gr beyaz Light peynir
-25 gr zeytin sosu
-15 gr reçel
-1 salatalık
-1 salam

Ara:
-1paket eti form Light feslegenli kraker
-yarım paket eti form Light bisküvi ve yarım paket cikolata kaplı bisküvi

Aksam
-150 ml yayla çorbası
-8 minik pilic misket köfte
-salata

Hosgeldiniz... Gunluk yediklerini, spor yapiyorsan onlari paylasabilirsin. Ben duzenli bildirim yapmiyorum ama arkadaslar cuma gunleride kilo bildirimi yapiyor canim.

Hosgeldiniz... Gunluk yediklerini, spor yapiyorsan onlari paylasabilirsin. Ben duzenli bildirim yapmiyorum ama arkadaslar cuma gunleride kilo bildirimi yapiyor canim.

Evet kendisi hep kaçak

Reactions: mhn
Dun misafirim vardi menu bildirimi tapamadim sporda yapamadim yerimde de oturmadim ama bugunku menum
sabah
omlet
domates
bir dilim kepek ekmegi
bes yesil siyah zeytin
cay kasigi kadar recek
az sekerli cay
oglen
iki parca izgara tavuk derisiz
salata
aksam
corba
makarna
salata
yogurt

Aralarda turk kahvesi bir dilim kek cay

Hoşbulduk:) haftadan haftaya mı kilo bildirimi yapılıyor? ben suan 63 kiloyum inşallah 55 düştüğüm günleride paylaşırım:))

Reactions: mhn
İyiyim cankuş. Afedersin bu hafta fil gibi yedim.Yedim de yedim. Gel kahve içelim canım

Gec kaldim kahveye sanirim Olsun canim yaa ye birazda, o kadar sabrettin zayifladin. Arada da tadini cikarman lazim. Sen iradeli kizsin, devam edersin diyetine. Bugun diyetisyene gideceksin dimiii???
Ben suan 61.00 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…