Hoşbulduk:) haftadan haftaya mı kilo bildirimi yapılıyor? ben suan 63 kiloyum inşallah 55 düştüğüm günleride paylaşırım:))
Günaydın canlar
Gec kaldim kahveye sanirimOlsun canim yaa ye birazda, o kadar sabrettin zayifladin. Arada da tadini cikarman lazim. Sen iradeli kizsin, devam edersin diyetine. Bugun diyetisyene gideceksin dimiii???
Ben suan 61.00 kiloyum
Kızlar günaydın.
Evet bugün gideceğim ama kilomu söylemem.Çok yedim bu hafta
Ama olmazkiii, ben söyluyom alincadada. Afiyet bal seker olsun canimmmm.
Merak etme canım benim,Ama bu hafta adet haftamdı.Sporda yapamadım. Yedikçe yedim.Saysam canınız çeker. Vallaha 63 oldum sanırımAkşam gitmeye utanıyorum.
Merak etme canım benim,
yalnız değilsin ben de 2 kilo birden aldım, diyetisyene gitmeye utanıyorum,
bakalım ne yapcaz
canım hedeflerimiz ayni ikinci hedefim 57 bakalım neler olcak nisanda 57 olmak ümidiyleGünaydın kızlar
Bugün kilo bildirimi yapicam.
İkinci haftam bitti!?!?!?
Başlangıç kilom: 65.1
Gecen hafta: 64.1
Şuanki kilom: 62.4
Bu hafta giden: 1.700
Toplam giden: 2.700
slm kızlar nasılsınız ben güne enerjisiz başaladım geceden uykusuz bebeişler hasta ikiside sabah biraz fazla yedim şimdi kahvemi yudumluyom cumaya sabırsıszım garmda versem yeterki verimmm
20 günde 6 kilo mu?Arkadaşlar 66 kiloyum malesef bugün katıldım ilk hedefim 60 nisan sonuna kadar umarım başarabilirim
Bakalım İnşallah Nisan ayında 57ye ulaşamasakta 60 altına düşmüş oluruz :))canım hedeflerimiz ayni ikinci hedefim 57 bakalım neler olcak nisanda 57 olmak ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?