60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk:) haftadan haftaya mı kilo bildirimi yapılıyor? ben suan 63 kiloyum inşallah 55 düştüğüm günleride paylaşırım:))

Insallah canim istedigimiz kiloya ulasiriz hepimiz. Evet haftadan haftaya, her cuma kilo bildirimi yapiyor arkadaslar.

Kızlar günaydın.
Gec kaldim kahveye sanirim Olsun canim yaa ye birazda, o kadar sabrettin zayifladin. Arada da tadini cikarman lazim. Sen iradeli kizsin, devam edersin diyetine. Bugun diyetisyene gideceksin dimiii???
Ben suan 61.00 kiloyum

Evet bugün gideceğim ama kilomu söylemem. Çok yedim bu hafta

Reactions: mhn
Ama bu hafta adet haftamdı.Sporda yapamadım. Yedikçe yedim.Saysam canınız çeker. Vallaha 63 oldum sanırım Akşam gitmeye utanıyorum.
Merak etme canım benim,
yalnız değilsin ben de 2 kilo birden aldım, diyetisyene gitmeye utanıyorum,
bakalım ne yapcaz

Günaydin bayanlar herkeze mutlu huzurlu ve saglikli hafta diliyorum

ben dün kuzenimin dogum günündeydim dikat etmeye calistim ama yinede YEDIM sabah tartilmaya korktum ama bugün telefi edecegim insallah sabah pek öyle baslamassam da

sabah kücük bi dilim ispanakli börek
öglem armut üzüm ve greyfurt yicem
aksam yine armut üzüm ve greyfurt (cok abartmadan tabi)

slm kızlar nasılsınız ben güne enerjisiz başaladım geceden uykusuz bebeişler hasta ikiside sabah biraz fazla yedim şimdi kahvemi yudumluyom cumaya sabırsıszım garmda versem yeterki verimmm

Günaydın kızlar

Bugün kilo bildirimi yapicam.

İkinci haftam bitti!?!?!?

Başlangıç kilom: 65.1
Gecen hafta: 64.1
Şuanki kilom: 62.4
Bu hafta giden: 1.700

Toplam giden: 2.700
canım hedeflerimiz ayni ikinci hedefim 57 bakalım neler olcak nisanda 57 olmak ümidiyle

slm kızlar nasılsınız ben güne enerjisiz başaladım geceden uykusuz bebeişler hasta ikiside sabah biraz fazla yedim şimdi kahvemi yudumluyom cumaya sabırsıszım garmda versem yeterki verimmm

Geçmiş olsun.

canım hedeflerimiz ayni ikinci hedefim 57 bakalım neler olcak nisanda 57 olmak ümidiyle
Bakalım İnşallah Nisan ayında 57ye ulaşamasakta 60 altına düşmüş oluruz :))
57yi görürsek zaten süper olur...

Senelerdir 70 üzeri kilodaydim dogum felan derken 86 ile zirve yapmıştım şükürki 70li kilolar bana uzak şimdi...

Hep beraber cıtır Olcaz İnşallah

Buarada Cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…