60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm arkadaşlar şuan itibariyle bende katılıyorum aranıza. Başlangıç kilom 64. 6 Nisanda tartıda 55- 56 kiloları görmek dileğiyle :). Kilo bildirimini haftalık mı yapıyorsunuz? Ne gibi diyetler uyguluyorsunuz?

tebrik ederimmm

hoş geldin cnm. evet cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor. tek bi diyet yok, sağlıklı belenme diyeti uyguluyoruz. mesela su diyeti, elma diyeti gibi şeyler genelde sağlıksız olduğu için menüleri paylaşıp örnek oluyoruz arkadaşlara. sende yediklerini paylaş gün içindeki. böylece yanlışlarını görürsün.
biraz kendini tanıt istersen hedef kaç kilo

arkadaşlar merhabaa ben aslında henuz 69 u göremedim ama aranıza katılıp en kısa zamanda gormek istiyorum. su an 72 kiloyum bana da destek olun. yaza düğünüm var minicik bi kız olduğum için gelinlik içinde duba gibi görünmek istemiyorum

Reactions: mhn
Himmm neyse haftaya söylersin ozaman. Bu hafta regl dönemindeymissinde zaten, almissanda ödemdir o kesin.
Ödem değil şekerim. Makinede çıkıyor hepsi. Kendimizi kandırmayalım.

pinoli Ama nazar degmesin bu hafta cok dikkatliyim, evde baklava yaptim gene ilk gun 1 dilim yedim sadece hala tepsinin yarisi duruyor, dun pogaca yaptim, börek yaptim amaa yemedim. Tuttum kendimi. Bu motivasyonum bozulmaz insallah.

Olsun, sen zayifsin ya ben napimmm. Hem eminim ben hafyata geri verecegine senin. Ben hala 61 lerdeyim.
bacım sen ne yaptın? 61 ne kız. 63 oldum ya ben bu hafta. Çok pis hırs yaptım bak. Bu hafta seni geçmem lazım.

pinoli Ama nazar degmesin bu hafta cok dikkatliyim, evde baklava yaptim gene ilk gun 1 dilim yedim sadece hala tepsinin yarisi duruyor, dun pogaca yaptim, börek yaptim amaa yemedim. Tuttum kendimi. Bu motivasyonum bozulmaz insallah.

Sen yine mi baklava yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…