tebrik ederimmminanamıyorum canlarım, 66 kg yi zor görürüm 200-300 gr vermişimdir diye düşünüyordum sabah bi baktım 900gram gitmiş... Şimdi daha çok bilendim, sporu arttırmam lazım...
Bugünkü menü;
Sabah;
2 tane pişmiş yumurta beyaz+ 1/2 domates + 1/2 salatalık
Sanırım;70 kalori ancak eder
1lt su
Öğlen;
Çorba + salata+ sebze yemeği
350 kalori saysak
1 lt su
Akşam;
Sebze çorbası + suda pişmiş et
350 kalori saysak
1/2 lt su
Bugünü de 800 kaloriyle kapatırım
Öpüyorum hepinizi kocaman
hoş geldin cnm. evet cuma günleri kilo bildirimi yapılıyor. tek bi diyet yok, sağlıklı belenme diyeti uyguluyoruz. mesela su diyeti, elma diyeti gibi şeyler genelde sağlıksız olduğu için menüleri paylaşıp örnek oluyoruz arkadaşlara. sende yediklerini paylaş gün içindeki. böylece yanlışlarını görürsün.Slm arkadaşlar şuan itibariyle bende katılıyorum aranıza. Başlangıç kilom 64. 6 Nisanda tartıda 55- 56 kiloları görmek dileğiyle :). Kilo bildirimini haftalık mı yapıyorsunuz? Ne gibi diyetler uyguluyorsunuz?
Kizzzz catlarim ama ben simdi acaba beni gectinmi gecmedinmisöylemem.
Kizzzz catlarim ama ben simdi acaba beni gectinmi gecmedinmi
Himmm neyse haftaya söylersin ozaman. Bu hafta regl dönemindeymissinde zaten, almissanda ödemdir o kesin.Kilo almakta geçmiş olabilirimUtanıyorum söyleyemem
Ödem değil şekerim. Makinede çıkıyor hepsi. Kendimizi kandırmayalım.Himmm neyse haftaya söylersin ozaman. Bu hafta regl dönemindeymissinde zaten, almissanda ödemdir o kesin.
Ödem değil şekerim. Makinede çıkıyor hepsi. Kendimizi kandırmayalım.
Olsun, sen zayifsin ya ben napimmm. Hem eminim ben hafyata geri verecegine senin. Ben hala 61 lerdeyim.
pinoli Ama nazar degmesin bu hafta cok dikkatliyim, evde baklava yaptim gene ilk gun 1 dilim yedim sadece hala tepsinin yarisi duruyor, dun pogaca yaptim, börek yaptim amaa yemedim. Tuttum kendimi. Bu motivasyonum bozulmaz insallah.
63 muuu??bacım sen ne yaptın? 61 ne kız. 63 oldum ya ben bu hafta. Çok pis hırs yaptım bak. Bu hafta seni geçmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?