Nee baska topikmii? KizOnlar başka topiklere takılıyor canım. Ben dedektif gibi izlerini sürüyorum.
63 muuu??Söylettim bak kilonu. Evet canim pazar gunu tartida 61.00 ciktim.
Evet ya. Aldatıyorlar bizi.
Sen yine mi baklava yaptın?
Evet63.Ama emin ol bu hafta 61 olurum.
Evet canim gene baklava yaptim, esim istedi. Dunde buzluga atmak icin pogaca börek yaptim.Evet ya. Aldatıyorlar bizi.3-4 üye başka topiğe transfer olmuş.Yakalarım hemen. Beni de transfer edecekler. Sen de kop gel
pek güzelmişsin bacım
pinoli Ama nazar degmesin bu hafta cok dikkatliyim, evde baklava yaptim gene ilk gun 1 dilim yedim sadece hala tepsinin yarisi duruyor, dun pogaca yaptim, börek yaptim amaa yemedim. Tuttum kendimi. Bu motivasyonum bozulmaz insallah.
Onlar başka topiklere takılıyor canım. Ben dedektif gibi izlerini sürüyorum.
Eveeeeeeeeeeettt baklava yapmış yine.Bayılacağım burada. Bacılarım siz benden ne istiyorsunuz ya?? İnsanın sabrı bu kadar da denenmez ki!Baklavalar, lahmacunlar,iskenderler,börekler. Zayıflama topiği değilde kilo alma topiği mübarek.
Selam hanımlar
Bugün güzel bir tarif buldum denemek isteyen olursa link attım İnşallah link atmak yasak değildir :-/
Cok hoşuma gitti hafif ve lezzetli bence.
Kalorilerine toplamda hesapladim iki porsiyon çıktı hepsi 400 kalori yani ben yarısını yedim 200 kalori
http://www.nefisyemektarifleri.com/porridge/
Rica ederimtskler eylülcansin ne güzel tarifler varmis sitede
göbegim iyice cekildi bayanlar gören herkez farkediyaor kilo verdigimiama kendimi cok halsiz hissediyorum regl dönemindeyim onunda cok etkisi var sanirim
sabah: iki yumurta 3 taze mantar tavada yagsiz pisirip yedim ekmeksiz
öglen: yine mantar ve yagsiz et düsüyorum
aksamada bir greyfurt
1 saat yürüyüs
Selam hanımlar
Bugün güzel bir tarif buldum denemek isteyen olursa link attım İnşallah link atmak yasak değildir :-/
Cok hoşuma gitti hafif ve lezzetli bence.
Kalorilerine toplamda hesapladim iki porsiyon çıktı hepsi 400 kalori yani ben yarısını yedim 200 kalori
http://www.nefisyemektarifleri.com/porridge/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?