60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tartiyi kaldirdim, yoksa aksam yatana kadar 50 kez tartiliyorum, esim kiloyla kafayi bozdugumu dusunuyor.

arkadaşlar daha önce zayıflama yarışmasına girmiştim ben ama anlamamıştım pek. onerebileceğiniz bir takım var mı? ustte gördüm 2. takım diye

pinoli Ama nazar degmesin bu hafta cok dikkatliyim, evde baklava yaptim gene ilk gun 1 dilim yedim sadece hala tepsinin yarisi duruyor, dun pogaca yaptim, börek yaptim amaa yemedim. Tuttum kendimi. Bu motivasyonum bozulmaz insallah.

baklava mı yaptın

hepbera nasilsin canim, nerelerdesin yaa. Az yazar oldun.

iş çok bacım..accık azaltınca geliyorum hemen

Onlar başka topiklere takılıyor canım. Ben dedektif gibi izlerini sürüyorum.

Nee baska topikmii? Kiz hepbera

Reactions: mhn
Eveeeeeeeeeeettt baklava yapmış yine.Bayılacağım burada. Bacılarım siz benden ne istiyorsunuz ya?? İnsanın sabrı bu kadar da denenmez ki! Baklavalar, lahmacunlar,iskenderler,börekler. Zayıflama topiği değilde kilo alma topiği mübarek.

Ahhhh canlarim ahhh pinoli , hepbera . iz sadece buradan okuyorsunuz, birde beni dusunun hergun evde kilo aldiracak birseyler pisiyor, hemde ben pisiriyorum hepsini. Haa birde haftasonu manti yaptim
Ben nerelere gideyim bilmiyom

tskler eylülcansin ne güzel tarifler varmis sitede

göbegim iyice cekildi bayanlar gören herkez farkediyaor kilo verdigimi ama kendimi cok halsiz hissediyorum regl dönemindeyim onunda cok etkisi var sanirim

sabah: iki yumurta 3 taze mantar tavada yagsiz pisirip yedim ekmeksiz
öglen: yine mantar ve yagsiz et düsüyorum
aksamada bir greyfurt
1 saat yürüyüs

Rica ederim )

Sanki yediklerin az gibi geldi bana Heleki akşam yemeğinde hiç birsey yok. Az yiyorsan böyle ondan halsiz düşmüş olabilirsin bence

Evet bu sitenin tarifleri çok güzel. Ben denedim. Bir de benim diyet yemeklerim diye bir site var onunkiler de çok güzel oluyor.

Bugünümün menüsü

Kahvaltı:
-2 dilim tam buğday ekmek
-25 gr beyaz Light peynir
-6 adet yeşil zeytin
-2 parça pastirma

Ara:
-Porridge ( denediğim tarif)

Ara:
-40 gr leblebi
-yarım paket eti form Light feslegenli kraker

Aksam:
-2 etimek
-25gr labne
-15gr vişne reçeli
-25gr zeytin sosu
-1 haşlanmiş yumurta
-1 salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…