- 9 Ekim 2014
- 306
- 273
- 53
Evet bu sitenin tarifleri güzel oluyor Cok denemelerim oldu :)Evet bu sitenin tarifleri çok güzel. Ben denedim. Bir de benim diyet yemeklerim diye bir site var onunkiler de çok güzel oluyor.
http://www.benimdiyetyemeklerim.comEvet bu sitenin tarifleri güzel oluyor Cok denemelerim oldu :)
Dolaşırken nette bu tarifi buldum işte.
Senin dediğin siteyi biliyormuyum bilmiyorum birde bu siteye bakinayim :)
Rica ederim)
Sanki yediklerin az gibi geldi bana Heleki akşam yemeğinde hiç birsey yok. Az yiyorsan böyle ondan halsiz düşmüş olabilirsin bence
öglen cok az yagsiz makarna ekledim yemegime
aksamlari isden gec cikiyorum eve gidene kadar cok gec oluyor o yüzden aksam yemeleri hic yaramiyo
öglen cok az yagsiz makarna ekledim yemegime
aksamlari isden gec cikiyorum eve gidene kadar cok gec oluyor o yüzden aksam yemeleri hic yaramiyo
canım bu çok sağlıksız kendine zarar veriyorsun daha sağlıklı bir sistemRica ederim)
Sanki yediklerin az gibi geldi bana Heleki akşam yemeğinde hiç birsey yok. Az yiyorsan böyle ondan halsiz düşmüş olabilirsin bence
Anladım canım ama iyi dayanabiliyorsun.
Ama pinoli arkadaşa katılıyorum makarna yerine bir parça tavuk daha mantıklı sanki :)
Makarna yerine bir parça tavuk ekleseniz hem sizi daha çok tok tutar hem de vücudunuz proteini yakmak için daha çok kalori harcar.
Hmm anladım :))hihi bayanlar ben makarnayi zaten tavuk ve mantarin yanina ekledim
önceki yazim da öglem et ve mantar yicem yazmistim iste ona birde az makarna ekledim ama yagsiz
Hmm anladım :))
Ama aksam hafifde olsa birseyler Yesen daha iyi değil mi cokmu geç çıkıyorsun işden? Hani aksam bir meyveyle insan nereye kadar dayanır Cok direncsiz kalırsın yani yanlış anlama Sakin sadece iyiliğin icin söylüyorum :)
Ben gidiyorum önceden de listeleri paylaştım. Yine paylaşırım ama insanların yaptığı çok büyük bir hata var herkesin bünyesi ve yiyeceklere verdiği tepkiler,yaşam tarzı ve kalori ihtiyacı farklı. Bana kilo verdiren liste size aldırabilir.Diyetisyene giden arkadaşlar listelerini paylaşabilirse bize yol göstgösterenbilirler
Meyvedeki şeker sizi daha çok acıktırır. Hiç bir şey yemeseniz bile bir süt grubu tüketmenizi öneririm naçizane.biliyorum canim tsk ederim tavsiyeleriniz icin
20-21 arasi evde oluyorum malesef ama aksam yemeklerine bi cözüm bulmam lazim
haklisin direncim cok düsüyor cok yorgun hissediyorum kendimi
merhaba,
ben de yeni katıldım aranıza.
boyum 1.64 kilom 64.2. 56-57 kilo olmak istiyorum ve dün itibariyle dikkat etmeye başladım.
iki sabahtır 25 dk yürüyorum.
sabah iki tane çavdar ekmekli peynirli tost yiyorum.
öğlen tavuk salata yoğurt
akşamüstü simit
akşamları meyve ve yoğurt
sabah akşam elma sirkesi bal karışımı içiyorum
gün içinde de 2 fincan nescafe, bi fincan yeşil çay ve bol su içiyorum, kayısı leblebi kuru üzüm yiyorum
işe yarar mı bilemiyorum çok zor kilo veririm ben ama diyet falan da yapamıyorum yemeyi seviyorum
benim için de önerileriniz var mı
bu arada hepimize kolay gelsin inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz :)
hoşbuldumhoşgeldin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?