60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese selam

Bugünümün menüsü

Kahvaltı

-3 etimek
-25 gr labne
-1 salam
-15 gr vişne reçeli
-5 yeşil zeytin
-1 salatalık

Ara
-20gr beyaz leblebi
-20gr SARI leblebi
-4 minik parça Bitter cikolata

Aksam
-2 Haslanmış yumurta
-25 gr beyaz Light peynir
-1 salatalık
-5 yeşil zeytin

Selammm
bende katılabilir miyim aranıza? kilom 68 ve 60 olmam gerek hatta 58 :)
Motive edelim birbirimizi çünkü çikolata yediğimde suçluluk duymuyorum en azından buraya yazcağımı bilirsem vicdan yaparım

Günaydın kızlar ,ben de bugunden itibaren tekrar baslıyorum , cunku yedıkelrımı kontrol edememeye başladım :) buraya yazınca ne kadar yemısım goruyorum.Hem de eglenceli bir ortam oluyor :)hepimize başarılar :)

28 yasındayım, 1.64 boyundayım .58.3 kg de kaldım 2 aydır galiba .Hedefim 56 olmak ;çünkü çok zayıflık bana yakışmıyor.
Ölçülerim de: 93- 69- 96 aslında keske goguslerım ve kalcalarım daha buyuk olsa belım de daha ınce :)) sadece belimi ınceltsem yetecek bana .Düz bir karın istiyorum bu yaz için kızlarrr !!kendime yeni bir gardrop olusturmak ıstıyorum bu sene :)

Kilo bildirimi :
başlangıç tarihi : 13/03/2015
Kilo :58.3
Hedef Kilo : 56

öpüyorum hepinizi
- buarada 62.5 olarak bu kiloda başlamıstım kılo vermeye o yuzden burada bıtırmek ıstıyorum :)

Buarada kızlar ,yazın gelmesi beni gerçekten motive ediyor.O guzel kıyafetleri düşündükçe hevesleniyorum. Onların içinde olabılecegım en ıyı halımle olmak ıstıyorum bu sene ,çünkü geçen sene baya göbekliydim ,giyemedimn coğu şeyi. Bu sene özellikle bir crop top alıcam (hani göbegi açıkta bırakn ustlerden ) ,pek tarzım degıl aslında ,hatta Ankaralı'yım, cok nadır yerlerde giyebilirim ama hiç giymesem dolabımda dursa bıle alıcam bi tane ,o düz karna ulaştığımda netten biraz foto baktım iyice heveslenmek için , buraya da koyuyorum :))

Buarada ben Rihanna'nın fiziğini çok begeniyorum , çok zayıf ya da kılolu degıl ama karnı düz.Birkaç sene onceki o iri yarı, hatta fena selulıtlı fotoları vardı, onlara bır bakınca resmen evrım gecırdı.Bu da bana emek harcarsan gercekten vucudunu cok ıyı bır forma sokabılecegını gosterıyor. İstersek neden olmasın yani :)

Reactions: mhn
pinoli arada öyle iniş çıkışlar olur ya normal, ama bırakmıyosun sen vallahi helal olsun, en guzelı o zaten . Alışkanlık haline gelir artık her şey sende. Ben de 58.3te takılı kaldım ya, buara cok kotu beslendım almısım sanıyodum ama almamısım Allah'tan , o bile kar sayıyorum yani düşün hahaha bakalım mönüyü yazmaya başlayınca insan daha iyi takip ediyor yediklerini

SABAH

1 dilim köy ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,maydonoz
3-4 zeytin
ARA
1 elma
ÖĞLEN
2 parça tavuk göğsü
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 bardak light sade gazoz
AKŞAM
1 tabak kapuska yemeği
2 parça tavuk
1 kase yoğurt
1 dilim köy ekmeği
2 kaşık kuskus
ARA
1 adet ayva
Yarım portakal
2 lt su, 1 fincan orta şekerli Türk kahvesi, 1 tane orta şekerli sütlü Türk kahvesi 5730 adım attım.300 tane de ip atladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…