60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben çok cozuttum ama 1-2 hafta. Yedim içtim.

pinoli ya ben de saglıksız, bol şekerli ve ekmekli bir fırtınaya tutulmustum artık durayım dedım :) arada oluyor galiba, yemedikçe yememeye alısıyorsun ama bır boslasan bır anda abur cubur kucagında buluyorsun kendını hahaha

Abur cubur değilde ben ani karbonhidrat krizlerine giriyorum. Doktorumda bir tahlillerine bakalım dedi. Kan aldırmaktan hoşlanmadığım için devamlı erteliyorum ama önümüzdeki hafta yaptıracağım sanırım.Sen nasılsın nerelerdeydin? Özlettin kendini.

Ben de diyetisyene giderek diyet yapmaya karar verdim, bir liste verdi ama uygulayamıyorum. Bakalım. Şimdi 62.5 çıktım orda tatlı ve çikolata yasak, ekmek sınırlı. makarna pirinç yasak.

Çok tatlı krizine giriyordum, demir değerim çok düşük çıktı, bu da sebep oluyormuş zaten

selam kızlarr
Bende tartıldım ve 65.2 çıktım geçen haftaya göre 800 gr vermişim bi türlü 64e düşemedim acaba napmalıyım 2 haftadır 65 civarındayım

20 yaş
1.57 boy
69 kilo
5 gündür yediklerime dikkat ediyorum yeşil kahve ve yoğurt kürüylede metabollizmamı hızlandırmada yardımcı oluyor 5 gün içerisinde kalori takibi sonucunda ; -0.77 kg vermişim sizce iyimi dir??

Merhaba kizlar herkes iyidir insallah:-* :-$ herkese saglikli ve kalici kilo vermeler diliyorum :-D
Kilo bildirimi
baslangic 63
İlk hafta 62.5
ikincu hafta 61
Bu hafta 59.8
Tebrik ederim canim, ahh bide ben görsem 5 li rakamlari

bende zayıflamak istiyorum boyum 157 kilo 67 1 haftadır ekmeği kestim sekeri tatlıyı kestım kalori kontrolü yaptım 1 kg verdim. Bol su ve yeşil çay içtim. Bu hafta çok zorlanmadım.Burdan devam edrsem sizleri takip edersem belki daha fazla devam ettirebilirim. Bakalım sonuçları yazarım. Herkese başarılar

Merhaba,
Ben de yeni katıldım grubunuza inşaallah beni aranıza kabul edip bana da tecrübelerinizden tavsiyeler verirsiniz. Ben şuan 66.2 kilo geldim.Normalde geçen hafta 64.6 idim ama bu hafta sigarayı bıraktım ve 1 hafta diyete ara verdim.Şimdi pazartesi yeniden başlıcam.Spora da gidiyorum ve inşaallah haziranın 10 una kadar 55 kilo olabilirim mezuniyetim var da:)

benim hedefim de 55 canim umarim basaririz

Hosgeldin canim ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…