pinoli arada öyle iniş çıkışlar olur ya normal, ama bırakmıyosun sen vallahi helal olsun, en guzelı o zaten . Alışkanlık haline gelir artık her şey sende. Ben de 58.3te takılı kaldım ya, buara cok kotu beslendım almısım sanıyodum ama almamısım Allah'tan , o bile kar sayıyorum yani düşün hahaha bakalım mönüyü yazmaya başlayınca insan daha iyi takip ediyor yediklerini
pinoli ya ben de saglıksız, bol şekerli ve ekmekli bir fırtınaya tutulmustum artık durayım dedım :) arada oluyor galiba, yemedikçe yememeye alısıyorsun ama bır boslasan bır anda abur cubur kucagında buluyorsun kendını hahaha
selam kızlarr
Bende tartıldım ve 65.2 çıktım geçen haftaya göre 800 gr vermişim bi türlü 64e düşemedim acaba napmalıyım 2 haftadır 65 civarındayım
Haklisin canim az kaldi yaza. Guzel guzel, hafif hafif giyindigimi hayal edip tutuyorum kendimi.Dayan bacım yaza az kaldı.
@Eternalhope , hosgeldin canim aramiza.
A adru , iyiyiz canim, sen nasilsin.Gidecek bu kilolar, ya gidecek ya gidecek
@Dingonunahiri , tebrikler canim.
Merhaba kizlar herkes iyidir insallah:-* :-$ herkese saglikli ve kalici kilo vermeler diliyorum :-D
Kilo bildirimi
baslangic 63
İlk hafta 62.5
ikincu hafta 61
Bu hafta 59.8
Merhaba kizlar herkes iyidir insallah:-* :-$ herkese saglikli ve kalici kilo vermeler diliyorum :-D
Kilo bildirimi
baslangic 63
İlk hafta 62.5
ikincu hafta 61
Bu hafta 59.8
Merhaba,
Ben de yeni katıldım grubunuza inşaallah beni aranıza kabul edip bana da tecrübelerinizden tavsiyeler verirsiniz. Ben şuan 66.2 kilo geldim.Normalde geçen hafta 64.6 idim ama bu hafta sigarayı bıraktım ve 1 hafta diyete ara verdim.Şimdi pazartesi yeniden başlıcam.Spora da gidiyorum ve inşaallah haziranın 10 una kadar 55 kilo olabilirimmezuniyetim var da:)
benim hedefim de 55 canim umarim basaririz
Merhaba,
Ben de yeni katıldım grubunuza inşaallah beni aranıza kabul edip bana da tecrübelerinizden tavsiyeler verirsiniz. Ben şuan 66.2 kilo geldim.Normalde geçen hafta 64.6 idim ama bu hafta sigarayı bıraktım ve 1 hafta diyete ara verdim.Şimdi pazartesi yeniden başlıcam.Spora da gidiyorum ve inşaallah haziranın 10 una kadar 55 kilo olabilirimmezuniyetim var da:)
tebrikler 5 leri görmek güzel basari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?