60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arada kacamaklarim oldu canim ama bonus gunu falan yapmiyorum, bakalim kendimi tutabildigim kadarda yapmayi dusunmuyorum.
ben şimdi yarın dan itibaren spora da düzenli gidicem ve diyeti de yine katılaştırıyorum bakalım ne olucak düzenli olarak yazarım size ne yediğimi ne yaptığımı umarım kilo verebilirim :) bonusları da 2 haftada 1 yapmaya karar verdim :) siz de yazın bana tecrübelerinizi lütfen :)

Günaydın kızlar

Hafta sonu güzelce verdigim bir kac gram'mı hop aldırdılar bana ama neyse bu hafta telafi ederim ve regli dönemindeyim!!!!

Kilo bildirimi yapayım ahhh Ahhh yapmasamda olurdu

Başlangıç kilom : 65.1
Gecen hafta : 62.4
Şuanki : 62.9

Vereceğime +500gr almışım ama dediğim gibi hem hafta sonu biraz abartım Hemde regliyim aslında 61 küsürü görmeye başlamıştım bu hafta İnşallah görürüm artık :)

Ahhhhhh aahhhhhhhh o hafta sonu yokmu esim ketif yapacam diye bir suru yemek hazirlattiriyor eslik etmeyincede gonul koyuyor vucudum ne oluyor diyor sanirim :-( :-[

Ahhhhhh aahhhhhhhh o hafta sonu yokmu esim ketif yapacam diye bir suru yemek hazirlattiriyor eslik etmeyincede gonul koyuyor vucudum ne oluyor diyor sanirim :-( :-[

Aynen öyle oluyor :))
Bende hafta sonu anne baba kurbanı oldum :))))
İyisin iyisin Cok verdin diyorlar burda ye eve gidince devam edersin diyorlar...
Ee yemeyincede gönül koyuyorlar işte :)

Bu hafta telafi ederim İnşallah

tatlım buralardaydım, foruma pek girmiyordum , ben de düzensiz yıyorum genelde abur cubur agırlıklı ama Allah'tan ne aldım ne verdım durumu oldu. Haftasonu teyzemde kaldım ,orda bı sapıtma durumları oldu ama cumaya kadar halledıcem ınsanllah :)) sen ıyı gorunuyorsun gayet fotografında ,cok begendım :)

Teşekkür ederim cnm Ama o kilolu halim. şu an çok çok zayıfım. Ama son resmimi bulamadım.

Dünkü menüm

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy ekmeği
2 dilim peynir (kalın)
5 zeytin
domates, salatalık
2 ceviz

ARA
1 orta şekerli Türk kahvesi
1 tane pohaça

AKŞAM
Yarım kase tarhana çorbası
yağlı salata
Yarım tabak mantı
1 kase şekersiz komposto
turşu

Orta şekerli Türk kahvesi, 1 dilim ayva 3814 adım attım. 300 tane ip atladım. 2,5 litre de su içtim

saolasın canım ama hala bebişler hsta diet yalan oldu sizler neler yapiorsunuz ben aynıyım almadım

saolasın canım ama hala bebişler hsta diet yalan oldu sizler neler yapiorsunuz ben aynıyım almadım

Biran önce iyileşmelerini dilerim cocuklar hasta olunca zor oluyor gercekten.

Ben bu hafta iyi gidiyordumda hafta sonu bozdum azıcık ve Regl dönemindeyim önümüzdeki haftalar düzeltiriz İnşallah.

En azından sen almamişsin :)

Dünkü menüm

SABAH
Uyanır uyanmaz yarım litre su
1 simit
1 orta kahve

ARA
5 badem
2 kuru kayısı
4-5 kuru yaban mersini
1 orta kahve

ÖĞLEN
3 kaşık bulgur pilavı
yarım kase tas kebabı
1 dilim ekmek

ARA
3 diyet bisküvi

AKŞAM
3 kaşık kereviz yemeği
1 parça tavuk
Salata (yağlı)
2 lokma ekmek

ARA
1 bisküvi
2 küçük kurabiye

2,5 litre su. 10.774 adım attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…