Arada kacamaklarim oldu canim ama bonus gunu falan yapmiyorum, bakalim kendimi tutabildigim kadarda yapmayi dusunmuyorum.teşekkür ediyorum :) sizin de haftada 1 kilo verdikten sonra bonus gününüz oluyor mu?
ben şimdi yarın dan itibaren spora da düzenli gidicem ve diyeti de yine katılaştırıyorum bakalım ne olucak düzenli olarak yazarım size ne yediğimi ne yaptığımı umarım kilo verebilirim :) bonusları da 2 haftada 1 yapmaya karar verdim :) siz de yazın bana tecrübelerinizi lütfen :)Arada kacamaklarim oldu canim ama bonus gunu falan yapmiyorum, bakalim kendimi tutabildigim kadarda yapmayi dusunmuyorum.
Günaydın kızlar
Hafta sonu güzelce verdigim bir kac gram'mı hop aldırdılar bana ama neyse bu hafta telafi ederim ve regli dönemindeyim!!!!
Kilo bildirimi yapayım ahhh Ahhh yapmasamda olurdu
Başlangıç kilom : 65.1
Gecen hafta : 62.4
Şuanki : 62.9
Vereceğime +500gr almışım ama dediğim gibi hem hafta sonu biraz abartım Hemde regliyim aslında 61 küsürü görmeye başlamıştım bu hafta İnşallah görürüm artık :)
Ahhhhhh aahhhhhhhh o hafta sonu yokmu esim ketif yapacam diye bir suru yemek hazirlattiriyor eslik etmeyincede gonul koyuyorvucudum ne oluyor diyor sanirim :-( :-[
tatlım buralardaydım, foruma pek girmiyordum , ben de düzensiz yıyorum genelde abur cubur agırlıklı ama Allah'tan ne aldım ne verdım durumu oldu. Haftasonu teyzemde kaldım ,orda bı sapıtma durumları oldu ama cumaya kadar halledıcem ınsanllah :)) sen ıyı gorunuyorsun gayet fotografında ,cok begendım :)Abur cubur değilde ben ani karbonhidrat krizlerine giriyorum. Doktorumda bir tahlillerine bakalım dedi. Kan aldırmaktan hoşlanmadığım için devamlı erteliyorum ama önümüzdeki hafta yaptıracağım sanırım.Sen nasılsın nerelerdeydin? Özlettin kendini.
tatlım buralardaydım, foruma pek girmiyordum , ben de düzensiz yıyorum genelde abur cubur agırlıklı ama Allah'tan ne aldım ne verdım durumu oldu. Haftasonu teyzemde kaldım ,orda bı sapıtma durumları oldu ama cumaya kadar halledıcem ınsanllah :)) sen ıyı gorunuyorsun gayet fotografında ,cok begendım :)
yüzün zayıf duruyor ama ,zaten senın oyle aman aman bır fazlalıgın yoktu dıye hatırlıyorum,oncekı fotolarında da zayıftınTeşekkür ederim cnmAma o kilolu halim. şu an çok çok zayıfım. Ama son resmimi bulamadım.
Aman aman fazlalık yok ama salsam olacakyüzün zayıf duruyor ama ,zaten senın oyle aman aman bır fazlalıgın yoktu dıye hatırlıyorum,oncekı fotolarında da zayıftın
saolasın canım ama hala bebişler hsta diet yalan olduBakalım İnşallah Nisan ayında 57ye ulaşamasakta 60 altına düşmüş oluruz :))
57yi görürsek zaten süper olur...
Senelerdir 70 üzeri kilodaydim dogum felan derken 86 ile zirve yapmıştım şükürki 70li kilolar bana uzak şimdi...
Hep beraber cıtır Olcaz İnşallah
Buarada Cok gecmiş olsun
saolasın canım ama hala bebişler hsta diet yalan oldusizler neler yapiorsunuz ben aynıyım almadım
Gunaydin kizlar
Ne oldu?Of of!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?