60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Rica ederim .İlgilenmek için buradayız. Öncelikle Haşimato genetik bir hastalık mı onu bilmiyorum ama tahlil yaptırmadan diyete başlamak biraz risk. Kahvaltını nesfitle geçirmek yerine normal bir kahvaltı yapsan daha mantıklı. Özellikle haşlanmış yumurta seni çok tok tutar. Öğlen ve akşam yemeklerine bir kase yoğurt ekle bakalım. Kalsiyum yağ yakımını hızlandırır.Ara öğünlerde meyve tüketiyorsan yanında 1 porsdiyon süt grubundan bir şey tüket. Meyve şekeri kan şekerini düşürür. Bu da sende açlık hissi yaratır. Ben ara öğünlerde çiğ badem yiyorum.Yanında kuru üzüm ya da kuru kayısı ya da kuru incir.Bir de aklından hemen zayıflayacağım fikrini at. Vücudunu sıkarsan sonuç almaman normal. 800 kalori almazsan günde her şey daha da kolaylaşır.

Herkese günaydın kızlar ne zamandır giremiyodum nete kilo bildirimide yapamadım haliyle bu sabah tartıda 62,700 ü gördümm toplamda 7 kilo vermişimm nasıl mutlu oldum anlatamam şimdi pazartesi spora başlıyorum kısmetse.
Sakın pes etmeyin yaza hepimiz ince giricez inşallah

Gunaydiin diyetimi bozmuyorum tartilmiyorum da hic zaten evde tarti da yok 11. Gunum bir sey degismese de diyete devam bakalim neler olacak. Cok hirs yaptim ben de sizin gibi kilo vermek istiyorumm yaaa.

Merhaba hanımlar..
Ben artık buraya yazmaya utanıyorum, 15 gün asılıyorum rejime veriyorum da ama sonra bırakıyorum.
mesela 66,5 kg de başladım 15 gün buraya takıldım ve 65.2 kg oldum , ya şimdi sormayın 67 yi geçtim...
Bende de motivasyon problemi var ne yapacağımı bilemiyorum, aslında istikrarlıyım genel hayatımda ama neden böyle oluyor bilmiyorum, sadece 2 gündür akşam yürüyüşe çıkıyorum 1 er saat yürüdüm 280 X 2 gün= 560 kalori yaktım.
Yürüyüş sonrası ip atlamalıyım aynı zamanda.. Bir sitede JUMP ROPE CALORİE hesapladım, yavaş hızda 1 saat atlarsam 650 kalori yakıyorsun, yediklerimden 350 kalori kesersem haftada 1 kilo gider demek...Mayıs sonuna kadar fit olmasam da biraz şekilli girebilirim. Ne yapayım siz söyleyin yaa

Günaydın kızlar ....

Artık hiç kimse kilo bildirimide yapmıyor yaa :/ Cok sessizleşti burası ....

Benden değişikler varmi evet var 2 hafta önce 60.80 çıkmıştım tartıda o hafta iniş çıkışlar oldu ki dikkat ediyordum sonra bende o hafta sonu mola verdim ve mola vermemle 1 hafta önce 62.5 gördüm ama üzülmedim çünkü vücudumu şaşırtmam gerekiyordu işede yaradı.

Bu sabah itibariyle 60.2 çıktım yani 6 haftada 4.900 vermişim ve ilk hedefime 200 gram kaldı :)))

Tebrik ederim şeker. Bende döndüm kürkçü dükkanına. İş yoğunluğum yüzünden 2 aydır falan giremiyordum dogru düzgün. Şimdi normale döndü biraz. Kilo almadım ama 68,9 geldim bu sabah. hatta bikaç yüz gram vermişim bile. Neyse. hedef 63 olmak ve bebek yapmak :)))

Azimli olursan çabucak ulaşırsın hedefine :)
Bende hedefime ulaşıp ikinci bir bebek istiyorum :)))

meraba arkadaşlar,
ben 65 kiloyum. hedef kilom 58.
buraya her gün menülerimizi yazalım ve yorum yapalım.
menülerini yazanlara yorum yapmaya çalışıcam.
benim menülerime de siz değerli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. yorum yapan olmazsa kendi menülerime de cevap ve tavsiye yazıp kendimi de eleştiricem artık napıyım.
böyle böyle 58 olucam inşallah..

selam kızlar...
yeni gelenler hoşgeldiniz..umarım istediğiniz kiloya kolayca inersiniz

Reactions: mhn

Canım sen o sitelere bakma. 1 saat ip atlamak ne demek?? Onlar profesyonel sporcu filandır. 15 dakika bir dene bak görürsün. Ben günde 400-500 tane atladım aynı zamanda da yürüdüm .Bacaklarım şekle girdi.

05 Nisan 2015 Pazar

Sabah
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
2 ceviz

Öğlen
2 kepçe işkembe çorbası
1 dilim ekmek
salata

Ara
3 tane hurma

Akşam
2 kepçe işkembe çorbası
5 kaşık mantı

Ara
1 elma

spor... 30 dk
su... 1,5 lt

Reactions: mhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…