Sabah sade nesfit yagsiz sutle ya da tam bugday ekmeginden sandvic yagsiz peynis domates ve marulla bir iki saat sonra bir elma oglen izgara ya da haslanmis tavuk yaninda yagsiz salata birkac saat sonra bir yesil elma ya da bir dilim tam bugday cavdar vb ekmek ustune surulmus light peynir (genelde elma) aksam bir tatli kasigi zeytinyagiyla pismis ispanak yemegi ya da az zeytinyagli menemen tonbalikli salata ya da tonbalikli sandvic (kepek ekmegi tarzi yine ) ya da haslanmis karnibahar yogurtla.. Bu yazdiklarimin hepsini donusumlu yiyorum baska seyler de yiyorum mesela tavuk yerine izgara kofte vs. gunde en az 2litre su .. Aklima gelenler bunlarbu arada ilginize tesekkurler <3
günaydın kızlar
Gunaydiiiiiiinnnnn
Kizzzz
Azimli olursan çabucak ulaşırsın hedefine :)Tebrik ederim şeker. Bende döndüm kürkçü dükkanına. İş yoğunluğum yüzünden 2 aydır falan giremiyordum dogru düzgün. Şimdi normale döndü biraz. Kilo almadım ama 68,9 geldim bu sabah. hatta bikaç yüz gram vermişim bile. Neyse. hedef 63 olmak ve bebek yapmak :)))
66 kiloyum ve inemiyorum ya...
motivasyona ihtiyacım var kızlar yetişin. ..
Merhaba hanımlar..
Ben artık buraya yazmaya utanıyorum, 15 gün asılıyorum rejime veriyorum da ama sonra bırakıyorum.
mesela 66,5 kg de başladım 15 gün buraya takıldım ve 65.2 kg oldum , ya şimdi sormayın 67 yi geçtim...
Bende de motivasyon problemi var ne yapacağımı bilemiyorum, aslında istikrarlıyım genel hayatımda ama neden böyle oluyor bilmiyorum, sadece 2 gündür akşam yürüyüşe çıkıyorum 1 er saat yürüdüm 280 X 2 gün= 560 kalori yaktım.
Yürüyüş sonrası ip atlamalıyım aynı zamanda.. Bir sitede JUMP ROPE CALORİE hesapladım, yavaş hızda 1 saat atlarsam 650 kalori yakıyorsun, yediklerimden 350 kalori kesersem haftada 1 kilo gider demek...Mayıs sonuna kadar fit olmasam da biraz şekilli girebilirim. Ne yapayım siz söyleyin yaa
selam kızlar...
yeni gelenler hoşgeldiniz..umarım istediğiniz kiloya kolayca inersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?