Kilo almis bir durumda buralardayimmmBeybi nerdesin??
Bacım senin izin işi ne oldu? Geldi mi annenlerden Umre'den. Hurmalardan yollayacak mısın bize?
Selamlarr bugun 14. Gunum ve sadece 1 kilo vermisim. Bu is boyle olmaz . Cok uzuluyorum
arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum 4 yıl önce 48 kilo ile evlenmiştim şu anda 64 kiloyum en az 55 hedefim olacak inş
Menumu daha once birkac kez yazdigim icin tekrar tekrar yazmiyim dedim ayni seyleri bir onceki ya da ondan onceki sayfada yaziyor her sey bakarsaniz cok sevinirm :)menülerinizi yazarsanız sorun nerde görebiliriz belki..
özeleştiri!!!
dün mantı yedim çok pişmanım. bu pişmanlık beni diyete götürdü ve iyi de oldu. bir yerden başlamak gerekiyodu.
Kilo almis bir durumda buralardayimmmGecen hafta normal yedim diyet yapmadim ve 61.3 ciktim pazar gunu sabah
döndüm gülüm..hurma bol..sen adres ver yeter
Günaydın kızlar eşim elma diyeti yapıyo bilmiyorum hiç duydunuz mu sadece kahvaltı var gün içinde istediğin kadar elma başka bişey yok. Bazen halsiz kalmasın diye et balık yiyo arada bir veeeee 1,5 ayda 12 kilo verdi. Bende 1 gram veremediğim için küplere biniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?