60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes özeleştiri yapmış.ne güzel olmuş.ben de yapayım
özeleştiri............gün boyu normal insan gibi yerken akşam nasıl fil boyutuna geçiyorum..pes bana...

güzel verdiriyor bende yapmıştım ama bırakınca geri aldım hemde fazla fazla...

O her sabah yediğim 1 poğaça aaah aaaah keşke yemeseydim
Öğlen çorba yemek cacık (bazen çorba yerine pilav yiyorum)
Akşam sadece yemek
Ne yapmalıyım ne yemeliyim arkadaşlar (bu arada hiç ekmek yok)

Hayatınızdan karbonhidratı kaldırmak demek zayıflayacaksınız anlamına gelmez. Günde 3-4 dilim ekmek yiyebilirsiniz. Sadece her öğünde her besinden grubundan 1 tane tüketmeniz gerek.

Hayatınızdan karbonhidratı kaldırmak demek zayıflayacaksınız anlamına gelmez. Günde 3-4 dilim ekmek yiyebilirsiniz. Sadece her öğünde her besinden grubundan 1 tane tüketmeniz gerek.
Et yiyemiyorum midemi bulandırıyor. Ekmeğe gelince gün içinde nerden baksan 2 ekmek yiyodum çok seviyorum ekmeği kesince belki biraz gider diye ümit etmiştim

O her sabah yediğim 1 poğaça aaah aaaah keşke yemeseydim
Öğlen çorba yemek cacık (bazen çorba yerine pilav yiyorum)
Akşam sadece yemek
Ne yapmalıyım ne yemeliyim arkadaşlar (bu arada hiç ekmek yok)

ekmeği sabah bir dilim ye.. ekmeksiz olmaz dermandan düşersin..
ne yediğini yazmak önemli değil, ne miktarda yediyseniz onu yazarsanız daha iyi olur..
öğlenleri mutlaka doyurucu yeyin.. akşamları çorba (2 kepçe en fazla), yemek varsa (3-4 kaşık) ve salata-yoğurttan biri sağlıklı seçim..
ara öğün mutlaka yapın..

Et yiyemiyorum midemi bulandırıyor. Ekmeğe gelince gün içinde nerden baksan 2 ekmek yiyodum çok seviyorum ekmeği kesince belki biraz gider diye ümit etmiştim

Evet insanların çoğu öyle düşünüyor ne yazık ki! Siz faydalı karbonhidratları yaşamınızdan kaldırırsanız ne yazıkki vücudunuza da zarar verirsiniz. Enerji kaynaklarını da kesersiniz. Vejeteryan misiniz bilmiyorum ama proteini illa ki hayvansal gıdalardan alacaksınız diye bir kural yok. Et neden midenizi bulandırıyor? Deniz canlılarından da mı yiyemiyorsunuz??

07 nisan 2015 salı

sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir

ara
10 badem

öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
büryan kebabı (4 kaşık)
salata

ara
1 tatlı kaşığı dut kurusu

akşam
2 kepçe tarhana çorbası
3 kk tavuk eti
yarım patates

ara
1 minik muz

spor.. yok
su.. 1 lt

özeleştiri!!!
neden spor yapmadım çok kızgınım kendime.. üşengecim işte.. suyu da az içtim en az 2 lt içmem gerekiyor..
neyse artık yapabildiğim kadar..

Hayır maalesef et balık hiç yiyemiyorum çok zorlarsam köfte anca.çocukluktan böyle neden bilmiyorum

bugün ara öğünüm yok ama yarından itibaren senin yazdıklarını yapacağım

mmmmmmmmbüryan mıııı...4 kaşıkcık büryan mı olur...ben olsam hepsini yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…