Ben bi başlasam belki veririm ama daha başlayamadımelma diyeti çok güzel kilo verdiriyor..zaten erkekler bize göre daha kolay kilo veriyor..sen de verirsin..azmini kaybetme canım
Günaydın kızlar eşim elma diyeti yapıyo bilmiyorum hiç duydunuz mu sadece kahvaltı var gün içinde istediğin kadar elma başka bişey yok. Bazen halsiz kalmasın diye et balık yiyo arada bir veeeee 1,5 ayda 12 kilo verdi. Bende 1 gram veremediğim için küplere biniyorum
O her sabah yediğim 1 poğaça aaah aaaah keşke yemeseydimmenülerinizi yazarsanız sorun nerde görebiliriz belki..
herkes özeleştiri yapmış.ne güzel olmuş.ben de yapayım
özeleştiri............gün boyu normal insan gibi yerken akşam nasıl fil boyutuna geçiyorum..pes bana...
O her sabah yediğim 1 poğaça aaah aaaah keşke yemeseydim
Öğlen çorba yemek cacık (bazen çorba yerine pilav yiyorum)
Akşam sadece yemek
Ne yapmalıyım ne yemeliyim arkadaşlar (bu arada hiç ekmek yok)
Et yiyemiyorum midemi bulandırıyor. Ekmeğe gelince gün içinde nerden baksan 2 ekmek yiyodum çok seviyorum ekmeği kesince belki biraz gider diye ümit etmiştimHayatınızdan karbonhidratı kaldırmak demek zayıflayacaksınız anlamına gelmez. Günde 3-4 dilim ekmek yiyebilirsiniz. Sadece her öğünde her besinden grubundan 1 tane tüketmeniz gerek.
Bence mantıdan daha tehlikeli sakatatlar.
O her sabah yediğim 1 poğaça aaah aaaah keşke yemeseydim
Öğlen çorba yemek cacık (bazen çorba yerine pilav yiyorum)
Akşam sadece yemek
Ne yapmalıyım ne yemeliyim arkadaşlar (bu arada hiç ekmek yok)
Et yiyemiyorum midemi bulandırıyor. Ekmeğe gelince gün içinde nerden baksan 2 ekmek yiyodum çok seviyorum ekmeği kesince belki biraz gider diye ümit etmiştim
doktor tavsiyesi ile mide sorunları için işkembe yemek zorundayım..
dikkat etmezsem sağlık sorunları oluşabilirmiş..Geçmiş olsun ne var ki midenizde?
Hayır maalesef et balık hiç yiyemiyorum çok zorlarsam köfte anca.çocukluktan böyle neden bilmiyorumEvet insanların çoğu öyle düşünüyor ne yazık ki! Siz faydalı karbonhidratları yaşamınızdan kaldırırsanız ne yazıkki vücudunuza da zarar verirsiniz. Enerji kaynaklarını da kesersiniz. Vejeteryan misiniz bilmiyorum ama proteini illa ki hayvansal gıdalardan alacaksınız diye bir kural yok. Et neden midenizi bulandırıyor? Deniz canlılarından da mı yiyemiyorsunuz??
bugün ara öğünüm yok ama yarından itibaren senin yazdıklarını yapacağımekmeği sabah bir dilim ye.. ekmeksiz olmaz dermandan düşersin..
ne yediğini yazmak önemli değil, ne miktarda yediyseniz onu yazarsanız daha iyi olur..
öğlenleri mutlaka doyurucu yeyin.. akşamları çorba (2 kepçe en fazla), yemek varsa (3-4 kaşık) ve salata-yoğurttan biri sağlıklı seçim..
ara öğün mutlaka yapın..
07 nisan 2015 salı
sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
ara
10 badem
öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
büryan kebabı (4 kaşık)
salata
ara
1 tatlı kaşığı dut kurusu
akşam
2 kepçe tarhana çorbası
3 kk tavuk eti
yarım patates
ara
1 minik muz
spor.. yok
su.. 1 lt
aşırılıklardan uzak durmak üzere burdayız di mi.. :)mmmmmmmmbüryan mıııı...4 kaşıkcık büryan mı olur...ben olsam hepsini yerdim
aşırılıklardan uzak durmak üzere burdayız di mi.. :)
hahhaaaa....haklısın papatyacım..bi ara buralarda emine diye bir arkadaş vardı..içime fil kaçtı derdi..sanırım emoşun fili ondan bana kaçtı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?