60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben zıvanadan çıktım kızlar ne yapacağımı bilemiyorum...
Dün tamam dikkat et artık kendime dedim, gündüz çokta dikkat ettim aslında ama akşam eve gittim 2 tane tost yedim oha bana oha......

Bu sabah 1 tane simit 3 zeytin, 1 dilim domates, kibrit kutu kadar peynir ve 2 tatlı kaşığı pekmez yedim...
Ben ne yapcam ya benim yazın ince olmam lazım ya yeter artık , benim nisanda 5 kg, mayısta 5 kg vermem lazım....
Ama konsantre olamıyorum ya bu nedir ne oldu bana anlamıyorum, kendimi gerçekten kötü hissetmeye başladım

Gunayin kizlar .. Ozaman bir ozelestir de benden... Hicbisey yiyemiyorum surekli ishal ve mide bulantim var sabahlari bayilacak gibi oluyorum bir lokma yiyince kusasim geliyor sn birkac gundur hic iyi degilim

hoşgeldin arkadaşım..ben de aynı durumdayım

cumartesi gününden itibaren dukanın atağını yapmayı planlıyorum.var mı bana eşlik edecek olan..

Tatlışlar bugün 15. Günüm diyetimi hiç bozmadım 61den 60 a düştüm 15 günde. Ama bana çok az gibi geliyor bu kilo benim hedefim ayda 4-5 kilo verip en son hedefim 45 kilo olmak. Ama veremiyorum sanki size sorum 15 günde 1 kilo vermek normal mi kilo vermem hızlanır mı yoksa diyeti bırakmalı mıyım yoksa devam etmeli miyim. Kafam çokk karışık Desteğinize ve motivasyona ihtiyacım var lütfen esirgemeyin. Bir de son sorum benim göbeğim pek yok ama kollarım ve bacaklarım aşırı kalın erkek gibi .. Kilo verince onlar da eriyip incelir mi yoksa yapısal bir şey mi ? Benim gibi kilosu kol ve bacaklarında olanlar var mı? Öptümçokk :)

2 tost mu ?? Karbonhidratı azaltacaksın, proteine yükleneceksin. Kendini de sıkma. Sadece akşam yemen kötü olmuş. Hareket etseydin dengelerdin. Stres yaptıkça yersin. Rahat ol.

Gunayin kizlar .. Ozaman bir ozelestir de benden... Hicbisey yiyemiyorum surekli ishal ve mide bulantim var sabahlari bayilacak gibi oluyorum bir lokma yiyince kusasim geliyor sn birkac gundur hic iyi degilim

Mikrop kapmış olabilir misin?

Boyun kaç senin?

160 cm . Enim boyum bir
45 kilo çok az senin için. Listelerini yazıyor musun? 1 tanesine bakalım düzeltmeler yaparız. Diyete başlamadan tahlil yaptırdın mı? Belki kiloo vermeni engelleyen şeyler vardır.

45 kilo çok az senin için. Listelerini yazıyor musun? 1 tanesine bakalım düzeltmeler yaparız. Diyete başlamadan tahlil yaptırdın mı? Belki kiloo vermeni engelleyen şeyler vardır.
Canim listelerini bi bes alti kere yazdim tekrar tekraryazinca sapik gibi burai isgal ediyormus gibi hissediyorum rica etsem onceki sayflara bakabilir misin bi problem var degil mi 15 gunde 1 kilo vrmemde? Eger normal diyosaniz boyle devam edicem ama bi sikini var diyosaniz dediginiz gibi tahlilfilan yaptiricam o yuzden sizin tecrubelerinize guvendigimden size soruyorum 160 boy 60 kilobir insan 15 gunde kac kilo vermesi normaldir mutlaka az cok bilginizvardir tesekkur edermm

arkadaşlar 26 yaşındayım 65 kilo idim su an 61.70 gr benim bugün diyette 9 gün oldu 5. günde 3 kilo vermiştim kalan 4 günde hiç kilo verememişim yani sadece 0.30 gr gibi bir rakam halbuki 5. günden sonra motive olup daha az yemeye başladım ay sonuna kadar 55 e inebilir miyim sizce uyku apnesi oldugundan geç uyanıyorum yani öglen birde uyanıyorum iki dilim çavdar ekmeği haşlanmış yumurta ile hafif bir kahvaltı ile akşam da 7 de bir çorba ve 1 dilim çavdarla gün içinde bir kaç kuru kayısı bir şekersiz kahve ve biraz mevye yeşil çay. günde 2 saat spor yapıyorum artık iştahım da yok dün akşam hiç yemek yemedim 6 da bir sıcak çorba sadece annemin zoruyla içtim önceden o yedirmezdi şimdi ye diye yalvarıyor :) bir ayda 10 kilo vermekti benim hedefim suan 3.30 kilo verdim böyle gidersem 10 kilo atıcam ama kilo vermem durdu gibi yani ay sonuna kadar sadece bir veya iki kilo vermek istemiyorum 22 günde 7 kilo verebilir miyim 2 saat spor ve sıfır ekmek ama malesef geç uyanıyorum

2 tost mu ?? Karbonhidratı azaltacaksın, proteine yükleneceksin. Kendini de sıkma. Sadece akşam yemen kötü olmuş. Hareket etseydin dengelerdin. Stres yaptıkça yersin. Rahat ol.

Ya 2 tost şekerNeyse frene dün itibariyle bastık... Dün akşam 1 saat yürüyüş + 30 dakika eliptik bisiklet ve akşam hiç bir şey yemedim...
Bugüne gelince her sabah simit yerdim onu bıraktım, kepek ekmeğe beyaz peynirli tost yedim + portakal suyu
Öğlen sadece çorba
Akşam kırmızı et domates soslu.

Kızlar bu arada sabah tartıldım... tam 66 kg yim.
Başlangıç 8/4/15 haydi hayırlısı

Bu arada bir sitede okudum. Bir bayan kendi deneyimini yazmış.. 2 bayan arkadaşıyla her gün ama aksatmadan 10.000 adım atmış, telefonuna adım sayar yükleyip kontrol etmiş. Telefondaki adım sayara göre hergün 400-500 kalori yakmış görünüyor ve bu hesaba göre de bir ayın sonunda yaklaşık 2 kg vermiş olması lazım... Bayan diyor ki;
bir arkadaşım 8 kg, diğeri ve ben 7 kg verdik. Ama şekeri kestik, bol su içtik, makarna pilav yok. Tam 28 gün boyunca 10.000 adım attık bir gün bile aksatmadık... Bende dün 10.000 adım attım , bundan sonra 1 ay böyle devam..1 ayda 8 kg vermiyim çok mühim değil 4 kg versem göbek atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…