Selam kızlar ben de buralarda eski olmama rağmen bir görünüp bir kaybolanlardanım, epeydir yoktum.
78 kg ile başladığım maratonda 74, 67, 63 derken evlendim geçen yıl. Ve 8. ayımızda annemin evine geri döndüm. Haziran ayında dava açıp boşanacağız. Elbette bu depresif dönemde durmadan yedim, yedim, yedim.
Diyetisyene gittim 13 Nisan' da ve 70.1' i gördüm yine. Bu kez inanılmaz kararlı bir şekilde tekrar sağlıklı beslenmeye başladım.
Kişilik yoksunu koca yüzünden güzelliğimi, sağlığımı bırakacak değildim. :)
Dün de spora başladım, ölçüm yapıldı. 13 günde 2.3 kg vermişim. 67.8 olmuşum.
Hedefim diyetisyenimin verdiği listeye uyarak haftada en az 3 gün spor yaparak yaza 59 kg olarak cici bici elbiselerle girmek.
Bir de boşanma davasında çok zayıf olacağım diye saçma sapan bir hırs yaptım ama hedef hedeftir değil mi?
Sonuca götürecek şey buysa kabul edip ona göre hareket etmek lazım.
Listeme gelince, klasik bir liste aslında.
Sabah 8 kahvaltı. 2 dilim tahıllı ekmek, 2 dilim peynir, şekersiz çay, bol domates salatalık.
10:00 ara öğün
burada kefir içiyorum veya 1 sade türk kahvesi+6 badem
Öğle yemeğinde 3 köfte kadar et, bol salata, 4 yk yoğurt
Ara öğün
2 galeta, 1 elma
veya kefiri burada içiyorum yanında bir adet meyve yiyorum
Akşam yemeği
6 yk sebze, 1 dilim ekmek, 3yk yoğurt ve bol salata
çok iyi yapmışsın canım. herkes senin kadar dirayetli olamıyor. sen yeni bir başlangıç yapmışsın eminim devamı da güzel gelir.
gelelim menüne.. kefir bir öğün yetmez mi diye düşündürdü. diyetisyen listesi tabi laf söylemek olmaz ama nacizane her şeyin fazlası zarar diye düşünüyorum. sabah 1 dilim ekmek yetebilir.
bir de spor yapıyo musun ve ne kadar su içiyosun. bunlar da varsa iyidir..
Kefir bir öğün zaten canım, ya gündüz içiyorum ya akşam. Şimdi de spora yazıldım, ona göre bir liste daha verdi diyetisyen.
Ve bu kontrolümde öğlen ve akşam menülerindeki ekmeği çıkardı. 2 haftalık listem böyle olacak. Spor haftada 3-4 gün diye planladım ve başladım. 1 saat 15 dk kadar. 3 lt de su
Canım ben kayısıyla incir de yedim. Söylemeyi unutmuşum. Kusura bakmayın. Hatta kuru üzüm de yedim. Ben de kansızlık vardı çünkü. Ayrıca kuru yaban mersini de yedim. Marketlerdeki badem değil canım. Onlar tuzlu yani kavrulmuş.Üzerinde çiğ badem yazanları al. Ya da aktara gir onlar verir. Çok tok tutuyor. Ayrıca yağ yakımını da hızlandırıyor.
Rica ederim bende de kansızlık var kuru üzüm kuru yaban mersini ve çiğ bademi de deneyeceğim.
Ttatlım sadece kuru üzüm kansızlık için iyi. Diğerlerini arka arkaya yazdığım için öyle algılandı kusura bakmaHer sabah da 1 tatlı kaşığı pekmez içtim. Diyetisyenimin önerisiyle.
Rica ederim.Kuru üzüm aldım şekersiz hoşaf yapıp tüketicem.
Ben diyetten önce pekmez tüketiyordum diyetisyene gitmediğimden belki kalorilidir diye yemedim.
Bir tatlı kaşığından bir şey olmaz gerci :)
Hoşafı da aynı etkiyi verir mi bilmiyorum. Ben sorayım istersen.Kalorili ama 1 tatlı kaşığı kaç kalori eder ki?Bir de diyetisyenim önerdi benim.
Selam kızlar, bugün de diyeti bozmadım, onun gururuyla yeşil çayımı hüplettim şimdi
Herkese güzel, hafif bir akşam dilerim
Selamlar.. Benim diyete iki uc gun yemek tatli alkol arasi verdim devam ediyorum ama kendimi onceki kadar cok sikmiyorum artik stres yaptikca bazi psikolojik problemlerim depresti cunku.. Kilom 58-59 arasinda gidip geliyor yemek yeme tuvalete girme durumlarinda degiskenlik gosteriyor tabi :) bu arada 1 ay 5 gundur diyetteyim 62 den 58e indim .. DURMAK YOK :) hedef 45kg.
Selamlar.. Benim diyete iki uc gun yemek tatli alkol arasi verdim devam ediyorum ama kendimi onceki kadar cok sikmiyorum artik stres yaptikca bazi psikolojik problemlerim depresti cunku.. Kilom 58-59 arasinda gidip geliyor yemek yeme tuvalete girme durumlarinda degiskenlik gosteriyor tabi :) bu arada 1 ay 5 gundur diyetteyim 62 den 58e indim .. DURMAK YOK :) hedef 45kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?