- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 23
- 32
Ya evet verdim ama insan her sey bir an once olsun gozle gorulur bir degisiklik olsun istiyor ve bekledigini goremeyince diyetten yorulup motivasyon dusuklugu yasiyor.. Bikac gun bunu yasadik kaldigimiz yerden devam edelim :) sonucta gorduk ki isteyince oluyormus.. 1 ayda ben 4 siz 5 kilo vermissiniz cok iyi.. Hepimize basarili bir diyet ve yuksek motivasyon diliyorumNe güzel kilo vermişsin canım bende başta hızlı verdim ama sonra yavaşladı verme durumu tabi motivasyonum düştü haliyle annemin yaptığı sütlaçlardan 3 gün boyunca yedim ve yaklaşık 10 gündür 60 arası gidip geliyorum :) 65 ile başlamıştım ve bir ay oldu benimde
Ya evet verdim ama insan her sey bir an once olsun gozle gorulur bir degisiklik olsun istiyor ve bekledigini goremeyince diyetten yorulup motivasyon dusuklugu yasiyor.. Bikac gun bunu yasadik kaldigimiz yerden devam edelim :) sonucta gorduk ki isteyince oluyormus.. 1 ayda ben 4 siz 5 kilo vermissiniz cok iyi.. Hepimize basarili bir diyet ve yuksek motivasyon diliyorum[/QUOTE
aslında 60 ve 61 arası gidip geliyordum bugün sabah aç karına tartıldım net 60 geldi çok mutlu oldum akşam özellikle de yemekten sonra tartılınca daha fazla çıkıyorum sanki ben sabah aç karına tartılınca daha mutlu oluyorum :)
Zeynep'iniz hayırlı olsun öncelikle. Allah analı babalı, sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin. 11 kiloyu vermişsiniz bile. Geri kalan da gider merak etmeyin.Merhabalar..
Gebelik topiginden zayiflama topigine :)
Benim gibi gelen çoktur herhalde.
56 ile hamile kalıp 76 ile doğum yaptım. Çok tatli yemenin zararları diyebiliriz buna.
eski kiloma yabi 56 ya inmek istiyorum.
bu sabah tartildigimda 64.9 dum. 65 diyorum ben.
bu topik faydali olur inşaallah..
Canimmm, kusura bakma biraz gec oldu yazmam. Pek girmedim foruma. Bende özledim buralari yaaÖzledim kız seni
Canimmm, kusura bakma biraz gec oldu yazmam. Pek girmedim foruma. Bende özledim buralari yaa, nasilsin canim benim.
Selam kizlar!
pinoli bu hafta kac kilosunnn????????
Ben bugun sonunda 59,7 geldim. Insallah devamida gelir.
inşallah bende o günleri görürüm
Söylemem. Küstüm ben sanaNerelerdesin sen yaaa
Selamlar haftasonu askimin yaptigi surprizle sileye gittik guzel bir haftasonu tatili yaptik acik bufe alkol filan diyet hak getire tabii.. Bu aralar cok ihanet ettim kendime cok vicdan yapiyorum kilom hala sabit 58. Devam ediyorum diyete hayirlisi haziranda 54 olabilsem keske :) opucukler ve basarilar hepinize takipteyim bol bol paylasim yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?