60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya evet verdim ama insan her sey bir an once olsun gozle gorulur bir degisiklik olsun istiyor ve bekledigini goremeyince diyetten yorulup motivasyon dusuklugu yasiyor.. Bikac gun bunu yasadik kaldigimiz yerden devam edelim :) sonucta gorduk ki isteyince oluyormus.. 1 ayda ben 4 siz 5 kilo vermissiniz cok iyi.. Hepimize basarili bir diyet ve yuksek motivasyon diliyorum

Merhaba kızlar,
Bugün İstanbul' da hava pek bir garip.
Üşüyorum resmen evin içinde.
Spora gideceğim birazdan ama yorganın altına girip yatasım var Gideyim de pek sevgili spor hocam canıma okusun yine

Diyet 13 Nisan' dan beri harika gidiyor. Hiç kaçamak yok. Hiç aç kalmak yok. Her öğün, ara öğün itinayla yapılıyor. Gerçi 15 günde 1.5 kg vermiştim ilk kontrolümde ama şimdi sanki hafifledim gibi geliyor. Tartılamıyorum da, sırf diyetisyendeki tartıya göre takip edeyim kilomu diye. Ama bu sefer de meraktan çatlıyorum kızlar.
11 Mayıs' ta kontrolüm, o zamana kadar bekle dur

Merhabalar..
Gebelik topiginden zayiflama topigine :)
Benim gibi gelen çoktur herhalde.
56 ile hamile kalıp 76 ile doğum yaptım. Çok tatli yemenin zararları diyebiliriz buna.
eski kiloma yabi 56 ya inmek istiyorum.
bu sabah tartildigimda 64.9 dum. 65 diyorum ben.
bu topik faydali olur inşaallah..

Zeynep'iniz hayırlı olsun öncelikle. Allah analı babalı, sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin. 11 kiloyu vermişsiniz bile. Geri kalan da gider merak etmeyin.

Günaydın herkese, mutlu bir hafta olması dileğiyle...

Bende bu sabah tartıldım, 63,7 kg..... Çok mutluyum çok , yılmak yok devam

Reactions: mhn
Selamlar haftasonu askimin yaptigi surprizle sileye gittik guzel bir haftasonu tatili yaptik acik bufe alkol filan diyet hak getire tabii.. Bu aralar cok ihanet ettim kendime cok vicdan yapiyorum kilom hala sabit 58. Devam ediyorum diyete hayirlisi haziranda 54 olabilsem keske :) opucukler ve basarilar hepinize takipteyim bol bol paylasim yapin

Söylemem. Küstüm ben sana Nerelerdesin sen yaaa

Kusme pinoli , canim benim ya. Yeni bir isyerindeydim, stresli gecti alisma dönemi biraz. Birde internete giremiyorum, eve gelincede yemek, bulasik hiiiiccc halim kalmiyor ya. Ama simdilerde daha iyi.
Söyleeeee söyle kac kilosun. Sen beni gectin bundan eminim ama nekadar gectin onu merak ediyorum.

Dingonunahiri , görursun canim insallah sende en kisa zamanda istedigin kiloyu. Tartida kilonun dustugunu görmek harika bir duygu. Hele birde yaz geliyorkeennn

Bazen kendimize ödül vermek iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…