Kusmepinoli , canim benim ya. Yeni bir isyerindeydim, stresli gecti alisma dönemi biraz. Birde internete giremiyorum, eve gelincede yemek, bulasik hiiiiccc halim kalmiyor ya. Ama simdilerde daha iyi.
Söyleeeee söyle kac kilosun. Sen beni gectin bundan eminim ama nekadar gectin onu merak ediyorum.
Dingonunahiri , görursun canim insallah sende en kisa zamanda istedigin kiloyu. Tartida kilonun dustugunu görmek harika bir duygu. Hele birde yaz geliyorkeennn
inşallahSelam kızlar,
İyi bir hafta olsun herkes için
Kaçamaksız tabii
bugünde 10.000 adım yürüdüm oh be süper
ben devam ediyorum vallahi bırakmak yok.maşallah ne güzel bende kiloları verip biraz hafifleyince sporu bıraktım bir haftadır ama diyete devam tabi Allahtan onu bırakmıyorum :)
ben devam ediyorum vallahi bırakmak yok.
Ne yazık ki geçemedim60,4 hala. Bir alıyorum bir veriyorum. Ayyy valla sıkıldım. Ama kotta 28 bedene giriyorum artık. 27'yi zorlayacağım. Daha olmadı spora ağırlık vereceğim. Yeni işin hayırlı olsun Ben işin şakasındayım
Sagol canim. Bende bir alip bir veriyorum canim ya. Insallah bu kez geri 60 lara cikmadan devami gelir. Bende daha cok hareket etmeye calisiyorum. Is yerine arabayla gitmiyorum, otobusle gidip iki durak once iniyorum, ayni sekilde aksamlari. Is yerindede zaten bayaa bir hareketli geciyor.
Eve gelince tekrar yuruyuse cikmak istiyorum ama yorgunluk ve usengeclik agir basiyor dogrusu.
Günaydın bayanlar... Benim bir sıkıntım var nasıl çözücem bilemiyorum..
Ben 8 nisanda diyete başladım, inanın o günden bugüne 1 gün bile ne yememden ne içmemden kaçamak yaptım. Her gün yürüyorum, üstelik son bir haftadır akşamları yürüyüşümü 1 saatten 1,5 saate çıkarttım.. Telefonda sayaç var hergün 350 kalori yürüyüşte yakıyorum
66 kg ile başladım, bu sabah tartıldım 64,2 kg....3 gün önce 63,7 çıktı tartıda, anlamıyorum....
ayın 14-15 i gibi regl olucam ama yine de bu kadar az olması normal mi?
Mesela yediklerime gelince;
sabah;kepek ekmek beyaz peynirli tost
öğlen;ezogelin çorba
3 kaşık pilav + 2 kaşık kurufasülye
cacık+yağsız salata
akşam;2 kaşık pilav + bir bardak ayran
gün içinde 2 lt su tüketiyorum
1 ayda 3 kilo çok normal bence. Kaybedilecek kilon az olduğu için gidenler de yavaş yavaş gidiyor.Kaçamak yapmaman iyi bir şey değil. Mesela bu hafta bir tane sütlü tatlı ye ya da 2 top dondurma ye.Bir de ara öğün yapmıyorsun sanırım.
Ben 7 ayda 9-10 kilo civarı verdim. Takdiri sana bırakıyorumyok canım benim kaçamak sıfır inan....Aslında canımda çekmiyor.... Birde ben regl öncesi iştah konusunda kilitleniyorum, regl sonrası biraz iştah açılıyor.... Gerçi şişkinliğimde vardır değil mi? 1 hafta 10 güne kadar hastalanacağım... Birde ayın 15-16 sından sonra bakayım kiloma
Sanırım ben acele ediyorum.... Birde amcamın kızı evlenecek, tüm akrabalar orada olacak haziranın ilk haftası..Ben 7 ayda 9-10 kilo civarı verdim. Takdiri sana bırakıyorum
Ben 7 ayda 9-10 kilo civarı verdim. Takdiri sana bırakıyorum
Cancım bu arada sen kaç kilodan kaç kiloya düştün?
boyun kaç?
Sanırım ben acele ediyorum.... Birde amcamın kızı evlenecek, tüm akrabalar orada olacak haziranın ilk haftası..
Çok kötü heyecan yaptım sanırım.. İncelmek istiyorum öfff yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?