- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Yediklerini kısma sakınspora yüklen biraz daha. Diyet kilo verdirir spor inceltir.
Bugün ne yaptım biliyor musun? uzun bir aradan sonra çikolata yedim.....:) olsun azıcık napim.
Bu arada her akşam 90 dakika yürüyorum, 2 saate mi çıkarayım ölürüm yahu :)
73 kiloyla başladım diyete. 4-5 kilo kendi irademle verdim. Sonrası diyetisyen takviyesiyle. Şu an 59-60 arasında gidip geliyorum. Boyum da 1,72
Afiyet olsun1 saat yürü yarım saatte ip atla mesela. 1 hafta da böyle dene
Sen iyi vermişsin süper.. Herkes bu sene bana çok kilo aldın diyor çok moralim bozuluyor, şuan 64-64,5 kg gibiyim...
şu 4-5 kg versem çok rahatlıycam özgüvenim gelecek....
1,5 saatte 5 km çok yavaş değil mi ? Hızını arttır. Motivasyonun düştüğünde ben buradayım.Bu akşamdan itibaren öyle yapmaya başlayayım. Ya aslında ben 1,5 saat 5 km yürüyorum. arada 10-15 dakika eliptik bisiklet kullanıyorum ne bileyim daha ne yapayım amuda kalkacam sonunda
1,5 saatte 5 km çok yavaş değil mi ? Hızını arttır. Motivasyonun düştüğünde ben buradayım.
Insallah canim ya, bende geri almak istemiyorum ya.Ben almıyacağım kararlıyım bu sefer. Yalnız evdeki tarı 59,7 gösterdi bu sabah bakalım hayırlısı.Özletme kendini lütfen
Önemli olan attığın adım değil canım, hızınaz mı... ben aslında telefonumdaki sayaçta 10.000 adıma ulaşıyorum km yada saat takibi yapmıyorum. 10.000 adım sayıyorum
Günaydın bayanlar... Benim bir sıkıntım var nasıl çözücem bilemiyorum..
Ben 8 nisanda diyete başladım, inanın o günden bugüne 1 gün bile ne yememden ne içmemden kaçamak yaptım. Her gün yürüyorum, üstelik son bir haftadır akşamları yürüyüşümü 1 saatten 1,5 saate çıkarttım.. Telefonda sayaç var hergün 350 kalori yürüyüşte yakıyorum
66 kg ile başladım, bu sabah tartıldım 64,2 kg....3 gün önce 63,7 çıktı tartıda, anlamıyorum....
ayın 14-15 i gibi regl olucam ama yine de bu kadar az olması normal mi?
Mesela yediklerime gelince;
sabah;kepek ekmek beyaz peynirli tost
öğlen;ezogelin çorba
3 kaşık pilav + 2 kaşık kurufasülye
cacık+yağsız salataor
akşam;2 kaşık pilav + bir bardak ayran
gün içinde 2 lt su tüketiyorum
Önemli olan attığın adım değil canım, hızın
benim bir ay bir hafta oldu diyete başlayalı 65 ile başlamıştım şu an 59 kiloyum ilk haftalar günde 2.5 saat spor yapıyordum çok hızlı verdim son 10 gün boyunca sporu da bıraktıgımdan veremedim 60 geliyordum hep ama regl olunca 60 dan 59 e düştüm çok sevindim
boy 1.62 boyuma göre 50 kilo olmam gerekiyordu yani 15 kilo fazlam vardı belki verlcek kilo fazla oldugundan hızlı verdim ama senin de fena değil normal bence regl den sonra mutlaka tartıl bende neredeyse 1 kilo farketti
ayrıca her gün iki form çayı iki de yeşil çay iç özellikle yürüyüşten önce iki tane şekersiz yeşil çay için yağ yakımını hızlandırır canım farkı görüceksin
Ben de 1.63 um 65 leri gormeye başlayınca diyete başladım . Bugün 62.8 ı gördüm mutlu oldum . normal kilomun 55 mi olması lazım .. Çok zor ama hiç olamadım kiiibenim bir ay bir hafta oldu diyete başlayalı 65 ile başlamıştım şu an 59 kiloyum ilk haftalar günde 2.5 saat spor yapıyordum çok hızlı verdim son 10 gün boyunca sporu da bıraktıgımdan veremedim 60 geliyordum hep ama regl olunca 60 dan 59 e düştüm çok sevindim
boy 1.62 boyuma göre 50 kilo olmam gerekiyordu yani 15 kilo fazlam vardı belki verlcek kilo fazla oldugundan hızlı verdim ama senin de fena değil normal bence regl den sonra mutlaka tartıl bende neredeyse 1 kilo farketti
ayrıca her gün iki form çayı iki de yeşil çay iç özellikle yürüyüşten önce iki tane şekersiz yeşil çay için yağ yakımını hızlandırır canım farkı görüceksin
Kızlar benı de aranıza alın. Ben yürüyüş değil de bisiklet biniyorum . Akşam yemeğinden sonra . Müthiş ter atıyorum . Öncesinde yeşil çay mi icsem kİ. Bir de bu form çayları bağırsaklarımı cortlatiyir. Ne zaman içmeLiyim ? Gece uyandırıyor resmen seslerbu akşam 5 km yi 1 saatte tamamladım , 30 dakika öne çektim. Birde 10 dakika ip atladım ekstra eliptik bisiklet kullandım 10 dakika.. Her gün 350 kalori yakıyordum, bugün 500 kalori yaktım..
Kızlar benı de aranıza alın. Ben yürüyüş değil de bisiklet biniyorum . Akşam yemeğinden sonra . Müthiş ter atıyorum . Öncesinde yeşil çay mi icsem kİ. Bir de bu form çayları bağırsaklarımı cortlatiyir. Ne zaman içmeLiyim ? Gece uyandırıyor resmen sesler
bu akşam 5 km yi 1 saatte tamamladım , 30 dakika öne çektim. Birde 10 dakika ip atladım ekstra eliptik bisiklet kullandım 10 dakika.. Her gün 350 kalori yakıyordum, bugün 500 kalori yaktım..
Gunaydin. .. Su an öyle arası ve form bisküvi yeşil çayla geçiştirmek çabasındayim. Normal de kendime deli sofra hazırlardim. Tahin pekmez yerdimmm. Bıraktım hepsiniGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?