arkadaşlar aranızda kalori hesabı yaparak zayıflayan ya da zayıflmaya çalışan var mı. ben kalori hesabı yapıyorum her gün maksimum 1000 kalori verdim kendime. bugün 14. günüm, henüz tartılmadım. işe yarar mı yoksa boşa kürek mi çekiyorum bilmiyorum.
ben geçiştirmek yapamıyorum hiç, geçiştirme yapınca akşam 6 gibi deli gibi acıkıyorum ve kendimi kaybediyorumGunaydin. .. Su an öyle arası ve form bisküvi yeşil çayla geçiştirmek çabasındayim. Normal de kendime deli sofra hazırlardim. Tahin pekmez yerdimmm. Bıraktım hepsini
Gunaydin. .. Su an öyle arası ve form bisküvi yeşil çayla geçiştirmek çabasındayim. Normal de kendime deli sofra hazırlardim. Tahin pekmez yerdimmm. Bıraktım hepsini
arkadaşlar aranızda kalori hesabı yaparak zayıflayan ya da zayıflmaya çalışan var mı. ben kalori hesabı yapıyorum her gün maksimum 1000 kalori verdim kendime. bugün 14. günüm, henüz tartılmadım. işe yarar mı yoksa boşa kürek mi çekiyorum bilmiyorum.
1000 kalori yetişkin bir insan için çok azBoşa kürek çekiyorsun demek biraz iddialı olur. Ama bünyene zararlı.
Orda mısınız?Kimse yok muuuuu
BurdayimOrda mısınız?
Dediğiniz ilacı kullananları duydum ama sizin de belirttiğiniz gibi OBEZler kullanıyor. Sakın böyle tehlikeli bir işe girmeyin Abartı bir kilonuz yok. Eczacının dediğine de bakmayın. Onlar parasal açıdan bakıyor olaya. (hepsi için diyemem ama ).Doktora danışmadan asla böyle bir şey yapmayın. Çok sağlıksız. Bu tarz ilaçlar yüzünden kaç kişi öldü hiç haber izlemediniz mi?Burdayim
Tabi ki haklisiniz ben de ayni gorusteyim ama amerikada filan liseli kizlar zayif kalmak icin kullaniyormus yan etkisi de yok denecek kadar az dedigim gibi diger sacma sapan medyatik zayiflama hapi gibi degil.. Neyse cesaret edemem zatenDediğiniz ilacı kullananları duydum ama sizin de belirttiğiniz gibi OBEZler kullanıyor. Sakın böyle tehlikeli bir işe girmeyin Abartı bir kilonuz yok. Eczacının dediğine de bakmayın. Onlar parasal açıdan bakıyor olaya. (hepsi için diyemem ama ).Doktora danışmadan asla böyle bir şey yapmayın. Çok sağlıksız. Bu tarz ilaçlar yüzünden kaç kişi öldü hiç haber izlemediniz mi?
Günaydın herkese.....
Her sabah olduğu gibi bu sabahta tartının üstüne çıkmadan yapamadım.. Tartıda zaten kurulu saate gibi bana aynı yanıtı verdi 64.2 kg. Dedim allah cezanı vermesin :)
Direniyorum desen yalan olmaz
Herkese günaydın arkadaşlar bende yaklaşık 3 haftadır 61 kilodayım bu bir ay sürede spora başladım dün ölçümlerimiz yapıldı vee tam 4 cm incelmişimmmm inanamadım 1 ayda 2 kilo vermişim ama 4 cm daha inceyim herkes bendeki değişikliğin farkına varıp soru sordukça daha çok seviniyorumm Rabbim bu mutluluğu bütün kilolu arkadaşlarıma versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?