- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Merhaba arkadaşlar kaç gündür buralardayım herkes kilo veriyo ben bakıyorum.
1 yıldır 65-60 arası gidip gidip geldim. 59 u göremedim yaaa ne yapsam acabaaa.
Herkese günaydın arkadaşlar bende yaklaşık 3 haftadır 61 kilodayım bu bir ay sürede spora başladım dün ölçümlerimiz yapıldı vee tam 4 cm incelmişimmmm inanamadım 1 ayda 2 kilo vermişim ama 4 cm daha inceyim herkes bendeki değişikliğin farkına varıp soru sordukça daha çok seviniyorumm Rabbim bu mutluluğu bütün kilolu arkadaşlarıma versin
cancım vücut takılıyor bazen... Peki bu bir yıl içinde düzenli en devam ediyor musun rejime yoksa arasıra kaçamak oluyor mu? yada nasıl devam ediyorsun? Spor yapıyor musun ?
Bu işin tek şansı spor spor spor
hahahhahha kendime gülesim geldi. Dövündüm günlerdir niye kilom düşmüyor diye tartı hep aynı diye.
Bugün hastalandım, sanırım mevsimsel 1 hafta önce oldum.. artık kiloma düşer yahu.. ay bir sevindim ki sormayın
Günde 40 dakika az ama2 YAŞINDA KIZIM VAR SADECE İŞE GİDİP GELİRKEN YÜRÜYORUM GÜNDE 40 DAKİKA KADAR
1 AYDIR SABAHLARI ERKEN ÇIKIP YARIM SAAT YÜRÜDÜM. AMA YENİ MEKİK ALETİ ALDIM
AKŞAMLARI YAPARIM DİYE
Tabi ki haklisiniz ben de ayni gorusteyim ama amerikada filan liseli kizlar zayif kalmak icin kullaniyormus yan etkisi de yok denecek kadar az dedigim gibi diger sacma sapan medyatik zayiflama hapi gibi degil.. Neyse cesaret edemem zatenoyle bi sorayim size de fikrinizi dedim teşekkürler
Yaa ben dedim diye düşünmediniz dimi bunu kendimi suçlu hissederimbeende kullanmak istiyorun eczanelerde satılıyor mu hala ya
Yaa ben dedim diye düşünmediniz dimi bunu kendimi suçlu hissederimben vazgeçtim almaktan korktum açıkccası pinoli nin de dediği gibi çok bir kilomuz yok azmetsek biraz ilaçsız da gidecek bu kilolar.. Yine de siz bilirsiniz tabi evet satılıyor eczanelerde reçetesiz 20 günlük kullanımı 89 tl paketi ..
Ben de aynı durumdayım 58 kiloyum 1 aay diyet yaptım artık yapamıyorum her gün yapıcam diye başlayıp bozuyorum boyum 160 cm ve 4kilo verdim ve hiç fark yaratmadı zaten göbeğim dümdüz kollarım ve bacaklarım problemim ben de sizin gibi düşünüp başlıyım dedim ama bu ilaç doktor tavsiyesiyle vücut kitle indeksi %30 olanlar yani obezite hastaları için.. Bizde aynı sonucu vermeyebilir veya hasar yaratabilir bedenimizde değmez bence bilemiyorum ..canım ne zamandr destek ürünler araştırıyorum bantlar falan filan ama bu ilaç etkiliymiş en azından kullananlar memnun denemek istiyorum ben 65 kloyum 73 den düştüm ama boyum 152 artık sıkıldım 2 aydır uğraşıyorum 10 kilo daha vermem lazım ama artım karşımda inceciik insanlar haldır huldur yerken ben ona hayır buna hayır demekten bıktım denicem canım bakalım...
Bu arada denerseniz mutlakaaa bana bilgi verir misiniz işe yarıyor mu yaramıyor mu bi hasar verdi mi size diye ? Çok memnun olurum belki ben de kullanırımcanım ne zamandr destek ürünler araştırıyorum bantlar falan filan ama bu ilaç etkiliymiş en azından kullananlar memnun denemek istiyorum ben 65 kloyum 73 den düştüm ama boyum 152 artık sıkıldım 2 aydır uğraşıyorum 10 kilo daha vermem lazım ama artım karşımda inceciik insanlar haldır huldur yerken ben ona hayır buna hayır demekten bıktım denicem canım bakalım...
Ben de aynı durumdayım 58 kiloyum 1 aay diyet yaptım artık yapamıyorum her gün yapıcam diye başlayıp bozuyorum boyum 160 cm ve 4kilo verdim ve hiç fark yaratmadı zaten göbeğim dümdüz kollarım ve bacaklarım problemim ben de sizin gibi düşünüp başlıyım dedim ama bu ilaç doktor tavsiyesiyle vücut kitle indeksi %30 olanlar yani obezite hastaları için.. Bizde aynı sonucu vermeyebilir veya hasar yaratabilir bedenimizde değmez bence bilemiyorum ..
Bu arada denerseniz mutlakaaa bana bilgi verir misiniz işe yarıyor mu yaramıyor mu bi hasar verdi mi size diye ? Çok memnun olurum belki ben de kullanırım
Ben de öyleyim Üni öğrencisiyim ailem burda değil tek başımayım sürekli diyet yemek hazırlamaya çalışmaktan hep aynı şeyleri yemekten ve arkadaşlarla eğlenmeye çkıp içki içemeyip mekanda sıkılmaltan light bira bulmaya çalışmaktan herkes kalorili yağlı fast food tüketirken çıkıntılık yapmak motivasyonumu çok düşürdü nedense içimden gelmiyor artıktamam canım aldığımda 1 hafta sonunda ne olup olmadığını söylicem sana mutlaka artık kendimden sıkılıyorum ya boğazımı tutuyorum tutuyorum hooop bi k riz herşey alt üst
Ben de 1.63 um 65 leri gormeye başlayınca diyete başladım . Bugün 62.8 ı gördüm mutlu oldum . normal kilomun 55 mi olması lazım .. Çok zor ama hiç olamadım kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?