60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahahhahha kendime gülesim geldi. Dövündüm günlerdir niye kilom düşmüyor diye tartı hep aynı diye.

Bugün hastalandım, sanırım mevsimsel 1 hafta önce oldum.. artık kiloma düşer yahu.. ay bir sevindim ki sormayın

Merhaba arkadaşlar kaç gündür buralardayım herkes kilo veriyo ben bakıyorum.
1 yıldır 65-60 arası gidip gidip geldim. 59 u göremedim yaaa ne yapsam acabaaa.

cancım vücut takılıyor bazen... Peki bu bir yıl içinde düzenli en devam ediyor musun rejime yoksa arasıra kaçamak oluyor mu? yada nasıl devam ediyorsun? Spor yapıyor musun ?

Bu işin tek şansı spor spor spor

2 YAŞINDA KIZIM VAR SADECE İŞE GİDİP GELİRKEN YÜRÜYORUM GÜNDE 40 DAKİKA KADAR
1 AYDIR SABAHLARI ERKEN ÇIKIP YARIM SAAT YÜRÜDÜM. AMA YENİ MEKİK ALETİ ALDIM
AKŞAMLARI YAPARIM DİYE

hadi bakalım haberlerini bekliyorum.

2 YAŞINDA KIZIM VAR SADECE İŞE GİDİP GELİRKEN YÜRÜYORUM GÜNDE 40 DAKİKA KADAR
1 AYDIR SABAHLARI ERKEN ÇIKIP YARIM SAAT YÜRÜDÜM. AMA YENİ MEKİK ALETİ ALDIM
AKŞAMLARI YAPARIM DİYE
Günde 40 dakika az ama

Fazla da yemiyorum ama bazen kaçıyo tabiii

SABAH
07.00 1 Kase Lahana Çorbası
07.30 40 dk. yürüyüş
10.00 Kahvaltı( 1 dilim çavdar-2 dilim peynir-10 yeşil zeytin-1 domates-1 salatalık)
11.00 1 tane eti burçak bisküvi
12.30 2 kase lahana çorbası
14.30 1 tane eti burçak bisküvi(çay tek gitmiyo :)

Akşam yemek temizlik derken saat 10 oluyo yine de mekik yapıyim dedim ama kızım gelip "anne kalk kalk" dedi baktı kalkmıyorum kucağıma oturdu :)

beende kullanmak istiyorun eczanelerde satılıyor mu hala ya

kızlar merhabalar bende yeni diyete başladım bugün diyetisyene gittim 69 kiloyum boyum 1.72 evliyim çocuk düşünüyoruz henüz olmadı bende olana kadar fazla kilolarımı veriyim dedim hedefim ilk başta 62 hadi bakalım inş hep beraber veririz fazla kilolarımızı diyetimde herşey var dengeli beslenme tarzında 1400 kalorilik bir diyet sabahları peynir 2 dilim tam bugday,çavdar,kepek vs. ekmek ceviz domates salatalık yeşillik var öğlenleri karbonhidrat alıcam az yağlı kepekli makarna salata, yogurt veya bulgur pilavı cacık veya simit ayran akşamları ise ızgara et, köfte, tavuk, balık, ton balığı bunlardan biri yanına bol salata (azyağlı) ve yogurt iki tanede ara öğünüm var birinde meyve birinde süt ve fındık biraz uzun oldu biliyorum ama fikir isteyenler olursa diye ayrıntılı yazdım yine miktarlarınıda yazarım bende hergün yediklerimi yazıcam buraya haftada üç günde yürüyüş yapıcamm herkese kolay gelsin gitsin kilolar gelsin sağlıkk

beende kullanmak istiyorun eczanelerde satılıyor mu hala ya
Yaa ben dedim diye düşünmediniz dimi bunu kendimi suçlu hissederim ben vazgeçtim almaktan korktum açıkccası pinoli nin de dediği gibi çok bir kilomuz yok azmetsek biraz ilaçsız da gidecek bu kilolar.. Yine de siz bilirsiniz tabi evet satılıyor eczanelerde reçetesiz 20 günlük kullanımı 89 tl paketi ..

canım ne zamandr destek ürünler araştırıyorum bantlar falan filan ama bu ilaç etkiliymiş en azından kullananlar memnun denemek istiyorum ben 65 kloyum 73 den düştüm ama boyum 152 artık sıkıldım 2 aydır uğraşıyorum 10 kilo daha vermem lazım ama artım karşımda inceciik insanlar haldır huldur yerken ben ona hayır buna hayır demekten bıktım denicem canım bakalım...

Ben de aynı durumdayım 58 kiloyum 1 aay diyet yaptım artık yapamıyorum her gün yapıcam diye başlayıp bozuyorum boyum 160 cm ve 4kilo verdim ve hiç fark yaratmadı zaten göbeğim dümdüz kollarım ve bacaklarım problemim ben de sizin gibi düşünüp başlıyım dedim ama bu ilaç doktor tavsiyesiyle vücut kitle indeksi %30 olanlar yani obezite hastaları için.. Bizde aynı sonucu vermeyebilir veya hasar yaratabilir bedenimizde değmez bence bilemiyorum ..

Bu arada denerseniz mutlakaaa bana bilgi verir misiniz işe yarıyor mu yaramıyor mu bi hasar verdi mi size diye ? Çok memnun olurum belki ben de kullanırım

benim indeks 28 zaten... denicem baktım olmuyo bırakırım

Bu arada denerseniz mutlakaaa bana bilgi verir misiniz işe yarıyor mu yaramıyor mu bi hasar verdi mi size diye ? Çok memnun olurum belki ben de kullanırım

tamam canım aldığımda 1 hafta sonunda ne olup olmadığını söylicem sana mutlaka artık kendimden sıkılıyorum ya boğazımı tutuyorum tutuyorum hooop bi k riz herşey alt üst

tamam canım aldığımda 1 hafta sonunda ne olup olmadığını söylicem sana mutlaka artık kendimden sıkılıyorum ya boğazımı tutuyorum tutuyorum hooop bi k riz herşey alt üst
Ben de öyleyim Üni öğrencisiyim ailem burda değil tek başımayım sürekli diyet yemek hazırlamaya çalışmaktan hep aynı şeyleri yemekten ve arkadaşlarla eğlenmeye çkıp içki içemeyip mekanda sıkılmaltan light bira bulmaya çalışmaktan herkes kalorili yağlı fast food tüketirken çıkıntılık yapmak motivasyonumu çok düşürdü nedense içimden gelmiyor artık bir de 4 kilo vermeme rağmen kollarımın bacaklarımın hala erkek gibi olmasını görmekten gına geldiiii

Ben de 1.63 um 65 leri gormeye başlayınca diyete başladım . Bugün 62.8 ı gördüm mutlu oldum . normal kilomun 55 mi olması lazım .. Çok zor ama hiç olamadım kiii

internette vücut kitle indeks hesaplama yaz canım boy ve kilonu yazıyorsun ordan hesapla tahmini 55 senin ideal kilon ama görsel açıdan güzelse 3 kilo fazlası normal bence kilonun önemi kayboluyor orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…