60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yeşil çayı spordan önce mutlaka iç yağ yakımını hızlandırır bu tür bitki çayları aç karına içildiğinde mide bulantısı yapar yemekten sonra iç sindirim kolay olur

canım kullanma bence metabolizmayı bozuyor hatta günde en fazla 4 yeşil çay öneriyorlar metabolima bozulmasın diye ben 2 yeşil iki form çay içiyorum o da baya bir idrar dskı gibi yollarla attırıyor vücuttaki ödemi belki yakın zamanda iyi ama metabolizmada kalıcı bir şey olur ne bilim ilerde daha zorlanırsın kilo vermede hem fast food hem şekerli alkol vs bir de o ilacı içersen vücuduna saygı göstermemiş sağlığını dolaylı olarak etkilemiş olabilirsin

bence bölgesel hareketler yapın ben basen ve popo için hareketlere baktım bazılarını biliyorum zaten yu tube dan bakabilirsin bölgesel hareketler kilo vermesende kol ve bacaklarını sıklaştırır daha güzel durur ve kiloyu eşit dağıtır belki

Kizlarrrr bugün 62.2 çıktım eksi 200 haydi inşallah devamı gelsin 50li leri görelim

canım yeşil çayı spordan önce mutlaka iç yağ yakımını hızlandırır bu tür bitki çayları aç karına içildiğinde mide bulantısı yapar yemekten sonra iç sindirim kolay olur
Ay teşekkürler bu bilgi işime yarayacak

Ay bir de bi sorum olacak çok su içiyorum. Hemmeeeen wc de gidiyo. Faydası oluyor mu sizce

merhaba kızlar sabah 1 kase corba içtim suyu az içtiğim için vucudum sisti yine yuzuklerimden anlıyorum suyu fazla içmeye calışıcam ahhh bi 60 ın altına duşsem

merhaba kızlar sabah 1 kase corba içtim suyu az içtiğim için vucudum sisti yine yuzuklerimden anlıyorum suyu fazla içmeye calışıcam ahhh bi 60 ın altına duşsem
Şimdi kacsin canım. . Çorbayı öğlen mi icseydin ki. Bir de şu içmek için şu pet şişelerinden iç hani hep elinde olsun.bardaktan içmek bana da zor geliyor

selam kızlar... bende bugün yediklerime çok dikkat ettim....

sabah pişmiş yumurta beyazı salatalık domates
öğlen; bol roka , kuzu eti 4-5 köfte kadar
akşam; ıspanak kavurması yemeği düşünüyorum...

ve yürüyüşe devam

Ay bir de bi sorum olacak çok su içiyorum. Hemmeeeen wc de gidiyo. Faydası oluyor mu sizce

vücudun günde en az 2.5 litre suya ihtiyacı var ama beynimiz bunu bize bildirmiyor yanı zorlada olsa içmek lazım suyu .cilde de iyi çatlak selülit falan cilt rengi falan düzene girer diye biliyorum . diyette çok su içersen bence verdiğin kilolar kas ve su da değil yağdan gider çünkü zaten fazlasıyla ihtiyacın olan su vücuduna giriyor ve verdiğin kilolar daha da belli olur

haklısın canım da hani merak ettiğim . içtiğimiz gibi çıko ya ya faydası var mı die

haklısın canım da hani merak ettiğim . içtiğimiz gibi çıko ya ya faydası var mı die

çok faydasını gördüm ben yüzümdeki akneler bile azaldı suya dadanınca ödem akıp gidiyor yani şişlik falan olmuyor su içtikçe ödem gittikçe idrar bile daha açık renk oluyor :)

Selam kızlar bende kilo vermek istiyorum sizden ilham alayım gaza geleyim istedim dogum sonrası üstümde kalan ve bi turlu veremediğim göbekte yoğunlaşmış kilolar icin önerisi olan var mı ben uyguladım göbeğimi erittim Dediğiniz egzersizleriniz var mı sayısı da lutfen

göbek için bol bol mekik çek canım ben yaptım önce pek farketmedi ama göbek yavaş yavaş yanlardan topanlandı pantolonlar belimi sıkmıyor farkediyorum

Sezaryanla doğum yaptıysanız mekik çekmek zararlı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…