Ruh gibisin ya bir gidip kayboluyorsunNiyeki kizzzzzz????? Anam ne yaptim ki sanaaaa
Ruh gibisin ya bir gidip kayboluyorsun
yok kiz buralardayim yaa. Ya kusme banaa, elimden geldigince yaziyorum kizzz. Zaten beni gecmissinde bu hafta. 59,4 olmussun bende yarin sabah tartilcam bakalim.
ne güzel vermişsiniz kiloları .ben 15 gün önce diyetisyene gittiğimde 61,9 dum .bir dahaki sefer en az 1 kilo gitmiş olsun dedi ama 1 haftadır işstahım çok açık.ah bi 50 li kiloları görebilsemadetim yaklaşınca geçen ay ve bu ay deli gibi tuzlu arıyorum.off off.niye ben hakim olamıyorum kendime
geçerim dedim mi geçerim.
Bu hafta olmasada haftaya kadar bende seni gecerim. Sabah bir tartilayim da bakalim ona göre.
Ay ne güzel inatlasiyorsunuz. Ben de 59 lari görmek istiyorummmmm. sabah bakalım kaç çıkacak. . Bugun 62.2 di.. sizin boy kaç peki
yok kiz buralardayim yaa. Ya kusme banaa, elimden geldigince yaziyorum kizzz. Zaten beni gecmissinde bu hafta. 59,4 olmussun bende yarin sabah tartilcam bakalim.
Ay ne güzel inatlasiyorsunuz. Ben de 59 lari görmek istiyorummmmm. sabah bakalım kaç çıkacak. . Bugun 62.2 di.. sizin boy kaç peki
Regl den sonra farkediyor mu ki acaba . Benim de bugün bitti ve bu hafta . Ciddi kilo kaybettim bence . En az 1 kilobende regl den sonra 59 oldum 50 leri görmek güzel bir duygu çektiğim karın ağrısına değdi sanırım
Regl den sonra farkediyor mu ki acaba . Benim de bugün bitti ve bu hafta . Ciddi kilo kaybettim bence . En az 1 kilo
63 kiloyum boyum 173 .
5 kilo vermek .size katilmak istiyorum arkadaslar .bisijlet var evde her gun duzenli cikmakla baslicam
Hosbuldum canim.hamile kaldigimda 54 kikoydum.9 aylik bebegim var ve hala uzerime olmayan kiyafetlerim var cok sinir bozucu.çok da kilolu değilmişsin aramıza hoşgeldin :)
Afiyet olsun.Kızlar. Bugun pikniğe gittik. 3 tane parça tavuk etı. Ekmeksiz yedim. Ama eve gelince. Maraş usulü bi kase dondurma.yedim..yorgunluktan üstüne uyumusum. Uyandım çok acikmistk eşime kahvaltı sofrası hazırladım saat 9 tabi. Yumurta kırmıştım tereyağlı yediiimmm. Dayanamadim ama.. Domates salatalık yedim bir de . İnşallah bozmamisimdır rejimi. Bugün bisiklet bınemedim ama çok yürüyüp top oynadık bisürü. .
Evet farkeder. Ben de en az2 kilo fark ediyor. Çünkü ödem sorunum var.Regl bitince ödemi de atmış oluyorum.Regl den sonra farkediyor mu ki acaba . Benim de bugün bitti ve bu hafta . Ciddi kilo kaybettim bence . En az 1 kilo
Hosbuldum canim.hamile kaldigimda 54 kikoydum.9 aylik bebegim var ve hala uzerime olmayan kiyafetlerim var cok sinir bozucu.
61 dim ama 2 kilo almisim onlem almasam dahada articak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?