- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
günaydın :) kendime söz veriyorum bugün diyetimi hiç bozmayacağım :)
Tesekkur ederim canim insallah.Bebeğinizi Allah bağışlasın en azından diyetle kilonuzu da korursunuz dogumdan öncekine göre 9 kilo fazlanız var sanırım ama boyunuz gayet uzun yani 1.73 boyunuz 63 kilo ile bile vücut kitle indeksiniz ve sağlıklı bir kilo seviyeniz var şu an inş. daha da güzel daha da zayıf oluruz :)
zor geçersin canım
Kizzz 59,6 ciktim yaa. Sen görursun haftaya, seni gececem istee.
200 gram öndeyim. Hemen bir 500 gram vermeliyim
Bende bir 700 vereyim ozaman hemen. Yaa öyle yapma yaa, stres oldum simdi haa.
Kiz vallaha strese girdim haa. Dondurma yiyordum tam, bogazimda kaldi. Bu hafta coook kati bir diyet yapmaliyim.sen 700 gram verirsen eşitleniriz yavrum. Yine geçemezsin
Kiz vallaha strese girdim haa. Dondurma yiyordum tam, bogazimda kaldi. Bu hafta coook kati bir diyet yapmaliyim.
He sen bayıl. Onda ne kadar kalori var biliyor musun senEveeettttt dunde yedim
Bayilirim dondurmayaaaa.
He sen bayıl. Onda ne kadar kalori var biliyor musun senaaayyy sırf şeker. o da selülit.
tatlı var canım benim. Sütlü tatlı yiyebilirsin. Dondurma kadar gereksiz bir şey yok bence. Hele hazırlar dondurulmuş krema gibi.ama olmazki yaa, tatli yok, dondurma yok. Haklisin ya, yerken guzeldide. ..
Hadi bakalım haberlerini bekliyorum. Ben bu hafta 59,4'ü gördüm
tebrik ederim.darısı başıma :)Pinolicim süpersin... Benimde hedefim haziranın ilk haftası 59 ları görebilmek allahın izniyle...
teşekkür ederim canım benim, hep beraber görücez allahın izniyle...tebrik ederim.darısı başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?