60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BENSE KİLO YAPTIM KENDİME BOL BOL. HAFTA SONLARI BÖYLE OLUYO.
HAFTA İÇİ İŞTE HEM DİKKAT EDİYORUM HEM YÜRÜYORUM HAFTASONU BOZULUYO.
NEYSE Kİ PAZARTESİLERİ KENDİME GELİYORUM.

kızlar merhaba bende yazmıştım diyetimi boyum 1.72 kilom 69 çıktı diyetisyene gittim 4. günüm diyette ve 1 kilo vermişim bileee
sabah iki dilim tam bugday ekmegi ve yarım yaglı beyaz peynirden tost 4 yarım ceviz ve az yeşillik domates salatalık yedim yeşil çay içiyorum günde 3 fincan
öğlen yemeğime de 5 kaşık kepekli makarna ve yarım yaglı yogurt getirdim iş yerime
saat 4deki araöğünümede 6 7 tane çilek getirdim
2 ,5 litre suyumu içiyorum gün içinde akşamda yürüşüyüş yapıcam
akşam yemeğim 4 köfte ve salata olucak yine yarım yağlı yogurt da yerim
hadi bakalım kızlar çok motiveyim ve hiç acıkmadım diyetim süper tok tutuyor. hedefim ilk başta 62 sonrası duruma göre bakıcam

Tamam bende sutlu tatli yerim ozaman.

Ay ilac konusunu okumamistim ama o neymis oyle ya. Mahvediyormus resmen. Zayiflama ilaclarina bende kesinlikle karsiyim, saglik icin zayiflamaya calisirken ilacla mahvetmek sacma bence.

Burdan bir arkdaş sormuştu da ona cevap olarak canım

süper bence. Proteine yüklenip spor yapınca çok kilo veriyor insan.

Aynı boyadayız ve aynı kiloyla diyetisyende başlamıştım ben de. Kolay gelsin.

şimdi kaç kilosunuz pekii ve ne kadar zamanda verdiniz. teşekkür ederim hepimize kolay gelsin
Benim süreç biraz uzun oldu. 10 kilo verdim diyetisyenle.7 ayda.Ama araya hastalıklar filan girdi. Bir de benim acelem yoktu. Yavaş vereyim kalıcı olsun istedim. Bir de kış mevsimine denk geldiği için çok fazla spor yapamadım. Siz şanslısınız havalar güzelleşti. Sporu ne kadar çok yaparsanız süreç o kadar kısalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…