- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Pinolicim süpersin... Benimde hedefim haziranın ilk haftası 59 ları görebilmek allahın izniyle...
Herkese günaydın ve mutlu sabahlar mutlu haftalar........
ve ve veee bu sabah ki kilom... Regl bitti 63.5 kg
NE GÜZELL NE GÜZELL :) HAFTA SONUNU BÖYLE GEÇİRMEKselam hanımlar... öncelikle tüm annelerin anneler gününü kutlarım.....
bende bugün dikkat ettim, yumurta, et devam Proteine yüklendim.....
Bugün ayrıca 12000 adım yürüdüm ... 1,5 saat 6,5 km...
nasıl sizce?
Pinolicim, 52 kg ye kadar devam yılmak yok.. Ne zaman 52 kg olurum ondan sonra kilomu koruma başlıycamgörürsün canım sen de görürsün. Yeter ki istekli ve istikrarlı ol.
NE GÜZELL NE GÜZELL :) HAFTA SONUNU BÖYLE GEÇİRMEK
BEN DE GÖRMEK İSTİYORUUMMM CUMA 60.30 DUM BUGÜN 61.80 AH BU HAFTASONLARI BENİ MAHVEDİYOO.Hadi bakalım haberlerini bekliyorum. Ben bu hafta 59,4'ü gördüm
Tamam bende sutlu tatli yerim ozaman.
Ay ilac konusunu okumamistim ama o neymis oyle ya. Mahvediyormus resmen. Zayiflama ilaclarina bende kesinlikle karsiyim, saglik icin zayiflamaya calisirken ilacla mahvetmek sacma bence.
selam hanımlar... öncelikle tüm annelerin anneler gününü kutlarım.....
bende bugün dikkat ettim, yumurta, et devam Proteine yüklendim.....
Bugün ayrıca 12000 adım yürüdüm ... 1,5 saat 6,5 km...
nasıl sizce?
Ben artık sona yaklaştım.Pinolicim, 52 kg ye kadar devam yılmak yok.. Ne zaman 52 kg olurum ondan sonra kilomu koruma başlıycam
Aynı boyadayız ve aynı kiloyla diyetisyende başlamıştım ben de. Kolay gelsin.kızlar merhaba bende yazmıştım diyetimi boyum 1.72 kilom 69 çıktı diyetisyene gittim 4. günüm diyette ve 1 kilo vermişim bileee
sabah iki dilim tam bugday ekmegi ve yarım yaglı beyaz peynirden tost 4 yarım ceviz ve az yeşillik domates salatalık yedim yeşil çay içiyorum günde 3 fincan
öğlen yemeğime de 5 kaşık kepekli makarna ve yarım yaglı yogurt getirdim iş yerime
saat 4deki araöğünümede 6 7 tane çilek getirdim
2 ,5 litre suyumu içiyorum gün içinde akşamda yürüşüyüş yapıcam
akşam yemeğim 4 köfte ve salata olucak yine yarım yağlı yogurt da yerim
hadi bakalım kızlar çok motiveyim ve hiç acıkmadım diyetim süper tok tutuyor. hedefim ilk başta 62 sonrası duruma göre bakıcam
BEN DE GÖRMEK İSTİYORUUMMM CUMA 60.30 DUM BUGÜN 61.80 AH BU HAFTASONLARI BENİ MAHVEDİYOO.
Gördün mü bak sporu arttırınca nasıl gitmiş hemen.Pinolicim, 52 kg ye kadar devam yılmak yok.. Ne zaman 52 kg olurum ondan sonra kilomu koruma başlıycam
KIZIMA HAZIRLADIĞIM HER ŞEYDEN :)ne yedin hafta sonu?
şimdi kaç kilosunuz pekii ve ne kadar zamanda verdiniz. teşekkür ederim hepimize kolay gelsinAynı boyadayız ve aynı kiloyla diyetisyende başlamıştım ben de. Kolay gelsin.
KIZIMA HAZIRLADIĞIM HER ŞEYDEN :)
HAFTA İÇİ İLGİLENEMİYORUM İYİ BESLENMİYO DİYE SABAH ÖYLE AKŞAM ONA HAZIRLADIKÇA BEN DE YİYORUM MAALESEF.
Benim süreç biraz uzun oldu. 10 kilo verdim diyetisyenle.7 ayda.Ama araya hastalıklar filan girdi. Bir de benim acelem yoktu. Yavaş vereyim kalıcı olsun istedim. Bir de kış mevsimine denk geldiği için çok fazla spor yapamadım. Siz şanslısınız havalar güzelleşti. Sporu ne kadar çok yaparsanız süreç o kadar kısalır.şimdi kaç kilosunuz pekii ve ne kadar zamanda verdiniz. teşekkür ederim hepimize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?