60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BENSE KİLO YAPTIM KENDİME BOL BOL. HAFTA SONLARI BÖYLE OLUYO.
HAFTA İÇİ İŞTE HEM DİKKAT EDİYORUM HEM YÜRÜYORUM HAFTASONU BOZULUYO.
NEYSE Kİ PAZARTESİLERİ KENDİME GELİYORUM.
işte canım o haftasonu salmalar baya etkiliyo, hafta içi yaptıklarının bir kısmı boşa gidiyor

tebrik ederim..4 günde 1 kilo..süpermiş

AMAAA BU SABAH TEKRAR BAŞLADIM

SABAH: 40 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

KAHVALTIM: 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
1 KK PEYNİR
10 TANE ZEYTİN
1 DOMATES
1 SALATALIK
AMAAA BU SABAH TEKRAR BAŞLADIM

SABAH: 40 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

KAHVALTIM: 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
1 KK PEYNİR
10 TANE ZEYTİN
1 DOMATES
1 SALATALIK
10 tane zeytin çok fazla. 2 tatlı kaşığına denk geliyor. Geri kalanlar süper

10 zeytin bence de fazla.diyetisyenim 4-5 tane veriyor her gün.ama ekmek tam buğday 2 dilim
Ben de ilk zamanlarda habire zeytin yiyorum yiyorum. Allah allah bir türlü kilo gitmiyor. Dr yanlış bir şeyler var diyor ne yiyorsunuz diyor. Ben de zeytin bir şey yapmaz diye 1 kase ver Allah yiyorum. Sonra söyledim dr a. Hem ödem yapıyor hem kilo.

kızlar meraba ben tekrar geldim.burda daha önce 5 kilo vermiştim.ayrıldıktan sonra tam 8 kilo aldım.bu arada birde nişanlandım.bu gidişle şişko gelin olucam.biraz motivasyona kararlılığa ihtiyacım var.
tanımayanlar için kendimi biraz tanıtıyım.22 yaşındayım en son 65 kiloydum 1 hafta önce.yarın sabah aç karna tartılırım tekrar.boyum 1.65.en çok bacaklarımdan şikayetçiyim.

Hoşgeldin canım

pinoli yaaa nerdesin acayip canım sıkıldı.. Bu akşam tartıldım 64,5 ama bu sabah 63.5 kg çıktı bu nasıl iş ya

Gelin mi olacaksın sen?

eveeet benim yaşımdan dolayı düşünmüyoduk ama herşey aniden gelişti.ocak ayında sözlendim.geçen ay nişanlandım.eylülde de evleniyorum.anlıycağın zayıflamam şart. daha önce birbirimizi yakından tanıma fırsatı bulamadık biraz bahsedermisin canım sende kendinden.

Sor anlatayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…