Sağol canım. Genelde öyle derler.aa profilinde kendi fotoğrafın vardı sanırım daha önce 25 falan diye düşünmüştüm.bende küçük gösteriyorum biraz.şuan için değil ama ilerde çok işimize yarıycak
çalışıyorum, sabah işe giderken tartıldım akşam eve geldim tartıldım 1 kg fazla çıktı ama kesinlikle yediklerime dikkat ediyorum sıfır ekmek hemde.... bugün yaklaşık 2 lt su da içtim akşam 1 saat yürüdüm hemde , anlamadımNormal tatlım. Sen çalışmıyor musun?
Sağol canım. Genelde öyle derler.Genetik. Genç gösteriyoruz.
canim yeni gordum. mesaji su annŞimdi kacsin canım. . Çorbayı öğlen mi icseydin ki. Bir de şu içmek için şu pet şişelerinden iç hani hep elinde olsun.bardaktan içmek bana da zor geliyor
çalışıyorum, sabah işe giderken tartıldım akşam eve geldim tartıldım 1 kg fazla çıktı ama kesinlikle yediklerime dikkat ediyorum sıfır ekmek hemde.... bugün yaklaşık 2 lt su da içtim akşam 1 saat yürüdüm hemde , anlamadım
Canım ayakta kaldıysan ödem toplamışsındır onun için sordum çalışıyor musun diye. 1 kilo farketmesi normal. Sabah aç karna tuvalete gidip geldikten sonra kıyafetsiz tartıl. En doğru sonuç
Bekar. 32. Çalışan
ahahahahhah yaşıtız hemde bekarız, bende aynen..
kızlar ben de geleyim bitsin bu kilo derdi ya. boy 1.53, kilo 60. 5-6 kilo vermek istiyorum daha fazlasını hayal edemediğimden :) şu diyet bu diyet araştırıp duruom kaçgündür ama yok hiçbiri uymuo :))) nedense :) ben de biraz öğünlerin akışında değişiklik yapmaya karar verdim :) dün sabah bi tabak makarna yedim, öğle 2 yumurta salatası, akşam bi tane karnıyarık küçüktü ve patlıcan kzıartma değil közlenmişti bi kase cacık. parça parça yürüdüm. şöyle 40 dak. işten eve. yemekten sonra bi yere gidip geldim 20+20 dak. birden çok azaltırsam hemen hasta güçsüz oluyorum o yüzden bi kaçgün alıştırayım kendimi diyorum.
birazdan kahvaltımı yapacam bi karnıyarık ve yoğurtla. öğleye yine yum haşlayıp işe mi götürsem? akşam da tavuk haşlamayı düşünüyorum salatayla. işten dönüşte yürüyecem yine 40 dak. akşam da çıkarım bi 40 dk. bitter çikolata alcam %80 kako olanalrdan çikolata tatlı yemiyorum deyince krize giriyorum çünkü. ii kare hak vermeyi düşünüyorum her gün :) dün gece de şu nanel, salatalık limonlu suda yatım kahvaltıdan akşam yemeğinden yatmadan önce içeyim bakalım bi bardak. öğle için şu diyet bisküvilerden falan mı alsam ya. bi gün o bi gün yum. gibi.
bende böyle kızlar bakalım bu sabah tartıldım bi de haftaya salı tartılayım işe yarayacak mı.
kızlar günaydın nasıl gidiyor diyetler dün yemekten önce eşimle yürüyüşe çıktık yaklaşık 40 45 dk yürüdük
akşamki yemeğim
4 adet ev köftesi ızgara
bir kase salata az yaglı az nar ekşili
3 kaşık yarım yaglı yogurt
köftemi ızgara yaparken biber ve soganda ızgaraladım bide onları yedim ohh misss
akşam 9 ara öğünüm 1 bardak yarım yaglı süt ve 10 tane fındık yedim
bu sabahki kahvaltım
bir kk yarım yaglı beyaz peynir ve iki dilim tam bugdaydan yagsız tost
4 yarım ceviz
salatalık maydonoz
yeşil çay
öğlende yine 5 kaşık haşlanmış kepekli makarna ve yarım yaglı yogurt yicem iki gündür aynı şeyleri yiyorum saat 4deki ara öğünüme de elma getirdim iş yerime.
ben salatalarda saf nar ekşisi kullanıyorum çok lezzetli oluyor ama nar ekşisi sosu olanlar çok katkı maddeli ve çok kalorili şeker katılmamış orjinal nar ekşisi kullanın kızlar
çalıştıgım ve iş yerinde kahvaltı ettiğim için hafta içi yumurta tüketemiyorum ama hafta sonu tüketicem
Yemek düzenin çok yanlış. Bu şekilde zor kilo verirsin. Versen de yağdan gitmez.
bende çalışıyorum benim diyetimde öğlen karbonhidrat var diyetisyenim öğlen 5 kaşık haşlanmış kepekli makarna ve yogurt veya 5 kaşık bulgur pilavı cacık yada yogurt yada bir simit bir ayran verdi. çok kolay oluyo hiç birşey getiremezsem simit ayran yicem yani. akşamları da protein alıyorum hiç ekmeksiz ızgara et köfte balık tavuk veya az yaglı tonbalıgı yanına salata bence sinde uygulayabilirsinhaklısın ya benim de hiç içime sinmedi en iyisi sabah kahvaltı akşam ızgara haşlama et tavuk sebze değiştirip gideyim. öğleyi ne yapsam ya. işte yenecek bi şey yok. ara öğünlere de ceviz fındık badem atayım değil mi?
Evet yaa lahana çorbası yediğim günler de kahvaltı yapmıyodum ya zeytin peynir de yemiyodumBen de ilk zamanlarda habire zeytin yiyorum yiyorum. Allah allah bir türlü kilo gitmiyor. Dr yanlış bir şeyler var diyor ne yiyorsunuz diyor. Ben de zeytin bir şey yapmaz diye 1 kase ver Allah yiyorum. Sonra söyledim dr a. Hem ödem yapıyor hem kilo.
bende çalışıyorum benim diyetimde öğlen karbonhidrat var diyetisyenim öğlen 5 kaşık haşlanmış kepekli makarna ve yogurt veya 5 kaşık bulgur pilavı cacık yada yogurt yada bir simit bir ayran verdi. çok kolay oluyo hiç birşey getiremezsem simit ayran yicem yani. akşamları da protein alıyorum hiç ekmeksiz ızgara et köfte balık tavuk veya az yaglı tonbalıgı yanına salata bence sinde uygulayabilirsin
haklısın ya benim de hiç içime sinmedi en iyisi sabah kahvaltı akşam ızgara haşlama et tavuk sebze değiştirip gideyim. öğleyi ne yapsam ya. işte yenecek bi şey yok. ara öğünlere de ceviz fındık badem atayım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?