60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sebze yok mu hiç.

Kızlar akşam 6 da göğüs haşlama salata, ve 3 kaşık bulgur pilavı yedim .. yemekten önce de nane limon lu suyu içtim 2 litre kesin şu içtim bugün öğle de bikaç tane dut bi tane diet bisküvi yedim şu çörekotlu olandan.. Artık bi şey yemem tabi:) yarın daha düzgün olur.

Sabah peynir zeytin domates salatalık yumurta. Öğle bulgur pilavı yoğurt akşam tavuk haşlama ve salata. nasıl olur

Selamlar ben bir sey yaptim ilac aldim eczaneden ve bugun kullanmaya basladim iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum stres yaptim ama umarim sagligim bozulmadan guzel bir sonuc elde ederim.. Diyeti cok boslamama ragmen kilom hala 58 her gun tartiliyorum.. Yarin itibariyla diyete devam bide ilac iste.. Off puff gerildim

süper olur tatlım

Simdi go
simdi buldum canim ben de arastirdim eksi sozlukte gordum ben de bu yorumu bugun eczaciyla konustum eger karaciger dalak seker kalp vs mevcut bir rahatsizlik varsa bu yazilablara sebep olabiliyormus benim cok sukur bir problemim yok haa gelgelelim bu yaptigim seyi hakli cikarmaz kesinlikle ben de farkindayim tehlikesinin ve cok da tirsiyorum ama gunde 3 kez kullanilmasi gerekiyor ve ben 1 kere kullaniyorum pek zarar gorecegimi de dusunmuyorum artik cahil cesareti mi ne bendeki tesekkur ederim yazin icin bu arada :*

Tatlım diyetisyenime sordum. Arkadaşım için dedim. kendim için desem beni tefe koyar çünkü. Eczacı para kazanacak tatlım ne demesini bekliyordun ki? O kadar için rahat değilse neden doktora sormuyorsun? Çünkü alacağın cevabı biliyorsun değil mi? Diyetisyenim sakın ama sakınnnnn dedi. O ilaç yasaklanmıştı neden tekrar sürüldü ki dedi. Ayrıca var olan yağları yakmaz sadece bağırsakları çalıştırır insanlar da yağ attığını sanır dedi.Bilemiyorum senin seçimin.

Haklisin alacagim cevabi biliyorum cunku of puff 90 tl verdim bide deniycem yine de bAkalim cok sagol tatlim bir rahatsizlik hissedersem birakirim artik..

Pinolişko neredesin.. ben bu sabah yine tartıldım
Pazartesi sabah; 63.5 kg
Salı sabah; 63.9 kg
Çarşamba sabah( bugün); 63.8 kg
Her gün 100 gram gidiyor, o zaman ben günde 700 kalori yakmış mı oluyorum?

günaydın kızlar.bu sabah evdeki tartıda 61,7 çıktım.diyetisyenimdeki tartı yaklaşık yarım kilo daha az tartıyor evdekinden.iki gündür (bir lokmacık kek dışında) hiç bozmadım .yediklerimi yazıyorum fikir vermesi açısından :
sabah :2 dilim ekmek( tam buğday )
lor peyniri
2 zeytin
domates,salatalık,yeşillkki,
ev yapımı kahva.sosu

ara : yeşil çay
3 tane kuru kayısı

öğle:1 kase mercimek çorbası
salata

ara: 1 kutu süt
1 avuç beyaz leblebi

akşam : 2 yemek kaşığı kuskus
5 y .k mantar sote
1 çay bar.şekersiz limonata

ve 3 mil Leslie+10 dak. twister

Pinolişko neredesin.. ben bu sabah yine tartıldım
Pazartesi sabah; 63.5 kg
Salı sabah; 63.9 kg
Çarşamba sabah( bugün); 63.8 kg
Her gün 100 gram gidiyor, o zaman ben günde 700 kalori yakmış mı oluyorum?

Günaydın cankuş Kahvaltını yaptın mı bakalım sen sigara içiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…