bende çalışıyorum benim diyetimde öğlen karbonhidrat var diyetisyenim öğlen 5 kaşık haşlanmış kepekli makarna ve yogurt veya 5 kaşık bulgur pilavı cacık yada yogurt yada bir simit bir ayran verdi. çok kolay oluyo hiç birşey getiremezsem simit ayran yicem yani. akşamları da protein alıyorum hiç ekmeksiz ızgara et köfte balık tavuk veya az yaglı tonbalıgı yanına salata bence sinde uygulayabilirsin
Evet yaa lahana çorbası yediğim günler de kahvaltı yapmıyodum ya zeytin peynir de yemiyodum
gerçekten ödem oluyo ne kadar tuzunu alsak da doğru söylüyosun.
Haklisiniz biliyorum ben de ama iste bilmiyorum insan bir umut denemek istiyor yine debence doktora danışmadan ilaç kullanmayın :) ilaçla olsa dünyada obez kalmazdı bence.herkes fit olurdu.
Kızlar akşam 6 da göğüs haşlama salata, ve 3 kaşık bulgur pilavı yedim .. yemekten önce de nane limon lu suyu içtim 2 litre kesin şu içtim bugün öğle de bikaç tane dut bi tane diet bisküvi yedim şu çörekotlu olandan.. Artık bi şey yemem tabi:) yarın daha düzgün olur.
Sabah peynir zeytin domates salatalık yumurta. Öğle bulgur pilavı yoğurt akşam tavuk haşlama ve salata. nasıl olur
Haklisiniz biliyorum ben de ama iste bilmiyorum insan bir umut denemek istiyor yine de
Yok canim gormedim nasil gorebilirim ? Nerede paylastin?Tatlım senin için bir yazı paylaştım gördün mü?
Sayfayı takip etmiyor musun? Oradapaylaştım. Geçen gün sorduğun ilaçla ilgili.Yok canim gormedim nasil gorebilirim ? Nerede paylastin?
Her gun bakiyorum hem de allah allah atlamisim heralde bakiyorum simdi canim :)Sayfayı takip etmiyor musun? Oradapaylaştım. Geçen gün sorduğun ilaçla ilgili.
simdi buldum canim ben de arastirdim eksi sozlukte gordum ben de bu yorumu bugun eczaciyla konustum eger karaciger dalak seker kalp vs mevcut bir rahatsizlik varsa bu yazilablara sebep olabiliyormus benim cok sukur bir problemim yok haa gelgelelim bu yaptigim seyi hakli cikarmaz kesinlikle ben de farkindayim tehlikesinin ve cok da tirsiyorum ama gunde 3 kez kullanilmasi gerekiyor ve ben 1 kere kullaniyorum pek zarar gorecegimi de dusunmuyorum artik cahil cesareti mi ne bendekiArkadaşın birisi bir ilaç ismi sormuştu. Kızlar hanginizdi hatırlayamadım. Bakın yoruma
"bu ilaç onu bilinçsizce kullanan bir yakınımın hayatını kararttı. midesinin yarısının, pankreasının bir kısmının ve dalağının tamamının alınmasıa yol açtı. çok dikkatli kullanılması gereken ilaçlardan biridir. doktor kontrolünde kullanılmalıdır. aralıksız kullanıldığında ölüme götürebilir. zayıflatıyor, yağı vücüttan atıyor diye kanmamak gerek. bağırsaklarınızı, pankreasınızı, midenizi ve daha çoğu organınızı mahfediyor bu ilaç."
Simdi go
simdi buldum canim ben de arastirdim eksi sozlukte gordum ben de bu yorumu bugun eczaciyla konustum eger karaciger dalak seker kalp vs mevcut bir rahatsizlik varsa bu yazilablara sebep olabiliyormus benim cok sukur bir problemim yok haa gelgelelim bu yaptigim seyi hakli cikarmaz kesinlikle ben de farkindayim tehlikesinin ve cok da tirsiyorum ama gunde 3 kez kullanilmasi gerekiyor ve ben 1 kere kullaniyorum pek zarar gorecegimi de dusunmuyorum artik cahil cesareti mi ne bendekitesekkur ederim yazin icin bu arada :*
Haklisin alacagim cevabi biliyorum cunkuTatlım diyetisyenime sordum. Arkadaşım için dedim. kendim için desem beni tefe koyar çünkü. Eczacı para kazanacak tatlım ne demesini bekliyordun ki? O kadar için rahat değilse neden doktora sormuyorsun? Çünkü alacağın cevabı biliyorsun değil mi? Diyetisyenim sakın ama sakınnnnn dedi. O ilaç yasaklanmıştı neden tekrar sürüldü ki dedi. Ayrıca var olan yağları yakmaz sadece bağırsakları çalıştırır insanlar da yağ attığını sanır dedi.Bilemiyorum senin seçimin.
Pinolişko neredesin.. ben bu sabah yine tartıldım
Pazartesi sabah; 63.5 kg
Salı sabah; 63.9 kg
Çarşamba sabah( bugün); 63.8 kg
Her gün 100 gram gidiyor, o zaman ben günde 700 kalori yakmış mı oluyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?