günaydın kızlar.bu sabah evdeki tartıda 61,7 çıktım.diyetisyenimdeki tartı yaklaşık yarım kilo daha az tartıyor evdekinden.iki gündür (bir lokmacık kek dışında) hiç bozmadım .yediklerimi yazıyorum fikir vermesi açısından :
sabah :2 dilim ekmek( tam buğday )
lor peyniri
2 zeytin
domates,salatalık,yeşillkki,
ev yapımı kahva.sosu
ara : yeşil çay
3 tane kuru kayısı
öğle:1 kase mercimek çorbası
salata
ara: 1 kutu süt
1 avuç beyaz leblebi
akşam : 2 yemek kaşığı kuskus
5 y .k mantar sote
1 çay bar.şekersiz limonata
ve 3 mil Leslie+10 dak. twister
olsun ccanım.önemli olan diyetisyendeki tartıda ya da evdeki tartıda sürekli eksileri görmek .ben evde 66 ları da görmüştüm.şimdi 61 leri gördüm.çok mutluyum :)
spor yapıyor musun bu arada? ben Leslie ve twister yapıyorum.aslında eliptik bisikletim de var.ona da başlasam süper olur :)
Günaydın cankuşKahvaltını yaptın mı bakalım sen sigara içiyorsun
kahvaltı her sabah yapıyorum 07:30 da 2 pişmiş yumurta beyazı + domates+salatalık
kilo nasıl kilo? yorumunuz bekliyorum
Herkese günaydıın
Sabah 30 dk tempolu yürüyüş
Kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Bugün zeytini 5 e düşürdüm :)
süper olur tatlım
saol canım desteğin için :) sabah aç karnına nane limonlu salatalıklı sudan içtim (içine elma sirkesi de koydum bu defa ) yarım saat sonra 2 haşlanmış yumurta yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir 4 zeytin dilim ekmek yedim. öğleye 4 kaşık bulgur pilavı ve ayran getirdim. iki kare %80 kakao olan bitterle saat 4.30 gibi keyif yapıp 5 te işten çıkacam :) eve yürüyecem 40 dak. göğüs haşlama ve cacıkla günü bitircemmmmmm :) haftaya salı tartıda eeksileri görürüm umarım ya. hepimize kolay gelsin kızlarrrr
%80 bitter de mi olmazKesin görürsün. Samimi söylüyorum. Ama çukulataı her gün yeme lütfen olur mu?
%80 bitter de mi olmaz
canım her ogün salata serbest ama sebze yemeği yok şimdilik diyetimden 15 gün sonra gidicem değiştiricez dedi vericek sanırım bundan sonrasebze yok mu hiç.
süper valla cnm benim önceki diyetisyenimde tatlısız duramıyorum diye her gün iki kare bitter olmak koşuluyla yiyebilirsin demişti ama bitter yemek gerekirmişsaol canım desteğin için :) sabah aç karnına nane limonlu salatalıklı sudan içtim (içine elma sirkesi de koydum bu defa ) yarım saat sonra 2 haşlanmış yumurta yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir 4 zeytin dilim ekmek yedim. öğleye 4 kaşık bulgur pilavı ve ayran getirdim. iki kare %80 kakao olan bitterle saat 4.30 gibi keyif yapıp 5 te işten çıkacam :) eve yürüyecem 40 dak. göğüs haşlama ve cacıkla günü bitircemmmmmm :) haftaya salı tartıda eeksileri görürüm umarım ya. hepimize kolay gelsin kızlarrrr
Her gün yeme sen yine de. Haftada 1 gün ye mesela. Sonuçta içinde şeker var. Meyve yesen yerine.
işte buna çok sevindim :) pinoli den zılgıtı yememek için hergün yemeyim bakalım ben yine de :)süper valla cnm benim önceki diyetisyenimde tatlısız duramıyorum diye her gün iki kare bitter olmak koşuluyla yiyebilirsin demişti ama bitter yemek gerekirmiş
canım her ogün salata serbest ama sebze yemeği yok şimdilik diyetimden 15 gün sonra gidicem değiştiricez dedi vericek sanırım bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?