60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım. Benim diyetisyendeki kilom da en az 800 gram fazla çıkıyor.

olsun ccanım.önemli olan diyetisyendeki tartıda ya da evdeki tartıda sürekli eksileri görmek .ben evde 66 ları da görmüştüm.şimdi 61 leri gördüm.çok mutluyum :)

spor yapıyor musun bu arada? ben Leslie ve twister yapıyorum.aslında eliptik bisikletim de var.ona da başlasam süper olur :)

olsun ccanım.önemli olan diyetisyendeki tartıda ya da evdeki tartıda sürekli eksileri görmek .ben evde 66 ları da görmüştüm.şimdi 61 leri gördüm.çok mutluyum :)

O da bir şey mi ben evde 73'ü görmüştüm. Şu an evde 59'u gördüm

Herkese günaydıın
Sabah 30 dk tempolu yürüyüş
Kahvaltım:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Bugün zeytini 5 e düşürdüm :)

kahvaltı her sabah yapıyorum 07:30 da 2 pişmiş yumurta beyazı + domates+salatalık

kilo nasıl kilo? yorumunuz bekliyorum

İyi tatlım. Ben sana demiştim zaten sabahları aç karnına tuvaletten sonra tartıl sonuç farklı çıkar.Gördün mü nasıl farketti?

süper olur tatlım

saol canım desteğin için :) sabah aç karnına nane limonlu salatalıklı sudan içtim (içine elma sirkesi de koydum bu defa ) yarım saat sonra 2 haşlanmış yumurta yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir 4 zeytin dilim ekmek yedim. öğleye 4 kaşık bulgur pilavı ve ayran getirdim. iki kare %80 kakao olan bitterle saat 4.30 gibi keyif yapıp 5 te işten çıkacam :) eve yürüyecem 40 dak. göğüs haşlama ve cacıkla günü bitircemmmmmm :) haftaya salı tartıda eeksileri görürüm umarım ya. hepimize kolay gelsin kızlarrrr

Kesin görürsün. Samimi söylüyorum. Ama çukulataı her gün yeme lütfen olur mu?

süper valla cnm benim önceki diyetisyenimde tatlısız duramıyorum diye her gün iki kare bitter olmak koşuluyla yiyebilirsin demişti ama bitter yemek gerekirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…