işte buna çok sevindim :) pinoli den zılgıtı yememek için hergün yemeyim bakalım ben yine de :)
Kızlar 69 kiloyum bende 55 e düşmek istiyorum. Yarın spor salonuna başlıcam nasıl kilo verebilirim daha kolay çok yiyen biri değilim ama tatlı yememek ya da uzun süre ac kalmak baş ağrısı yapiyo şekerim düşüyo
Benim hem önerilerinize hem de desteğinize ihtiyacım varHoşgeldiniz. Öncelikle zayıflamak için aç kalmanıza gerek yok. Ben aç kalmadan 14 kilo verdim. Üstelik çok fazla spor da yapmadım
Benim hem önerilerinize hem de desteğinize ihtiyacım var
senin iyiliğin için tatlım. Bak yaz geldi. Daha kilolar gidecek yeni kıyafetler alıncak
Öncelikle teşekkür ederim :) yarın spor salonuna başlayacağım daha öncede buraya gittim ama pek ilgilenmiyorlar kendi istediğiniz gibi çalışın diyip bırakıyorlar serbest. Benim günde kaç kalori yakmam lazım orda. Özellikle göbek bolgemde sorun var bacaklarım normal kalcam yok gibi ama göğüs ve göbek beni bitirdi. Kavitasyona gittim biraz faydasını gördüm ama karnım sarktı sanki bilmiyorum. Nerden başlamam lazım ne yapmam lazım öncelikle. Spora gitmesem verebilir miyim alternatif başka bir yöntemle 15 kiloyuBurdayım arkadaşım buyur sor ne istersen.
Öncelikle teşekkür ederim :) yarın spor salonuna başlayacağım daha öncede buraya gittim ama pek ilgilenmiyorlar kendi istediğiniz gibi çalışın diyip bırakıyorlar serbest. Benim günde kaç kalori yakmam lazım orda. Özellikle göbek bolgemde sorun var bacaklarım normal kalcam yok gibi ama göğüs ve göbek beni bitirdi. Kavitasyona gittim biraz faydasını gördüm ama karnım sarktı sanki bilmiyorum. Nerden başlamam lazım ne yapmam lazım öncelikle. Spora gitmesem verebilir miyim alternatif başka bir yöntemle 15 kiloyu
Öncelikle teşekkür ederim :) yarın spor salonuna başlayacağım daha öncede buraya gittim ama pek ilgilenmiyorlar kendi istediğiniz gibi çalışın diyip bırakıyorlar serbest. Benim günde kaç kalori yakmam lazım orda. Özellikle göbek bolgemde sorun var bacaklarım normal kalcam yok gibi ama göğüs ve göbek beni bitirdi. Kavitasyona gittim biraz faydasını gördüm ama karnım sarktı sanki bilmiyorum. Nerden başlamam lazım ne yapmam lazım öncelikle. Spora gitmesem verebilir miyim alternatif başka bir yöntemle 15 kiloyu
Daimi üye oldum zaten hep burdayım:))
Diğer öğünler?ÖYLEN
1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
5 YEMEK KAŞIĞI TAZE FASULYE
1 KASE CACIK YEDİM
YARIM SAATTE YÜRÜDÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?