60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar 69 kiloyum bende 55 e düşmek istiyorum. Yarın spor salonuna başlıcam nasıl kilo verebilirim daha kolay çok yiyen biri değilim ama tatlı yememek ya da uzun süre ac kalmak baş ağrısı yapiyo şekerim düşüyo

Hoşgeldiniz. Öncelikle zayıflamak için aç kalmanıza gerek yok. Ben aç kalmadan 14 kilo verdim. Üstelik çok fazla spor da yapmadım

Burdayım arkadaşım buyur sor ne istersen.
Öncelikle teşekkür ederim :) yarın spor salonuna başlayacağım daha öncede buraya gittim ama pek ilgilenmiyorlar kendi istediğiniz gibi çalışın diyip bırakıyorlar serbest. Benim günde kaç kalori yakmam lazım orda. Özellikle göbek bolgemde sorun var bacaklarım normal kalcam yok gibi ama göğüs ve göbek beni bitirdi. Kavitasyona gittim biraz faydasını gördüm ama karnım sarktı sanki bilmiyorum. Nerden başlamam lazım ne yapmam lazım öncelikle. Spora gitmesem verebilir miyim alternatif başka bir yöntemle 15 kiloyu

Tatlım gelceğim hemen 5 dakika verir misin bana

ÖYLEN
1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
5 YEMEK KAŞIĞI TAZE FASULYE
1 KASE CACIK YEDİM
YARIM SAATTE YÜRÜDÜM

Kendi istediğiniz gibi çalışın ne demek yahu? Uzman olan onlar. Töbe yarabbim.

kızlar sabah kahvaltımı normal yaptım akşam ise makrube vardı yaemekte küçük bir kase yedim az sonra 750 tane ip atlıycam

gelmeye fırsatım omadı .of biseyde yapmadım günlerdir . bisiklete cıkmakla baslıcam hergun .burayada gelmeye calısıcam kızlar olmuyo yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…