- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 23
- 32
Canim spoor yapmiyorum 1 ay diyet yaptim her seyin light olanini tuketerek normalden biraz daha az yiyip sebze meyve ve cok az zeytinyagi kullanarak yedim iceceklerim lightti keppek ya da tam bugday ekmegi tukettm gunde 3 dilim civari meyve yemeyi sevmem normalde aciktikca yesil elma vs yedim ve su icmeyi de hic sevmememe ragmen sise sise su dizip onume bir gorev gibi icmeye zorladim kendimi hep sonuc: 4 kilo verdim 62'den 58 e dustum .. Yani demem o ki cok zor degil cok siki bir diyete gerek yok , sadece sporla kilo verilmez diyet sart... Kendini alistir meyveye sebzeye proteine az yagli yiyeceklere light urunlere.. Beyaz ekmek kesinlikle yeme cips kola cikolata bunlari ckart hayatindan ( ben mesela cok canim cektiyse uc bes tane cips de yedim bir dilim borek de bir parca cikolata da..) :) umarim yardimci olur bu soylediklerim sana.. Bu arada diger konunu okudum gece 4'te zil mevzusu bir sonuc cikti mi ne durumdasiniz?Leslie yapıp faydasını gören oldu mu yoksa spor salonuna mi baslayayim direk??
Canim 4 kiloyu ne kadar zamanda verdin. Bende bu gün başlayacaktım spora diyete ama bu başıma gelenden sonra tansiyon düşünce gidemedim salona. Sabaha kadar oturup bekliyorum işte 3. Gün bu gün bakalım ne olacakCanim spoor yapmiyorum 1 ay diyet yaptim her seyin light olanini tuketerek normalden biraz daha az yiyip sebze meyve ve cok az zeytinyagi kullanarak yedim iceceklerim lightti keppek ya da tam bugday ekmegi tukettm gunde 3 dilim civari meyve yemeyi sevmem normalde aciktikca yesil elma vs yedim ve su icmeyi de hic sevmememe ragmen sise sise su dizip onume bir gorev gibi icmeye zorladim kendimi hep sonuc: 4 kilo verdim 62'den 58 e dustum .. Yani demem o ki cok zor degil cok siki bir diyete gerek yok , sadece sporla kilo verilmez diyet sart... Kendini alistir meyveye sebzeye proteine az yagli yiyeceklere light urunlere.. Beyaz ekmek kesinlikle yeme cips kola cikolata bunlari ckart hayatindan ( ben mesela cok canim cektiyse uc bes tane cips de yedim bir dilim borek de bir parca cikolata da..) :) umarim yardimci olur bu soylediklerim sana.. Bu arada diger konunu okudum gece 4'te zil mevzusu bir sonuc cikti mi ne durumdasiniz?
1 ayda verdim tatlimCanim 4 kiloyu ne kadar zamanda verdin. Bende bu gün başlayacaktım spora diyete ama bu başıma gelenden sonra tansiyon düşünce gidemedim salona. Sabaha kadar oturup bekliyorum işte 3. Gün bu gün bakalım ne olacak
Dün gece de birşeyler olduda onun kadar değil yazdım zaten görürsün canim1 ayda verdim tatlimuzuldum o duruma peki tekrar etti mi olay yoksa sadece o gecelik birsey miydi?
Canim spor derken salona mi gittin?kızlar kio verdiğime sevinemiyorumçünkü son 4 gündür midem acayip bulanıyor ve afedersiniz ishalim var :S yemeklerin kokusu hatta resmi bile midemi bulandırıyor töbe töbe
hiç aç kalmadım zaten sporu da bıraktım yani eskisi gibi yapmıyorum ama pazar gününden beri sabah bir domates ve salata çok az peynir 3 zeytin öğle akşam zoraki üç beş kayıısı kurusu badem yiyorum hiç yemiyorum yiyemiyorum akşam da çok fena karın ağrısı ve ishal . pazar gününe kadar hiç bir şey yoktu pazar günü kötü bir gün geçirdim acaba psikolojik mi yoksa yanlış beslenme mi öyle ilaç falan da kullanmam yani neden oldu acaba şu an 57.3 kiloyum yani dört günde iki kilo vermişimtatlı aldım yiyemedim çok güzel tavuk yemeği yaptı annem zoraki bir çatal aldım yutum ama midemi zor tuttum ne kadar sürer bu durum
Canim spor derken salona mi gittin?
canım bence doktora git...4 gün oldu diyorsun amacım seni korkutmak değil. Olanı hemen diyete bağlama , belkide mideni üşüttün olamaz mı? Benim sana doktora git dememin sebebi uzun süre yemezsen tansiyon düşer v.s başka bir sorunla karşılaşma diye, şimdiden geçmiş olsun..hayır ama evde bisiklet var hergün 1.5 saat çeviriyordum ama 2 hafta oldu bıraktım yani ve sadece diyetle devam ediyorum ama 4 gündür bir lokma yemek yiyemiyorum tv deki gbi o hasta olanlardan olmak istemiyorum çnkü sert bir açlık durumu yok istediğimden azar azar yiyodum neden böle bilemedim umarım kötü birşeyim yoktur
AKŞAMI HİÇ YAZMAK İSTEMİYORUM NE YEDİĞİMİ BEN DE BİLMİYORUUMDiğer öğünler?
1 TATLI KAŞIĞI KURU KAHVEYİ YUT SONRA DA ÜZERİNE BİR BARDAK SU İÇ İSHALDEN SABAHA KADAR UYUYAMADIĞIM BİR GECENİN SABAHINDA YAPTIM VE ANINDA KESİLDİkızlar kio verdiğime sevinemiyorumçünkü son 4 gündür midem acayip bulanıyor ve afedersiniz ishalim var :S yemeklerin kokusu hatta resmi bile midemi bulandırıyor töbe töbe
hiç aç kalmadım zaten sporu da bıraktım yani eskisi gibi yapmıyorum ama pazar gününden beri sabah bir domates ve salata çok az peynir 3 zeytin öğle akşam zoraki üç beş kayıısı kurusu badem yiyorum hiç yemiyorum yiyemiyorum akşam da çok fena karın ağrısı ve ishal . pazar gününe kadar hiç bir şey yoktu pazar günü kötü bir gün geçirdim acaba psikolojik mi yoksa yanlış beslenme mi öyle ilaç falan da kullanmam yani neden oldu acaba şu an 57.3 kiloyum yani dört günde iki kilo vermişimtatlı aldım yiyemedim çok güzel tavuk yemeği yaptı annem zoraki bir çatal aldım yutum ama midemi zor tuttum ne kadar sürer bu durum
pinoli günaydın canım, ben bu sabah yine tartıldı 63.4 kg yim.
dün 63.8 kg dim. çok mutluyum çok
günaydın kızlar bende bu sabah 67.2 çıktımmm69la başlamıştım bugün diyetimin 7. günü
dün eşimle yürüyüş yaptık bide parktaki aletlerden yaptık biraz
dün öğlenden başlayım ne yediklerimi anlatmaya
dün öğlen simit ayran yedim
ara öğünümde 10 tane çilek yedim
akşam bir avuç içi kadar biftek ızgara bol yeşil salata birazda patlıcan salata yedim (patlıcan salata diyetimde yoktur sanırım ama saglıklı diye yedim napıyımmm)
saat 9 da 1 bardak yarım yaglı süt ve 10 adet fındık tükettim
bu sabah ise iki tam bugday ekmek dilim arası yarım yağlı kaşar domates salatalık biber ve 4 yarım ceviz sandvıc yaptım onu yedim
günde üç fincan yeşil çay içiyorum
2 litreden fazla su tüketiyorum
öğlende 5 kaşık bulgur pilavı ve cacık yicem
bu arada benim salatalarım da mısır ve havucu yasakladı diyetisyen kalorisi ve şekeri çok yüksek diyee birde gdo açısından mısır ve havuca dikkat kızlarr
MENÜLERNİ TAKİP EDİYORUM KAÇ KİLO VERDİNkızlar merhabalar bende yeni diyete başladım bugün diyetisyene gittim 69 kiloyum boyum 1.72 evliyim çocuk düşünüyoruz henüz olmadı bende olana kadar fazla kilolarımı veriyim dedimhedefim ilk başta 62 hadi bakalım inş hep beraber veririz fazla kilolarımızı diyetimde herşey var dengeli beslenme tarzında 1400 kalorilik bir diyet sabahları peynir 2 dilim tam bugday,çavdar,kepek vs. ekmek ceviz domates salatalık yeşillik var öğlenleri karbonhidrat alıcam az yağlı kepekli makarna salata, yogurt veya bulgur pilavı cacık veya simit ayran akşamları ise ızgara et, köfte, tavuk, balık, ton balığı bunlardan biri yanına bol salata (azyağlı) ve yogurt iki tanede ara öğünüm var birinde meyve birinde süt ve fındık biraz uzun oldu biliyorum ama fikir isteyenler olursa diye ayrıntılı yazdım yine miktarlarınıda yazarım bende hergün yediklerimi yazıcam buraya haftada üç günde yürüyüş yapıcamm herkese kolay gelsin gitsin kilolar gelsin sağlıkk
evet evet, kilom düştükçe coşuyorum. İnternetten hep incecik kıyafetlere bakıp daha da motive oluyorumBen sana ne demiştim tatlım. Günaydın bu arada
SANA KATILIYORUM KİLO VEREMİYORUM YA AMA HİÇBİR DİYETİ DE TAM YAPAMIYORUMGünaydın canım.ben sadece haddim olmayarak bir şey demek istiyorum. Hani senin sağlıklı patlıcan közlemesi bir şey olmaz dediğin yiyecek var ya o kilo verimini zorlaştırır. Çünkü anladığım kadarıyla diyetisyenin vücudnu önce proteine alıştırmaya çalışıyor. Sonra da şaşırtma amaçlı sebze verecek.
heheh anneler hep böyle, ziyan olmasın diye yenenlerin neticesi.Eşine ver sende o yesin :)AKŞAMI HİÇ YAZMAK İSTEMİYORUM NE YEDİĞİMİ BEN DE BİLMİYORUUM
KIZIMA YEMEK YEDİRMEYE ÇALIŞIRKEN ONUN YEMEDİĞİ HER ŞEYİ KENDİM YİYORUM MAALESEF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?