evet evet, kilom düştükçe coşuyorum. İnternetten hep incecik kıyafetlere bakıp daha da motive oluyorum
MAALESEF O DA KIZINDAN BETER NE TENCERENİN DİBİNDEKİ NE DE TABAĞINDAKİ YEMEĞİ BİTİRİR :)heheh anneler hep böyle, ziyan olmasın diye yenenlerin neticesi.Eşine ver sende o yesin :)
SANA KATILIYORUM KİLO VEREMİYORUM YA AMA HİÇBİR DİYETİ DE TAM YAPAMIYORUM
6 gün diyet yaptım 1.8 kilo verdim bugün 7. gün bugün haftada 2 kilo işte yarın sabah iki kilo vermiş olurumMENÜLERNİ TAKİP EDİYORUM KAÇ KİLO VERDİN
YARIN YAPALIM CUMA YA :)Önceden bu forumda kilo takip listesi yapılıyordu, tek tek yazılıp isimler, kilolar belirtiliyordu.
Yine öyle yapsak olmaz mı?
Tabii ki kızıma eşime yaptığım pilavlardan :) Dayanamıyorum ne yapıyiim.Neden canım. Bir de rica etsem yazılarını küçük harfle yazar mısın?
teşekkür ederim canım ama benim diyetimde salata serbest o nasıl oluyor onu anlamıyorumGünaydın canım.ben sadece haddim olmayarak bir şey demek istiyorum. Hani senin sağlıklı patlıcan közlemesi bir şey olmaz dediğin yiyecek var ya o kilo verimini zorlaştırır. Çünkü anladığım kadarıyla diyetisyenin vücudnu önce proteine alıştırmaya çalışıyor. Sonra da şaşırtma amaçlı sebze verecek.
hehe aynı ben gibi. başlayıp bırakanlardan, yapıcam başarıcam de, beyninde bitirirsen işi olay bitmiştir...SANA KATILIYORUM KİLO VEREMİYORUM YA AMA HİÇBİR DİYETİ DE TAM YAPAMIYORUM
Tabii ki kızıma eşime yaptığım pilavlardan :) Dayanamıyorum ne yapıyiim.
YARIN YAPALIM CUMA YA :)
PAZARTESİ YAPINCA BEN HEP KİLOLU OLUYORUM :)
6 gün diyet yaptım 1.8 kilo verdim bugün 7. gün bugün haftada 2 kilo işte yarın sabah iki kilo vermiş olurumdiyetimden çok memnunum aşırı açlığım olmadı hiç sadece tatlı olarak hiç bir şey yok sadece bir porsiyon meyve var o biraz aklıma geliyor onuda çıkarıyorum kafamdan. bu diyette protein karbonhidrat vitamin herşeyi alıyosun çok ii hissediyorum kendimi tavsiye ederim
Canım sen diyetisyene gidiyordun değil mi? Ben karıştırdım mı acaba? Bir arkadaş vardı 15 gün boyunca sebze yasaktı listesinde de ondan dedim. O sen değil miydin?teşekkür ederim canım ama benim diyetimde salata serbest o nasıl oluyor onu anlamıyorumhaklısın patlıcan ayrı bir öğün sonuçta... az yedim ama neyse ilk defa yedim bir dahada yemem
Tabii ki kızıma eşime yaptığım pilavlardan :) Dayanamıyorum ne yapıyiim.
canım bence doktora git...4 gün oldu diyorsun amacım seni korkutmak değil. Olanı hemen diyete bağlama , belkide mideni üşüttün olamaz mı? Benim sana doktora git dememin sebebi uzun süre yemezsen tansiyon düşer v.s başka bir sorunla karşılaşma diye, şimdiden geçmiş olsun..
1 TATLI KAŞIĞI KURU KAHVEYİ YUT SONRA DA ÜZERİNE BİR BARDAK SU İÇ İSHALDEN SABAHA KADAR UYUYAMADIĞIM BİR GECENİN SABAHINDA YAPTIM VE ANINDA KESİLDİ
Yaz geldi havalar cok isindi okuldakiler kisa kollulari giymeye basladi ben hala uzerime hirka aliyorum cunku kollarim hala okuz gibi ve utaniyorum nereye sakliycagimi sasiriyorumgenetik kodlarima lanet olsun kalin bacak ve kol !! Gobegi olan hanimlar halinize sukredin kilom cok degil ama bu kollar bacaklar yuzunden ayicik gibi gorunuyorum gobek saklaniyor ama bunlara care yok malesef...
ay ishali geçtim bir şey de yiyemiyorum ki dün sadece bir tabak çorba önceki gün bir domates salata önceki gün 3 form bisküvi onlar da zorla ama sürekli bir ishal ve mide bulantısı var hemen deneyeceğim en azından ondan kurtulayım
canım bendim ama yanlış anlaşılma olmuş sebze yasak değil tatlım diyetimde ilk 15 gün sebze yemeği yok yoksa salata domates yeşillik serbest yani ama sebze yemeğim yok henüz diyetteCanım sen diyetisyene gidiyordun değil mi? Ben karıştırdım mı acaba? Bir arkadaş vardı 15 gün boyunca sebze yasaktı listesinde de ondan dedim. O sen değil miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?