60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

MENÜLERNİ TAKİP EDİYORUM KAÇ KİLO VERDİN
6 gün diyet yaptım 1.8 kilo verdim bugün 7. gün bugün haftada 2 kilo işte yarın sabah iki kilo vermiş olurum diyetimden çok memnunum aşırı açlığım olmadı hiç sadece tatlı olarak hiç bir şey yok sadece bir porsiyon meyve var o biraz aklıma geliyor onuda çıkarıyorum kafamdan. bu diyette protein karbonhidrat vitamin herşeyi alıyosun çok ii hissediyorum kendimi tavsiye ederim

teşekkür ederim canım ama benim diyetimde salata serbest o nasıl oluyor onu anlamıyorum haklısın patlıcan ayrı bir öğün sonuçta... az yedim ama neyse ilk defa yedim bir dahada yemem

teşekkür ederim canım ama benim diyetimde salata serbest o nasıl oluyor onu anlamıyorum haklısın patlıcan ayrı bir öğün sonuçta... az yedim ama neyse ilk defa yedim bir dahada yemem
Canım sen diyetisyene gidiyordun değil mi? Ben karıştırdım mı acaba? Bir arkadaş vardı 15 gün boyunca sebze yasaktı listesinde de ondan dedim. O sen değil miydin?

haklısın canım bende ona bağladım hemen ama dışarı çıkarken tedirgin oluyorum tansiyonum düşer bir şey olur diye dün bir top dondurma bir tabak çorba başka hiç bişey yok önceki gün sadece sabah bir domates salata çok az peynir ekmksiz diğer günler yine öyle bu normal değil doktor şart

Yaz geldi havalar cok isindi okuldakiler kisa kollulari giymeye basladi ben hala uzerime hirka aliyorum cunku kollarim hala okuz gibi ve utaniyorum nereye sakliycagimi sasiriyorum genetik kodlarima lanet olsun kalin bacak ve kol !! Gobegi olan hanimlar halinize sukredin kilom cok degil ama bu kollar bacaklar yuzunden ayicik gibi gorunuyorum gobek saklaniyor ama bunlara care yok malesef...

1 TATLI KAŞIĞI KURU KAHVEYİ YUT SONRA DA ÜZERİNE BİR BARDAK SU İÇ İSHALDEN SABAHA KADAR UYUYAMADIĞIM BİR GECENİN SABAHINDA YAPTIM VE ANINDA KESİLDİ

ay ishali geçtim bir şey de yiyemiyorum ki dün sadece bir tabak çorba önceki gün bir domates salata önceki gün 3 form bisküvi onlar da zorla ama sürekli bir ishal ve mide bulantısı var hemen deneyeceğim en azından ondan kurtulayım

canım erkkler kolda hiç öenmli değil değil göbekte olan yağları sevmez bir de böyle düşün :) kol için dambıl al sürekli çalış canım bölgesel spor yaparsın

Canım böyle şeyler deneme bence direkt doktora git. Mikrobik bir durum bile olabilir. Kaş yapayım derken göz çıkarma

Canım sen diyetisyene gidiyordun değil mi? Ben karıştırdım mı acaba? Bir arkadaş vardı 15 gün boyunca sebze yasaktı listesinde de ondan dedim. O sen değil miydin?
canım bendim ama yanlış anlaşılma olmuş sebze yasak değil tatlım diyetimde ilk 15 gün sebze yemeği yok yoksa salata domates yeşillik serbest yani ama sebze yemeğim yok henüz diyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…