60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biraz narin olmali bence kadinlarin kollari bacaklari erkek arkadasindan kalin olmamali mesela kotu bir durum yasamayan bilemez belden bol gelip bacagimdan girmeyen kot pantolonlar fermuari kapanmayan cizmeler kisa kollu giydigimde kilom kac olursa olsun gobegim dumduz de olsa obez gibi gorunmek ay cok dertliyim bu konuda.. Annemin fizigi de ayni boyle ama ben kabullenip barisamiyorum bir turlu.. Vucudumdaki kas orani cok yuksek senelerce lisansli yuzucuydum boyum uzayacagina oram buram kalinlasti sanssizim.. Herkes 45 kilo hedefledigimi duydugunda abartma bence boyuna gore cok az bu kilo demisti ama belki ancak incelir kollarim bacaklarim diye bu kiloyu istiyorum Ilac bile kullanmaya basladim .

Kızlar ben sabahları hatta az önce de beyaz ekmeğe domatesli kaşarlı tost yapıp yiyorum birde akşam 5 te salatalık havuç yiyorum o kadar. Bu gün spora tekrar başlıcam ama çok acikiyorum eve geldiğimde. Dönüşte sizce ne yemeliyim yaktiklarimi geri almamak için. 1 saat koşu bandı 20 dk bisiklet 10 dk da ayakta bisiklet gibi birşey var ya onu yapıyorum. Sonra 100 mekik twiss ve ağırlık çalışıyorum. Sizce bunlar yeterli mi yoksa eklenecek birşey var mi

canım bendim ama yanlış anlaşılma olmuş sebze yasak değil tatlım diyetimde ilk 15 gün sebze yemeği yok yoksa salata domates yeşillik serbest yani ama sebze yemeğim yok henüz diyette

Tamam işte ben de onun için dedim. Bize yanlış gelmeyen bir şey (ufacıkta olsa!) diyeti baltalıyor. En azından biz uzmanlarla verdiğimiz için artık bu konularda daha bilgiliyim.Sen yine de çatal ucu bile olsa yapma kaçamak bence. Yeşillik ayrı tabiki.

arkadaşım geçen gün biz seninle bu konuyu konuşmadık mı? bu yediklerin 700 kaloriyi bile bulmaz. Böyle zayıflamazsın aksine vücudunun direnci artar kiloya karşı.

canım merhaba bence çok büyütmüşsün kafanda bu nedenle belki başkaları bunun farkına bile varmıyorken sen sanki herkes senin kollarının kalınlığını düşünüyor gibi hissediyorsun bence eğer sadece kollarını ve bacaklarını inceltmek istiyorsan bölgesel spor yapmalısın bence çok fazla kilo verirsen eğer kolların belki incelir ama vucudun kollarından çok daha fazla inceleceği için yine sana vucuduna oranla çok kalın geliceklerkol bacak inceltme egzersizi yapmalısın ve bu egzersizlerdeki en önemli şey sürekli her gün düzenli yapman gerekiyor yoksa egzersizlerde fayda etmiyor. üzme canını takma kafana bence göbek gögüs büyükse o daha çirkin duruyor. yani benim görüşüm

tamam tatlım dikkat edicem teşekkürler

arkadaşım geçen gün biz seninle bu konuyu konuşmadık mı? bu yediklerin 700 kaloriyi bile bulmaz. Böyle zayıflamazsın aksine vücudunun direnci artar kiloya karşı.
Akşam yemeğini yazın yiyemiyorum eğer hafif değilse ama spordan gelince çok acıkıyorum makarna falan yesem aynı kaloriyi geri alırım sanirim

Akşam yemeğini yazın yiyemiyorum eğer hafif değilse ama spordan gelince çok acıkıyorum makarna falan yesem aynı kaloriyi geri alırım sanirim

Neden makarna? Karbonhidrat çok tehlikeli spor yapıyorsan protein almalısın

Tesekkur ederim :) evet ben biraz fazla takiyorum surekli sapik gibi diger kadinlaein kollarina bacaklarina bakiyorum inanir misiniz benim iki katim kadinlarin kollari bacaklari bile benden ince.. Egzersiz yapamam kolayima diyet geliyor onu yapiyorum spor salonuna bir turlu baslayamadimvogrenciyim gurbetteyim ona para denklestiremiyorum her ay dogal olarak.. Bakalim diyet 1 ay daha yapacagim neler olacak ..

Hosbulduk canim. Ne iciyon kizzz!!!
Ben bir turk kahvesi yaptim kendime.

Açım yaaa. Öğlen yemeği saatim geldi. Ama ben 1 saat daha işteyim. Aç karnına bir şey içemem ben. Bu hafta ne yapacaksın tatlış, ben 58'i görmeyi hedefliyorum

Açım yaaa. Öğlen yemeği saatim geldi. Ama ben 1 saat daha işteyim. Aç karnına bir şey içemem ben. Bu hafta ne yapacaksın tatlış, ben 58'i görmeyi hedefliyorum

Bende istiyorum ama sanmiyorum, cunku reglimde yaklasiyor, ödem var.

canım akıllı telefonlarda egzersiz programları var kol içinde vardır hergün sana gösteriyor evde yapıyorsun bir bak istersenn

spor yapıyorsanız günlük almanız gereken bir protein miktarı var yoksa kaslarınızdan olursunuz bence akşamları ızgara et köfte tavuk veya balık ve salata yemelisiniz kilo yapmaz aksine kas yapar günlük almanız gereken bir kalori var eğer almazsanız vücut yap depolamaya başlar ve bıraktıgınız anda verdiğinizden daha fazla alırsınız ve metobolizmanızın düzenini bozarsınız. yavaş gitsin garantili gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…