benim arkadaşım yapıordu 3. günü dayanamaadı bıraktıKızlar hurma diyetini deneyen oldu mu aranizda
Ama çok zayıflatıyor diyorlarbenim arkadaşım yapıordu 3. günü dayanamaadı bıraktı
hos bulduk insallah banada kilo vermek nasip olurBuraya takılın emin olsun insan disipline oluyor, ama burayı bırakınca cup kiloyu geri alıyoruz...
Ben 5 haftadır yoğun bir şekilde buradayım tam 3,5 kg verdim
Aramıza hoşgeldiniz..
kesinlikle yogurt limon ve pul biber cok ise yariyorVe yazmayı unuttum çok acimm
Gittiğim salondaki bayan yogurdun içine limon sık ye dedi göbek için. Sizce faydası olur mu?
Canım böyle şeyler deneme bence direkt doktora git. Mikrobik bir durum bile olabilir. Kaş yapayım derken göz çıkarma
evet bu hafta gidicem çok fenayım ya erkek arkadaşım izne geldi oturup bir şey yiyemedim çocukla sen bu diyete kafayı taktın biraz ye falan diyor komik oldum yani :) sinirlerim bozuldu yiyemediğimde sürekli yorgunum başım ağrıyor agrasifim bir de diğer ish.l durumu çok kötüyüm br elma soydum zoraki yutmaya çalışıyorum
Kızlar bacaklarım et kesti resmen bengay sürdüm geçer mi acaba yoksa başka birşey mi denesem
Sıcak su torbası mi koycam yani anlamadım canimSıcak kompreks yap.
Sıcak su torbası mi koycam yani anlamadım canim
Hemen yapcam yoksa yarın kalkamam yerimden ilk gün için çok zorladım kendimiSıcak su torbası da olur, sıcak havlu da....
Hemen yapcam yoksa yarın kalkamam yerimden ilk gün için çok zorladım kendimi
Sıcak su torbası koydum tülbentle sardım bengay sürüp hala ağrı geçmediKas gevşetici sür üstüne de sıcak havlu sar ya da sıcak su torbası koy. Biraz rahatlarsın...
Günaydın Herkese,
Ben bu sabah tartıldım, 62.7 kg çıktım..Kilom düştükçe daha da bileniyorum..
53 kg olana kadar devam
canım günaydın.... ya benim boyum 160 cm. Sen bende uzundun sanırım, ben 53 olursam 36 beden olur muyum sence?Günaydın.53 ne kız. Biz seninle aynı boyda değil miydik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?