60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım günaydın.... ya benim boyum 160 cm. Sen bende uzundun sanırım, ben 53 olursam 36 beden olur muyum sence?

Ya ben karıştırdım Benimle aynı boyda birisi vardı da burda. Olursun gibi geldi bana.Olmasan da öyle görünürsün. Çünkü sen sağlam spor yapıyorsun. Sıkılaşıyorsun.

Günaydın arkadaşlaar;
Dün Sabah 30 dk tempolu yürüyüş yaptım.
Kahvaltıda:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
biraz marul ve maydanoz
4 zeytin yedim.
Eve giderken 15 dakika hızlı yürüdüm
Öğlen:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase mercimek çorbası ve salata yedim
Dönüşte 25 dakika yürüdüm
Arada:
1 bisküvi
8-10 tane leblebi yedim
Yine 15 dakika eve yürüdüm
Akşam :
2 kaşık mantar sote
2 Kaşık pilav
1 kase cacık yedim
Yatmadan mekik aletinde 30 dk mekik ve bacak çalıştım

akşam birşey yemiycem , tüm gün için hepsi bu kadar, azmı?
bence çok az tatlım sağlıklı dengeli beslenerek kilo vermelisin bu yediklerinin toplamı kaç kaloriki böyle bir beslenme tarzını uzun süre devam ettiremeyeceğin için sonrasında kilo alman kolay olur ayrıca diyet yaparken yagdan yakmamız çok önemli yani kilo verirken verdiğimiz kilonun büyük kısmı yagdan gitmeli bu kadar az besinle kasında gider suyunda gider akşam protein ekle bence ızgara et filan ye küçük bir parça böylelikle vucuduna alman gereken proteini alırsın

vallahi aynen öyle yaptım evde , yağsız et ve 1 kaşık patates püresi yedim...canımsın teşekkürler

asena hilal sen nasıl oldun Düzelme var mı?

Kizlar dun 60.8dim.. bu sabah 61.5 geldim kafayi yicem,, yardımmmmmmm

Dur sakin ol, bana da aynısı oldu ve 2 gün sonra düşme başladı kilom... Haftasonu dikkat et yediklerine, Pazartesi birden düşmeye başlıyacaksın. Bizler buradayız.. Bende geçen senin gibi panikledim saolsun pinolide beni sakinleştirdi ve dediği gibi oldu, 2 gündür kilom düşüyor... Çarşamba;63.8kg Perşembe;63.4 kg Cuma; 62.7 kg.. :))

Seninde aynen böyle olacak. Proteine yüklen canım

Tesekkur ederim cnm ama bende irade denen bisey kalmadi 1 senenin patlamasini yasiyorum sanki, dünyalari yiyebilirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…