canım günaydın.... ya benim boyum 160 cm. Sen bende uzundun sanırım, ben 53 olursam 36 beden olur muyum sence?
Akşam ben de yürümek istiyorum ama yürüyüş bandını açınca sigorta atıyo.akşam 1 saatlik yürüyüşümü de yaptım..
bence çok az tatlım sağlıklı dengeli beslenerek kilo vermelisin bu yediklerinin toplamı kaç kalorikiakşam birşey yemiycem , tüm gün için hepsi bu kadar, azmı?
bana da oluyor bu canım benim, sıkıntı yapma pes etme, yalnız değilsin bak biz varız.. devam devamSabah tartıldım 61.10 çıktım. Geçen hafta 60.30 u görmüştüm yaa nooluyo bana bilmiyoruuum.
bence çok az tatlım sağlıklı dengeli beslenerek kilo vermelisin bu yediklerinin toplamı kaç kalorikiböyle bir beslenme tarzını uzun süre devam ettiremeyeceğin için sonrasında kilo alman kolay olur ayrıca diyet yaparken yagdan yakmamız çok önemli yani kilo verirken verdiğimiz kilonun büyük kısmı yagdan gitmeli bu kadar az besinle kasında gider suyunda gider akşam protein ekle bence ızgara et filan ye küçük bir parça böylelikle vucuduna alman gereken proteini alırsın
ben dışarıda yürüyorum ... Spor salonuna gittim ama yarabbi mümkün değil ben kapalı alanda yapamıyorum serbest bol oksijen açık hava olmadan olmuyorAkşam ben de yürümek istiyorum ama yürüyüş bandını açınca sigorta atıyo.
bende onu soracaktım, meraklikedicik arkadaşımızdan haber var mı? Umarım düzelmiştir...carmenhabanera günaydın nasıl oldun?
bende onu soracaktım, meraklikedicik arkadaşımızdan haber var mı? Umarım düzelmiştir...
Sabah ağrı vardı da şimdi daha iyiyim sıcak iyi geldi gece:)) gunaydincarmenhabanera günaydın nasıl oldun?
Bu arada teşekkürler kızlarSabah ağrı vardı da şimdi daha iyiyim sıcak iyi geldi gece:)) gunaydin
Kediciğim nerdeydin sen. Çok merak ettik seniSabah ağrı vardı da şimdi daha iyiyim sıcak iyi geldi gece:)) gunaydin
evet bu hafta gidicem çok fenayım ya erkek arkadaşım izne geldi oturup bir şey yiyemedim çocukla sen bu diyete kafayı taktın biraz ye falan diyor komik oldum yani :) sinirlerim bozuldu yiyemediğimde sürekli yorgunum başım ağrıyor agrasifim bir de diğer ish.l durumu çok kötüyüm br elma soydum zoraki yutmaya çalışıyorum
Cokkkkk gecmis olsun cnm, bi dwha bu kadar zorlama kendiniSabah ağrı vardı da şimdi daha iyiyim sıcak iyi geldi gece:)) gunaydin
Kizlar dun 60.8dim.. bu sabah 61.5 geldim kafayi yicem,, yardımmmmmmm
Tesekkur ederim cnm ama bende irade denen bisey kalmadi 1 senenin patlamasini yasiyorum sanki, dünyalari yiyebilirimmmmDur sakin ol, bana da aynısı oldu ve 2 gün sonra düşme başladı kilom... Haftasonu dikkat et yediklerine, Pazartesi birden düşmeye başlıyacaksın. Bizler buradayız.. Bende geçen senin gibi panikledim saolsun pinolide beni sakinleştirdi ve dediği gibi oldu, 2 gündür kilom düşüyor... Çarşamba;63.8kg Perşembe;63.4 kg Cuma; 62.7 kg.. :))
Seninde aynen böyle olacak. Proteine yüklen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?